Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(elge @ 2007 07 03, 23:34)
Ačiū  4u.gif
Taip, paspausk prie niko skaičiuką, kur rodo keliuose konkursuose esi dalyvavęs, ir parodys visas dalyvavusias nuotraukas. O vykstančio konkurso rodo tik tai, kad nuotrauka pateikta, bet nerodo, kokia.

P.S. kai kurių čia aktyviausiai besireiškiančių komentatorių tame sąrašėlyje apskritai nerasi  mirksiukas.gif

obaa, idomu cia dalyka pasaket, dar nebuvau atradusi, kad rodo ir kuriuose konkursuose dalyvauta.

o nauju nuotrauku tikrai vangiai atsiranda...

viena prajuokino su kelio zenklu "Intruke"... net vyra pasikvieciau paziuret - ar nepazista tos mamytes taip besidziaugiancios Inturke.

kaip sakoma Lietuva maza, visur gali giminiu atrast... friends.gif ten daug kaimu "prikolni" pavadinimai, pvz., mes vaziuojam i Dudanosiu kaima prie Inturkes poilsiaut. biggrin.gif

poster_offtopic.gif ir netingim mes cia vandeni pilstyti sita tema, as tai jau tingiu ir einu miegoti....
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 07 03, 23:14)
Šiaip, jeigu čia kam nors susidarė įspūdis, kaip man pasirodė, kad pvz aš išėmiau savo nuotrauką dėl komentarų arba bijodama negauti balsų (kaip savikritiška forumietė), tai visai ne. Man visada rūpi dalyvauti su geromis nuotraukomis (ne dėl balsų, o dėl pomėgio), o ta buvo gana eilinė.

Manau, jei jau buvai įdėjusi, tai reikėjo ir palikti tą nuotrauką mirksiukas.gif Ji nebuvo eilinė, nes buvo nepanaši į kitas ax.gif Ta nuotrauka manau patiko visoms, kurios beveik niekada nepaleidžia fotoaparatų iš rankų 4u.gif
Atsakyti
Vot įdomi situacija: tie kas dalyvauja komentuoti neturėtų, dalyvaujančioms neetiška komentuoti kitų nuotraukas. Tai kas komentuos unsure.gif
Atsakyti
Oj, kaip praslinksmino sita nuotrauka.... O kur IRKLAI??????? blink.gif lotuliukas.gif Ar zmogus su saukstais iriasi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. Tikrai pralinksmino is gerosios puses.Jei kas pamanys, kad tai kritika, tai noriu pabrezti, kad tikrai ne schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 04 liepos 2007 - 08:08
Rankytėm už žolyčių pasilaikydamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 04, 08:58)
Oj, kaip praslinksmino sita nuotrauka.... O kur IRKLAI???????    blink.gif  lotuliukas.gif Ar zmogus su saukstais  iriasi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Tikrai pralinksmino is gerosios puses.Jei kas pamanys, kad tai kritika, tai noriu pabrezti, kad tikrai ne  schmoll.gif

irklai matosi padeti uz nugaru tongue.gif Vyras turbut "kacialinasi" pats irkluodamas su rankom, nes per atostogas negali i treniruokliu sale nuvaryt smile.gif
Atsakyti
kodel visi taip bijo kritikos? Nori issimti, ar aplamai nedalyvauti? Ka cia per kompleksai. Man geriau jau buti apkalbeta, pastebeta, kritikuota, negu, kad niekas nei vieno zodelio nepasakytu. Ir nesvarbu gausiu as nuli balsu ar uzimsiu kokai vieta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 07 03, 22:54)
Manau, jei jau buvai įdėjusi, tai reikėjo ir palikti tą nuotrauką  mirksiukas.gif Ji nebuvo eilinė, nes buvo nepanaši į kitas  ax.gif Ta nuotrauka manau patiko visoms, kurios beveik niekada nepaleidžia fotoaparatų iš rankų  4u.gif

Ačiū 4u.gif Bet jau išėmiau smile.gif Atostogos prieš akis, konkursas ilgas, gal dar ką ir įdėsiu.

QUOTE(Limcamca @ 2007 07 04, 07:15)
Vot įdomi situacija: tie kas dalyvauja komentuoti neturėtų, dalyvaujančioms neetiška komentuoti kitų nuotraukas. Tai kas komentuos  unsure.gif

Niekam komentuot nedraudžiama - nei dalyvaujančioms, nei nedalyvaujančioms. Tik rašiau, jog man keista, kad kandžiausiai "kritikuoja"-apkalbinėja, šaiposi tos, kurios nedalyvauja. Bepigu.
O etiškumo principas turėtų vienodai galioti visiems 4u.gif

QUOTE(daniele @ 2007 07 04, 08:27)
kodel visi taip bijo kritikos? Nori issimti, ar aplamai nedalyvauti? Ka cia per kompleksai.

Kas tie "visi"? unsure.gif
Bent jau aš dar atskiriu kritiką nuo tuščių kalbų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 07 04, 09:29)

Kas tie "visi"?  unsure.gif 
Bent jau aš dar atskiriu kritiką nuo tuščių kalbų.  smile.gif

niu, ne visi, bet dauguma, tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 04, 09:58)
Oj, kaip praslinksmino sita nuotrauka.... O kur IRKLAI???????    blink.gif  lotuliukas.gif Ar zmogus su saukstais  iriasi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Tikrai pralinksmino is gerosios puses.Jei kas pamanys, kad tai kritika, tai noriu pabrezti, kad tikrai ne  schmoll.gif

Viskas čia manau normaliai, bent jau man taip atrodo. Nes mes su vyru jau 6 metai lekiam į jo darbovietės turistų sąskrydį, tai ten buvo rungtis, valtim turėjo trąsą apiplaukt be irklų, rankom irdamiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 07 03, 23:14)

O dėl kritikos - keistoka man, kad daugiausiai ir pašaipiausiai "kritiką" dalija tos, kurios konkurse nedalyvauja  unsure.gif  Net nevadinčiau to kritika, nes visiškai neaišku iš ko yra šaipomasi - iš autorių, norinčių žūtbūt dalyvauti kad ir su eilinėmis nuotraukomis, iš nuotraukose esančių objektų (kelnaičių po džinsais  doh.gif ) ar iš moderatorių atrankos  unsure.gif

drinks_cheers.gif Elge tesiai į dešimtuką drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
gera foto-su nuotaika biggrin.gif net kuprine su maisu nebereikalingi smile.gif
Atsakyti