Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Kerpena @ 2008 07 13, 22:22)
Dano mama, Naktibalda, šaunūs darbai  thumbup.gif  Kaip smagu pamatyti darbų siuvimo temoje. O ta paskutinė suknutė, gal ažūras? ar ten medžiaga tokia?

aha ažūras ax.gif , pabandžiau jį pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes ka tik pabaigiau siuti vienam leliukui
user posted image
user posted image
Atsakyti
*dano_mama* thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 12, 15:31)
šianakt pabaigiau  ax.gif
ax.gif
suknytė
user posted image
priekaklis
user posted image

kokia nuostabi suknele
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 09, 13:55)

QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 11, 10:35)

QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 12, 10:31)

Nuostabus darbeliai, saunuoles mamytes thumbup.gif
Atsakyti
sveiki mano kolkas pats maziausias klientas liko patenkintas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(adrianos mama @ 2008 07 28, 23:12)
sveiki mano kolkas pats maziausias klientas liko patenkintas  bigsmile.gif
user posted image

sveikute super marskinukai saunuole thumbup.gif na kas dar ka esate pasiuvusios 4u.gif
Atsakyti
O as vakar sliauztinukus zuikiui pasiuvau wub.gif
tik su parodymu man sunkiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 06 05, 22:01)
sveikute as ir siuvu vaikuciams tik ne rubelius bet jau galvo gal reikes pradeti nes labai daug ideju cia pamaciau cia keletas mano siuvinuku leliukams
user posted image
user posted image

o ar funkcionalus sitie baldakimai? patalyne zadu siuti, bet nezinau, ar reikia to baldakimo g.gif
Atsakyti
mano manimu tai jis daugiau del grozio nebent reikalingas kai lovyte stovi prie lango ar kad sviesa tiesiogiai nesviestu as pati tai savo kavalieriui buvau uzsidejusi bet neilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 29, 19:45)
mano manimu tai jis daugiau del grozio nebent reikalingas kai lovyte stovi prie lango ar kad sviesa tiesiogiai nesviestu as pati tai savo kavalieriui buvau uzsidejusi bet neilgam mirksiukas.gif

na, vadinas reiks palaukti, o tada pagal situacija- nes neatrodo sudetinga smile.gif
Atsakyti
nera sudetinga bet uzknisantis darbas as pilna komplekta patalynes greiciau pasiuvu nei baldakima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 29, 19:58)
nera sudetinga bet uzknisantis darbas as pilna komplekta patalynes greiciau pasiuvu nei baldakima  doh.gif

na, gal man jo net nepreiks rolleyes.gif nors kambariukas vaikuciui sviesus... ziuresim
Atsakyti
as tai siandien pagaliau pabaigiau komplektuka leliukui siuti i vezimuka pledukas ir pagalvyte blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti