Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(dulyte @ 2009 05 08, 17:01)
Noriu pasiūt savo savo dvynukėms 7 m. tokias kaip suknytes gal kaip sarafanus, kad po apačia galėtų pasirengti kokias bliuzkutes, turiu tokios medžiagos alia barchatas. Gal kas galėtumėt kokį brėžinuką, būčiau labai dėkinga.

Laba. Vos ne iš akies gali padaryti tokį mirksiukas.gif Principas- sarfanas varpelio forma. Iš priekio daugiau iškirpi, pažąstis pamatuoji pagal merginą ir užsegimą sugalvoji. Galima vientisą su užtrauktukais (geriausiai "paslėptais"), gali su lipukai per pečius, knopkytėm, yra įvairių užsegimų pardavime mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie grazus jusu darbeliai, saunuoles mamytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

visų darbeliai šaunūs. Perskaičiau visą temą, bet taip ir nepavyko surasti bent vienos nuorodos, kurioje būtų iškarpų kelnytėms. Norėčiau savo mažajam sūneliui (jam 5 mėn pasiūti kelnytes), bet nemoku pasidaryti iškarpos verysad.gif Gal galite pasidalinti info, kur jų galima būtų gauti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2009 06 02, 11:50)
. Norėčiau savo mažajam sūneliui (jam 5 mėn pasiūti kelnytes), bet nemoku pasidaryti iškarpos verysad.gif Gal galite pasidalinti info, kur jų galima būtų gauti. Ačiū 4u.gif

Kiek pati peržiūrėjau burdų ir ottobre iškarpos tik nuo 68 dydžio. čia forume galima rast. Burda 1995 dietskaja yra mažiukams skirta. Dar 2002 m. burdoj yra kelnytės, bet, kaip minėjau mažiausios 68 dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 02 birželio 2009 - 10:59
QUOTE(kipse @ 2009 06 02, 10:59)
Kiek pati peržiūrėjau burdų ir ottobre iškarpos tik  nuo 68 dydžio. čia forume galima rast. Burda 1995 dietskaja yra mažiukams skirta. Dar 2002 m. burdoj yra kelnytės, bet, kaip minėjau mažiausios 68 dydžio.

ar galetum parasyt katro menesio burdoj?
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 06 02, 14:04)
ar galetum parasyt katro menesio burdoj?

čia po kiekvieno nr. viršelio foto yra parodyta kokie modeliukai numeryje yra. O 2002 metų nr. tėra tik 1. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 06 02, 13:14)
čia po kiekvieno nr. viršelio  foto yra parodyta kokie modeliukai numeryje yra. O 2002 metų nr. tėra tik 1.  mirksiukas.gif

didelis ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o tai nuejau i bible, tai sako kur buvai pries menesi, mes ismetem, butumem padovanoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2009 03 20, 13:31)
pasirodau savo zaidimu kilimelius leliukams  ax.gif

[

va cia tai thumbup.gif nu negrazu bet visai nusikopijuociau tavo minti, super
Atsakyti
O as noriu pasygyrt blush2.gif Mano darbeliai cia http://public.fotki.com/geinaaa/
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 05, 17:25)
O as noriu pasygyrt  blush2.gif Mano darbeliai cia  http://public.fotki.com/geinaaa/

saunuole tu labai saunus siuvinukai tavo thumbup.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 05, 20:52)
saunuole tu labai saunus siuvinukai tavo  thumbup.gif  wub.gif  mirksiukas.gif

Labai aciu hi.gif
Atsakyti
Labukas, jungiuos ir aš pas jus, va čia ~~~MANO DARBELIAI~~
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurax: 06 birželio 2009 - 18:07