Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Sveikos siuvejeles ir as neseniai siut pradejau...taigi pasiuvau savo abiems mazyliukams vasarines ;lengvas pizamas..tiesiog gal kam patiks ir pacios pasiusit..labai paprasta vakaro darbelis smile.gif
PIZAMA VASARINE

AI ir dar pasiuvau vyresneliui lovos uzklota
Uzklotas
Irgi vakaro darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 17 birželio 2008 - 21:55
QUOTE(Žmona @ 2008 06 17, 23:53)
Sveikos siuvejeles ir as neseniai siut pradejau...taigi pasiuvau savo abiems mazyliukams vasarines ;lengvas pizamas..tiesiog gal kam patiks ir pacios pasiusit..labai paprasta vakaro darbelis  smile.gif
PIZAMA VASARINE

AI ir dar pasiuvau vyresneliui lovos uzklota
Uzklotas
Irgi vakaro darbas  smile.gif

Na ir apsukruole thumbup.gif . pizamyte labai modeliukas fainas turbut ir audinys superinis toks plonytis, turbut medvile plona. Ir uztiesalas toks linksmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oppa Aciu @ 2008 06 17, 11:08)
nepamirsk pasigirt ka radai  mirksiukas.gif

buvau vakar Jyske..radau tik 2 vaikiškas medžiagytes, bet jau visai blankios..kaina apie 20lt g.gif
Atsakyti
Vakar vaikiškų medžiagyčių mačiau prie senojo turgaus esančioje valdiškoje parduotuvėje. Tik galvoju kokią reikia patalynei pirkti g.gif tinka flanelė ar drobė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 06 20, 11:18)
Vakar vaikiškų medžiagyčių mačiau prie senojo turgaus esančioje valdiškoje parduotuvėje. Tik galvoju kokią reikia patalynei pirkti  g.gif tinka flanelė ar drobė?  g.gif

Aha zinau ja, tai tik ten spalvingesniu medzegeliu buna. Tinka ir dobe ir flanele, tik tiek kad flanele per laika tas pukutis svelnus nueis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Rimulia12 mirksiukas.gif
Bandysiu, ką nors meistraut biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as parodysiu ka pasiuvau is MB senu dzinsu, mirksiukas.gif uzpakaly kisenes irgi dariau is medziagos kur aplikacija. mirksiukas.gif
user posted image
O cia paklotelis is skiauteliu
user posted image
Atsakyti
labai gražu ir kruopštu
Atsakyti
vis pasiskaitau pasiziuriu pasigroziu kitu darbeliais, nors pas pacia medziagu kruva, bet niekaip neprisiverciu prisesti ir ka pasisiuti.Nors planu yra.O kai atsikraustem ir sena zingeri rusi radom, tik dar neapziurejau ar veikiantis.
Ech, tinginiukas esu.Bet uz tat mamytems kurianciom tokius grozius po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 20:17)
vis pasiskaitau pasiziuriu pasigroziu kitu darbeliais, nors pas pacia medziagu kruva, bet niekaip neprisiverciu prisesti ir ka pasisiuti.Nors planu yra.O kai  atsikraustem ir sena zingeri rusi radom, tik dar neapziurejau ar veikiantis.
Ech, tinginiukas esu.Bet uz tat mamytems kurianciom tokius grozius po  4u.gif

reik ikurt tinginiuku kluba, as buciau dar viena kandidate lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 06 25, 04:38)
labai gražu ir kruopštu

QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 15:17)
vis pasiskaitau pasiziuriu pasigroziu kitu darbeliais, nors pas pacia medziagu kruva, bet niekaip neprisiverciu prisesti ir ka pasisiuti.Nors planu yra.O kai  atsikraustem ir sena zingeri rusi radom, tik dar neapziurejau ar veikiantis.
Ech, tinginiukas esu.Bet uz tat mamytems kurianciom tokius grozius po  4u.gif

Aciu mergaites, bet jus zinotumet kiek laiko as visa tai siuvau, na dzinsiukus per diena, o pleduka, tai gal pora savaiciu, nes vis ner laiko, kol masina istrauki, kol medziagas, tai ir mazylis atsikelia, na tada prasideda karas ir taika lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 06 16, 18:03)
bigsmile.gif o kokia faina patalyne, o jau medziagytes grazumas su drambliukais wub.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 16, 23:07)
thumbup.gif labai grazu
Aha nes as niekur Klp graziu zaismingu nerandu

aciu mirksiukas.gif man ir paciai patiko sie siuvinukai net uzsimaniau antro vaikucio lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti