Įkraunama...
Įkraunama...

Išsvajotos atostogos!

QUOTE(Elina @ 2007 06 29, 23:03)
user posted image
Gražus užpakalis. Bet nepagaunu minties blush2.gif . Kaip jis suisijęs su nuostabiosiomis atostogomis unsure.gif . Tiesa, matau jau nuotraukų kur - JIS ir Ji ax.gif . O juk klausiau, man moderatoriais paaiškina, kad nuotraukoje turi būti tik Ji ax.gif

kelnaitės negražiai matosi blush2.gif

aš aplamai nematau parašyta, kad foto turi būt žmogus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 29, 23:05)
kelnaitės negražiai matosi  blush2.gif

aš aplamai nematau parašyta, kad foto turi būt žmogus  blink.gif

Temos pradžioje klausiau ar gali būti pora, mama su vaikais, gal tik gamta, flora, fauna, paaiškino, kad nuotraukoje turi būti JI ax.gif. Tik. Atostogose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 birželio 2007 - 22:09
QUOTE(Elina @ 2007 06 29, 23:07)
Temos pradžioje klausiau ar gali būti pora, vaikai, gal tik gamta, flora, fauna, paaiškino, kad nuotraukoje turi būti JI ax.gif. Tik. Atostogose smile.gif

bet bendram konkurso aprašyme to parašyta nėr
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 27, 15:43)
be vaikų, tik ji - ir jos poilsinių atostogų akimirka, arba tik ji, jos antroji pusė (draugas/vyras)  ir atostogos  bigsmile.gif

aha, galima su antra puse pasirodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 29, 13:03)
Gražus užpakalis. Bet nepagaunu minties blush2.gif . Kaip jis suisijęs su nuostabiosiomis atostogomis unsure.gif .

Ne tu viena nepagauni minties cool.gif

Jau turiu keleta nuotraukyciu, kurios "uzkabino" aki thumbup.gif bet labai laukiu daugiau foto rolleyes.gif
Atsakyti
O manes tik 1 ant sieno kupetos uzkabino ir dar blondine su bikini ir dailia figuryte.... daugiau..... laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 28, 17:20)
user posted image
labai šauni nuotrauka  thumbup.gif  tokia nuotaikinga ir "kvepianti" atostogom kaime!

Man irgi si thumbup.gif

Ir dar si nuotraukyte, tokia raminanti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 06 30, 06:44)

na tu kaip senbuvis tikrai geriau žinai  g.gif  mirksiukas.gif

aš, visiškai nekritikuodama moderatorių darbo tik, garsiai mąstau, kad paaiškinimas atmetant, ne tik sutaupytų tiek moderatorių tiek atmestųjų laiko, bet būtu daug paprsčiau ir žmoniškiau.

[

Na jei tau esmė žinučių skaičiuje tai , gali labai apsirikti tongue.gif
Siulykis į moderatorius esi jau senbuvė ir galėsi savo darbą atlikti idealiai visą parą, ir nereikės garsiai mąstyti galėsi veikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis Testamentas @ 2007 06 30, 12:41)
Na jei tau esmė žinučių skaičiuje tai , gali labai apsirikti  tongue.gif
Siulykis į moderatorius esi jau senbuvė ir galėsi savo darbą atlikti idealiai visą parą, ir nereikės garsiai mąstyti galėsi veikti  thumbup.gif

ar cia nuotrauku aptarimas?
Atsakyti
Man labai graži foto pavadinimu (kai pajunti kalnų laisvę) thumbup.gif
Atsakyti
Man šita labai linksma thumbup.gif
user posted image
thumbup.gif biggrin.gif
user posted image
Graži smile.gif
user posted image

O šiaip tai labai mažai nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
O man labai linksma ir ryški šita ant batuto

http://www.supermama...074_0013087.jpg

be abejonės - kupeta šieno thumbup.gif

http://www.supermama...074_0013089.jpg

Ir dar šita gera lotuliukas.gif Atsimenu, kaip kaime bernai taip mergas nešiodavo... O tos plyšauja visa gerkle biggrin.gif Vienas berniokas, girdėjau kaip pasakė, kai mergina šaukdama ėmė raičiotis ant peties: "Kuo či vuolioujėis kap bolbi ont pėtelnis?.."

http://www.supermama...074_0013111.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 30 birželio 2007 - 15:25