Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Aleksiuke labai grazu ir kruopstus darbai o jau audiniu grazumas....Pas mus Klp be sansu tokiu groziu rast verysad.gif

mama_gulbe kaip minejau gaila kad tokiu pardotuveliu nera Klp
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 16, 22:21)
Aleksiuke labai grazu ir kruopstus darbai o jau audiniu grazumas....Pas mus Klp be sansu tokiu groziu rast verysad.gif

mama_gulbe kaip minejau gaila kad tokiu pardotuveliu nera Klp

beda
bet jei labai nori galima kazka susiorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O, sakykite, vietinės vilnietės, kaip man susiorentuoti Vilniuje? Kalvarijų turgus yra.... važiuojant iš Kauno, miesto pradžioj, ar per visą miestą tenka pūsti? Na va kaip toli nuėjom nuo miegmaišiuko.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regido @ 2008 09 17, 12:50)
O, sakykite, vietinės vilnietės, kaip man susiorentuoti Vilniuje? Kalvarijų turgus yra.... važiuojant iš Kauno, miesto pradžioj, ar per visą miestą tenka pūsti? Na va kaip toli nuėjom nuo miegmaišiuko.... biggrin.gif

važiuojat: Savanorių pr.- Geležinio Vilko g.- Žalgirio g.- Kalvarijų g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 09 17, 14:03)
važiuojat: Savanorių pr.- Geležinio Vilko g.- Žalgirio g.- Kalvarijų g.  4u.gif

mirksiukas.gif ačiū jums labai labai... aplankysim prie progos.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 17, 10:00)
beda
bet jei labai nori galima kazka susiorganizuoti  mirksiukas.gif

nu saunu uzsimaniau spalvotos patalynes mazei
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 09 16, 17:05)
bigsmile.gif , aš irgi iš Baltupių drinks_cheers.gif

thumbup.gif
As Baltupio g., tik toj pusej, kur jau Jeruzale, netoli Elsio. o tu?
Atsakyti
Seniai buvau pirkus patalynei medžiagą, dabar sesuo paprašė vaikui pasiūti. Tai toje Kalvarijų g parduotuvėje apžiūrėjau - didžioji dalis medvilninių audinių pakistanietiški. Ar perkat juos, kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 17, 16:15)
Seniai buvau pirkus patalynei medžiagą, dabar sesuo paprašė vaikui pasiūti. Tai toje Kalvarijų g parduotuvėje apžiūrėjau - didžioji dalis medvilninių audinių pakistanietiški. Ar perkat juos, kaip kokybė?

Kitose lentynose toj pačioj parduotuvėj - daug lietuviškos drobelės mirksiukas.gif man tos pakistanietiškos kažkokios keistokos atrodo, nes tokios kietos. Bet netikrinau kokybės, skalbt nebandžiau, tai negarantuoju.
Atsakyti
Kažkodėl lietuviškos neužtikau. Tik estiškos. Tai tos ir paėmiau vienam komplektui.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 17, 17:58)
Kažkodėl lietuviškos neužtikau. Tik estiškos. Tai tos ir paėmiau vienam komplektui.

as pirkau kelias estiskas, tik jos brangesnes kazkiek gal keliais litukais
bet kokybe man gera - normali stora medvilne, neskysta ir nekieta

a lietuvisku tai pilna bigsmile.gif reikia pasiklausti tu moteryciu jos parodyt gali mirksiukas.gif
esu balta drobele pakistanietiska pirkus - normali medziaga

bet jei ciupinant ji atrodo kietoka, tai nepirkit, kita ziurekit kuri minkstute 4u.gif
Atsakyti