Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(natina @ 2008 09 12, 11:31)
wow blush2.gif  jus mane pataisykit, jei nesamone pasakysiu- reiktu virsu daryt kazka panasaus i sliauztinuku, tik placiau kazkiek? o apacia- maisiukas?
Sliauztinukus kazkada siuvau- gal net sioj temelej buvau imetus. tai iskarpele likus ax.gif

jo panasiai tik platesni daryk ir viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 12, 12:16)
jo panasiai tik platesni daryk ir viskas bus ciki mirksiukas.gif

thumbup.gif
o kokia medziaga geriausia rinktis?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 13, 12:52)
thumbup.gif
o kokia medziaga geriausia rinktis?

as sakiau i vidu desiu flanele o isoreje medvilne ir sakau gal dar reikia ideti santipono plona sluoksniuka i viduri g.gif juk siltesnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 13, 13:35)
as sakiau i vidu desiu flanele o isoreje medvilne ir sakau gal dar reikia ideti santipono plona sluoksniuka i viduri g.gif  juk siltesnis bus mirksiukas.gif

Aš atvirkščiai smile.gif flanelę dedu išorėj. Mūsų senasis toks buvo, tai ir naują pagal tai darau.
O kokio amžiaus vaikučiams siūnate miegmaišiukus? Aš jau susiruošiau ir susikirpau maišiuką savo jau beveik pusantrų metukų vyriukui, o dabar galvoju, kaip jis reaguos įkištas į maišą, nes baisiai mėgsta prieš miega lovytėj pašokti, kol nulūžta. Gal neužsiūti galo, palikti tokį kaip suknytę g.gif Arba užtrauktuką dėti ne per šoną, o iš galo? Kai užmigtų užtraukčiau ir miegotume visi šiltai ir ramiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 09 13, 14:01)
Aš atvirkščiai smile.gif flanelę dedu išorėj. Mūsų senasis toks buvo, tai ir naują pagal tai darau.
O kokio amžiaus vaikučiams siūnate miegmaišiukus? Aš jau susiruošiau ir susikirpau maišiuką savo jau beveik pusantrų metukų vyriukui, o dabar galvoju, kaip jis reaguos įkištas į maišą, nes baisiai mėgsta prieš miega lovytėj pašokti, kol nulūžta. Gal neužsiūti galo, palikti tokį kaip suknytę g.gif Arba užtrauktuką dėti ne per šoną, o iš galo? Kai užmigtų užtraukčiau ir miegotume visi šiltai ir ramiai g.gif

o tu pasiltinima koki dedi ar ne 4u.gif
Atsakyti
Naktibalda, o iš kur ėmei tos striukytės iškarpą? Labai gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 13, 19:55)
o tu pasiltinima koki dedi ar ne  4u.gif

Dėsiu, ir gan storą sintepono sluoksnį. Iš pradžių buvo kilusi mintis siūti iš antklodės, bet truputi pagailo , vistiek vieną dieną atpras nusispardyti antklodę ir jos dar prireiks.
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 09 14, 09:19)
Dėsiu, ir gan storą sintepono sluoksnį. Iš pradžių buvo kilusi mintis siūti iš antklodės, bet truputi pagailo , vistiek vieną dieną atpras nusispardyti antklodę ir jos dar prireiks.

aisku as ir sakiau desiu santepona ka zinoma juk leliukas nebemaziukas tavo manau ilgai jo miegmaisiuke nebeislaikysi o del uztrauktuko per gala tai manau ideja gera gales ir pasiduoti lovyteje o kai uzmigs uzseksi mirksiukas.gif
Atsakyti
O ne geriau det vatina vietoj sintepono g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 14, 14:24)
O ne geriau det vatina vietoj sintepono g.gif

o man santeponas patinka labiau nes vis lengvutis bet siltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 14, 15:11)
o man santeponas patinka labiau nes vis lengvutis bet siltas 4u.gif

bet juk vatinas irgi nesunkus g.gif tik kad naturalus. O su sinteponu gali labai prakaituot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 15 rugsėjo 2008 - 10:13
QUOTE(natina @ 2008 09 15, 11:12)
bet juk vatinas irgi nesunkus g.gif tik kad naturalus. O su sinteponu gali labai prakaituot  g.gif

as tai vaiku esu pasiuvusi pleduka su santeponu tai labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti