Įkraunama...
Įkraunama...

Nekilnojamo turto įsigijimas užsienyje

QUOTE(flight @ 2012 03 27, 09:39)
Kiek laiko sezonas trunka pvz Bulgarijoje?


Nuo gegužės iki rugsėjo pabaigos.
Atsakyti
"Pas mus" nuo balandžio iki spalio pabaigos, o gali ir iki lapkričio vidurio, kai pasitaiko geri ciklonai. Mūsų draugai šį lapkritį dar maudėsi ir deginosi, buvo labai šiltas mėnuo.
Atsakyti

Subjektyvi, ką reikėtų žinoti dairantis NT Kroatijoje? Yra kokie svarbūs niuansai?
Atsakyti
Kaina aukštesnė nei kokioje Ispanijoje ar Bulgarijoje, ir tai, kad kol Kroatija ne ES narė, tik vietiniai gali pirkti NT, užsieniečiams neparduodama, jei niekas nepasikeitė per šiuos metus, nes nelabai domėjausi. Todėl reikia turėti firmą, o tas irgi neblogai, nes nusirašai PVM, tai apsimoka. Bet po ES tikėtina, kad NT kainos dar labiau kils. Nors kai mes pirkome, tada dar nebuvo tokio susidomėjimo, gaila, kad dar anksčiau tuo nesusidomėjome. sad.gif Buvo galima paimti už "kapeikas".
Atsakyti
Dabar pagalvojau, kad kainos diskutuotinos, žiūrint kas domina, o tai yra labai svarbu. Žinoma, kad senovinės vilos, erdvūs butai ar namai, apskritai ir pirma linija visada kainuos nemažai, kur prestižinė lokacija. Kaip ir visose šalyse. Bet yra ir kuklesnių variantų, nauja statyba, toliau nuo jūros.
Atsakyti
Norejau paklausti.. ar yra koks ispaniskas puslapis, kuriame sukeltas visas nekilnojamas turtas? Na kaip lietuvoj aruodas.lt pvz? Konkreciai Valencijos regionas, Gandia domina.
O gal kas pirke esat ispanijoje? Kiek trunka dokumentu tvarkymas? Kokiam laikui reikia susiplanuot kelione i Ispanija? Tarkim jau susiradus buta, rezervavus (gali rezervuot kitas zmogus?), kiek laiko dar uztruks dokumentu tvarkymas, mokant grynais aisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 16, 15:39)
Norejau paklausti.. ar yra koks ispaniskas puslapis, kuriame sukeltas visas nekilnojamas turtas? Na kaip lietuvoj aruodas.lt pvz? Konkreciai Valencijos regionas, Gandia domina.


http://www.fotocasa.es/
http://www.idealista.com/
http://www.pisos.com/
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 03 16, 18:44)

O dekui Jums 4u.gif
Baigiu akis isvarvint jau pirmam psl biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, chebryte, turiu klausima - gal kas zino kaip Danijoje brokeriai dirba? ar taip pat kaip Lietuvoje istatymiskai ar kitoks modelis? Gal kas zino?
Buciau labai labai dekinga uz atsakyma!:)
Atsakyti
Šioje temoje jau metai niekas nerašo g.gif
O mane domina kokie apartamentai šalyje, kur galima praleisti žiemą. Gal kas pasiūlys, kur paieškoti?
Ilgalaikė nuoma turbūt neapsimoka?
Atsakyti
Tailandas, Bali. Ten populiarūs regionai žiemojimo prasme. Ne viena lietuvių šeima žiemos metu keliasi į Tailandą ir tuo labai patenkinti. Nežinau kiek jų daug ar mažai, bet žinau, kad tokių esama.
Atsakyti
Kas turite butus užsienyje, kam patikite priežiūrą, nuomos rūpesčius tuo metu, kai negyvenate ten patys? Samdote privatų žmogų ar kreipiatės į firmą? Domina Ispanija, Kroatija, Portugalija...
Atsakyti