Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(natina @ 2008 09 17, 16:04)
thumbup.gif
As Baltupio g., tik toj pusej, kur jau Jeruzale, netoli Elsio. o tu?

aš tai prie IKI, kur Didlaukio g bigsmile.gif reiks pasimatyti drinks_cheers.gif

QUOTE(sizike @ 2008 09 17, 17:32)
Kitose lentynose toj pačioj parduotuvėj - daug lietuviškos drobelės  mirksiukas.gif man tos pakistanietiškos kažkokios keistokos atrodo, nes tokios kietos. Bet netikrinau kokybės, skalbt nebandžiau, tai negarantuoju.

nevisos kietos, ir nevisos blogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 09 18, 10:19)
aš tai prie IKI, kur Didlaukio g  bigsmile.gif reiks pasimatyti  drinks_cheers.gif

aha, butinai thumbup.gif
nes cia kaip suprantu, kokios pora stoteliu mus skiria (ilgu tokiu, bet aiiiii ax.gif ).
tik paskutiniu metu jau laukiu sventes, tai maziau keliauju- tik su reikalais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 16, 22:21)
Aleksiuke labai grazu ir kruopstus darbai o jau audiniu grazumas....Pas mus Klp be sansu tokiu groziu rast verysad.gif

mama_gulbe kaip minejau gaila kad tokiu pardotuveliu nera Klp

su šuniukais tikrai yra, pati pirkau Klp mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 09 13, 20:57)
Naktibalda, o iš kur ėmei tos striukytės iškarpą? Labai gražus darbelis  thumbup.gif

nu negražu sakyti, bet iš lempos blush2.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 14, 15:11)
o man santeponas patinka labiau nes vis lengvutis bet siltas 4u.gif

man sinteponas nelabai schmoll.gif , jei manęs kas paklaustų naudočiau bajų mirksiukas.gif , natūralus, plonas, minkštas ir laaaaaaabai šiltas thumbup.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 16, 22:21)
Aleksiuke labai grazu ir kruopstus darbai o jau audiniu grazumas....Pas mus Klp be sansu tokiu groziu rast verysad.gif

mama_gulbe kaip minejau gaila kad tokiu pardotuveliu nera Klp

klp yra šalia submarino picos labai gera patalynės pardė, ten brangoka, nes ne lietuviški audiniai, bet labai gražūs thumbup.gif , nenusiskalbia išbandyta ir labai mielai velkam savo patalus rolleyes.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 17, 15:09)
nu saunu uzsimaniau spalvotos patalynes mazei

nusipirk ir pasisiūk mirksiukas.gif
Atsakyti
net googlio pasiklausiau, kas tas BAJUS blush2.gif
bet parduotuvej jis taip ir ivardintas???
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 09 21, 22:48)
net googlio pasiklausiau, kas tas BAJUS blush2.gif
bet parduotuvej jis taip ir ivardintas???

nu žinok nežinau kaip parduotuvėje g.gif , manau kad taip ir vadinasi jei ne taip tai pardavėjos paklaususi tikrai turėtų žinoti biggrin.gif ,
Atsakyti
bet dabar pagalvojau, jeigu jūs norite miegmaišių tokių, kad nieko ant viršaus neklotumėte tada reikia rinktis šiltesnį užpildą g.gif , nes tas bajus šiltas bet tikrai ne žiemos naktimis miegoti, aš čia rašiau iš savo varpinės, man miegmaišis buvo reiklaingas kai nusispardo ar nusikloja besivartydamas ,kad nesušaltų, kol mama teiksis užkloti, o šiltesnėmis naktimis užtekdavo vien miegmaišio , biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 21, 23:05)

Laba mergaites, kokie tavo darbai ispudingisaunuole thumbup.gif . jei galiuas pasirodysiukoki grozi siunu savo lialiukui kuris gims sausi, dar nebaigtas nes biski pavargstu sedeti ir seip tokio dalyko nesiuvusdar niekada iskarpa na ura pasidariau tai technologija nepazystama lotuliukas.gif ivertinkit

user posted image

jis biski svelnesnes spalvytes nei foto
Atsakyti
QUOTE(adrianos mama @ 2008 09 22, 08:59)
Laba mergaites, kokie tavo darbai ispudingisaunuole  thumbup.gif . jei galiuas pasirodysiukoki grozi siunu savo lialiukui kuris gims sausi, dar nebaigtas nes biski pavargstu sedeti ir seip tokio dalyko nesiuvusdar niekada iskarpa na ura pasidariau tai technologija nepazystama  lotuliukas.gif ivertinkit

user posted image

Jei niekada nesi siuvus-tai išvis šaunuolė esi.Man gražu wub.gif
Atsakyti
Laba mergaites, kokie tavo darbai ispudingisaunuole  thumbup.gif . jei galiuas pasirodysiukoki grozi siunu savo lialiukui kuris gims sausi, dar nebaigtas nes biski pavargstu sedeti ir seip tokio dalyko nesiuvusdar niekada iskarpa na ura pasidariau tai technologija nepazystama  lotuliukas.gif ivertinkit

user posted image

tikrai labai saunus saunuole wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

ačiū už pagyras, bet tu tikrai šaunesnė, nes jei nemokėdama siūti tokį šedevrą padarei tai tikrai tik didžiausi sveikinimai ir pagyros asmeniškai tau thumbup.gif
Atsakyti
na nene as baigus siuvima ir labai daug ka siunu bet va tokiu dalyku tai neteko net pirmagimei sugalvoti dabar galvoju kaip ji reiks uzbaigti g.gif
http://public.fotki....mano-siuviniai/
jei atidarys ten yra siek tiek darbu kuriuos nufotkinu pati nes is klienciu nesulaukiu o kai matuojasi pamirstu biggrin.gif
Atsakyti