Gražus užpakalis. Bet nepagaunu minties . Kaip jis suisijęs su nuostabiosiomis atostogomis . Tiesa, matau jau nuotraukų kur - JIS ir Ji . O juk klausiau, man moderatoriais paaiškina, kad nuotraukoje turi būti tik Ji
O manes tik 1 ant sieno kupetos uzkabino ir dar blondine su bikini ir dailia figuryte.... daugiau..... laukiu
Iš šilumos, iš meilės, iš tikėjimo,su niekuo nepakeičiamu juoku,į šį pasaulį jie ateina - atsineša čia viską, kuo tikiu:Neramų miegą, mielą šypsnį,linksmas akis ir daug keistų garsų,ir lūpas, iš kurių sulaukiam žodžių:"Mama, aš tave myliu..."
aš, visiškai nekritikuodama moderatorių darbo tik, garsiai mąstau, kad paaiškinimas atmetant, ne tik sutaupytų tiek moderatorių tiek atmestųjų laiko, bet būtu daug paprsčiau ir žmoniškiau.
Na jei tau esmė žinučių skaičiuje tai , gali labai apsirikti
Siulykis į moderatorius esi jau senbuvė ir galėsi savo darbą atlikti idealiai visą parą, ir nereikės garsiai mąstyti galėsi veikti
Na jei tau esmė žinučių skaičiuje tai , gali labai apsirikti
Siulykis į moderatorius esi jau senbuvė ir galėsi savo darbą atlikti idealiai visą parą, ir nereikės garsiai mąstyti galėsi veikti
Ir dar šita gera Atsimenu, kaip kaime bernai taip mergas nešiodavo... O tos plyšauja visa gerkle Vienas berniokas, girdėjau kaip pasakė, kai mergina šaukdama ėmė raičiotis ant peties: "Kuo či vuolioujėis kap bolbi ont pėtelnis?.."