Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklis namie?

QUOTE(rolka @ 2007 08 08, 19:00)
sunku patiket, kad vaikas galetu tai issigalvoti. Bet jei tai jo praeitas gyvenimas, tai visa tai vyko ne taip jau seniai, jei jau masinos buvo.

aš irgi vaikystėje sapnus pasakojau, kaip tikrus įvykius o fantazijos lakumas neribotas buvo, bet tai tik sapnai, kurių kartais vaikai neatskiria nuo realybės tai ir kalba, tarsi tai būtų tikri įvykiai.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 07 05, 18:46)
o as dar papasakosiu viena dalyka: as kai nuvaziuoju pas mama, kuri gyvena Kaune, tai tame kambaryje kur as miegu nakti girdimas toks garsas lyg laikrodzio tiksejimas o isausus rytui nieko nebesigirdi... g.gif  laikrodzio tikrai niekur nera nei ant sienu nei dar kazkur...viska isknisau, spinta, stalcius, na nieko neradau kas tiksetu, o garsas yra...idomu kas tai ? g.gif  g.gif  g.gif

Laba perskaičiau visą temelę, aš tikiu tokiais dalykais, man ir laikrodis tiksi labai dažnai ir ne namie, o kur lauke ar tokiose vietose kur negali tiksėti, o čis ir tų laikrodžių likučiai kažkokie?
Atsakyti
QUOTE(rolka @ 2007 07 31, 21:15)
Manau, kad greitu laiku nieko daugiau nedarysiu siuo klausimu. Gal ka papasakos kai ismoks kalbeti? unsure.gif

Na , jei jis ką nors papasakos, tai............... g.gif Kažkodėl abejotina.Šiaip maži vaikai daug ką fantazuoja.
Atsakyti
jau kuri laika neberasiau, nes nieko naujo nebuvo - sunus atkakliai ziopsodavo ten, i ta kambario kampa, sypsodavosi, juokdavosi. Po to kazkaip sugalvojom ji pakrikstyti - kol orai geri - rugpjucio 25d nuvaziavom i savo kaimuka, ramiai pakrikstijom, grizom namo, ir tada man dingtelejo - gal ta dalyka kaip nors paveiks krikstynos? Po krikstynu kokia diena ar dvi sunus labai mazai ten beziuredavo, na va, galvoju, po krikstynu jau nieko jis ten nebemato. Bet vis delto veliau dar kokia savaite jis ten ziuredavo ir juokdavosi, o dabar jau kokios 2 - 3 sav nieko nevyksta. Sunus ten nebeziuri. Zvilgsnis tik atsitiktinai prabega, bet uz nieko neuzkliuva, nors vizualiai kambaryje niekas nepasikeite. Nezinau, ka galvoti, bet del vieno esu tikra - ten tikrai KAZKAS buvo. Tiesiog reikia pamatyti, KAIP sunus ten ziuredavo, manau, niekam nekiltu abejoniu.
Atsakyti
Na musu vaikinukas kai buvo 0.5 men. pradejo kalbinti mano juoda rankinuka padeta visai netoli nuo jo. Tada atkreipiau demesi, kad jis gerai mato ne ryskius, bet juodus ar baltus objektus. Tai patvirtino ir salia padeta balta pagalve, vaikas galedavo taip prakalbeti 15-30 min. Kiek dziaugsmo suteikdavo tas baltas ar juodas daiktas smile.gif veliau nupirkau spalvota pripuciama dideli zuiki, kuri statydavau salia jo. Tai ir vel buvo atradimas ir nuolatiniai zaidimai su juo. Nors vis tik labiau jam patikdavo kai zuikis budavo "aprengiamas" juodai ar baltai g.gif Ir kalbedavo ir juokesi ir maskatavo rankytem kojytem. Galvoju gal ir jusu panasiai buvo g.gif veliau tie zaidimai baigesi, nes pradejo dometis ji supancia aplinka, zaislais, pradejo sliauzti ax.gif Tad gal ir jusiskiui tos dezes labai patiko g.gif

Siaip esu girdejus ne viena istorija, kad vaikai mato, prisimena. Negaliu pasakyt kad labai tikiu tais dalykais, bet ir neneigiu ju.
Atsakyti
o jau as kokia lakia fantazija sapnams turiu,net siurpas krecia
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 07 02, 17:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,nu sakes tu kaip visada originali  thumbup.gif

Okad kazkas yra ,tai tikiu sventai ,nes pas mumi name toks  dalykelis  buvo nutikes  ,kad niekuom netikintis,skeptiskai pries tai nusistates MB tuom patikejo ... mirksiukas.gif

jo, as irgi buvau pradejus visum kuom tiket kai vaikas su siena kalbejo, kol nepaskaiciau ir nesupratau, kad nieko ypatingo jam nereikia ir toks matymo kampas jam patogiausias. Ant sienos toj vietoj kabejo religinis ženklas tai viskas atrode baisiai metafiziskai, o paskum paskaicius ji nuemem ir pabandem padet bile ka kita, kaledini papuosima ir pamatem kad kalbina , juokias ir t.t. lygiai taip pat. Taip i pradingo visos mistikos biggrin.gif
Atsakyti
o aš vaikystėje tėvams pasakodavau, jog kažkadais turėjau kitus tėvelius ir broliuką, bet jie žuvo autoavarijoje. ir piešdavau kruvinomis pasmakrėmis visą šeimą: mamą, tėti, kokių trejų metų broliuką ir save, penkiametę ar šešiametę, ir apačioje iškilmingai žaliu flomasteriu šveplai užrašydavau 'ZUVO'. ir tuo metu atrodo nuoširdžiai tikėjau ta istorija.
Atsakyti
QUOTE(helenelen @ 2007 10 09, 18:25)
o aš vaikystėje tėvams pasakodavau, jog kažkadais turėjau kitus tėvelius ir broliuką, bet jie žuvo autoavarijoje. ir piešdavau kruvinomis pasmakrėmis visą šeimą: mamą, tėti, kokių trejų metų broliuką ir save, penkiametę ar šešiametę, ir apačioje iškilmingai žaliu flomasteriu šveplai užrašydavau 'ZUVO'. ir tuo metu atrodo nuoširdžiai tikėjau ta istorija.

fear.gif Nekokią patirtį prisiminei....Nežinau, bet aš kažkodėl tai tikiu, kad galima prisiminti savo buvusį gyvenimą.... Bet pati tai nieko neatsimenu g.gif Matyt, ne kiekvienam tai skirta.
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 10 09, 21:18)
fear.gif Nekokią patirtį prisiminei....Nežinau, bet aš kažkodėl tai tikiu, kad galima prisiminti savo buvusį gyvenimą.... Bet pati tai nieko neatsimenu  g.gif  Matyt, ne kiekvienam tai skirta.

tikiu,kad vaikai prisimena savo ankstesni gyvenima ( tai netgi jau irodyta)... as pukiai iki siol pamenu,kad buvau berniukas garbanuotais plaukais ir zuvau avarijoje.... net prisimenu to berniuko veida ax.gif
Atsakyti
Mano mažasis, kai kūdikis dar buvo dažnai į lubas pažiūrėjęs šypsodavosi ar net krykštavo. O aš kažkodėl nuo pat pirmo karto, kai tai pastebėjau, buvau įsitikinus, kad jis mato angeliukus. Bet jis nebuvo "prisirišęs" prie spintos kaip Rolkos vaikas. Augant natūraliai tai dingo.
Atsakyti
knielita,mazi vaikai geriausiai skiria juoda ir balta spalvas
Atsakyti