Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

sveikute as ir siuvu vaikuciams tik ne rubelius bet jau galvo gal reikes pradeti nes labai daug ideju cia pamaciau cia keletas mano siuvinuku leliukams
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyt, kur Klaipėdoje galėčiau įsigyt vaikiškų audinių patalynei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2008 06 05, 18:01)
sveikute as ir siuvu vaikuciams tik ne rubelius bet jau galvo gal reikes pradeti nes labai daug ideju cia pamaciau cia keletas mano siuvinuku leliukams
ax.gif

bigsmile.gif o kokia faina patalyne, o jau medziagytes grazumas su drambliukais wub.gif
Atsakyti
kristaaa thumbup.gif labai grazu

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 16, 16:06)
gal kas gali pasakyt, kur Klaipėdoje galėčiau įsigyt vaikiškų audinių patalynei?  g.gif

Aha nes as niekur Klp graziu zaismingu nerandu
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 16, 23:07)
Aha nes as niekur Klp graziu zaismingu nerandu

sad.gif
Nors imk ir važiuok į Vln doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 17, 09:29)
sad.gif
Nors imk ir važiuok į Vln  doh.gif

O šiaip jau kur tame pačiame Vln tos gražiosios medžiagytės leliukam? Kažkaip baisiai gražių ir nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
Jysk pirkau grazia,su Disney veikejais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 17, 10:29)
sad.gif
Nors imk ir važiuok į Vln  doh.gif

jau tikrai

QUOTE(Oppa Aciu @ 2008 06 17, 10:43)
Jysk pirkau grazia,su Disney veikejais  thumbup.gif

bigsmile.gif , o Klp net tu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 17, 10:16)
jau tikrai
bigsmile.gif , o Klp net tu nera doh.gif

paprasyk kokios drauges -nupirks ir atsius.. mirksiukas.gif Negi ner Jysk KLp?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oppa Aciu: 17 birželio 2008 - 09:32
QUOTE(Oppa Aciu @ 2008 06 17, 10:27)
paprasyk kokios drauges -nupirks ir atsius..  mirksiukas.gif Negi ner Jysk KLp??  g.gif

Jysk yra bigsmile.gif niekad ten nepastebėdavau, o gal tiesiog neatkreipdavau dėmesio 4u.gif šiandien pat lėksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 17, 10:55)
Jysk yra  bigsmile.gif niekad ten nepastebėdavau, o gal tiesiog neatkreipdavau dėmesio  4u.gif šiandien pat lėksiu  biggrin.gif

nepamirsk pasigirt ka radai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 17, 09:34)
O šiaip jau kur tame pačiame Vln tos gražiosios medžiagytės leliukam? Kažkaip baisiai gražių ir nemačiau  schmoll.gif

na, labai nuo skonio priklauso. mirksiukas.gif kažkuri mama gyrė patalynę su drambliukais. O man jin yra bais negraži, juoba, kad jie net neįtelpa (tikiuos, nieko neįžeisiu) blush2.gif Aš audinius patalynei pirkau prie Kalvarijų turgaus esančioj audinių parduotuvėj. Ten visokiausių yra, nuo flanelės iki medvilnukės ar ne lino. Man asmeniškai gražu pastelinės spalvos su mažais, dailiais paveiksliukais. Ten yra keletą audinių iš Australijos (bent taip ant etiketės užrašyta g.gif bet kažkaip labai labai abejoju, gal klaida kokia įsivėlus), man jie labai labai gražūs ir džiaugiuos radus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 17 birželio 2008 - 16:27