Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

doh.gif doh.gif doh.gif jau nuomonės negalima išsakyti......plepalams dėl ko ir už ką neturiu laiko schmoll.gif

Danesoj, kiek klausiau, nėra to aparato knopkytėm spausti. O ir knopkytės tik metalinės ir tik pilnom pakuotėm parduoda. Kažkas mačiau select'e pirko 4u.gif
Papildyta:
prie viso to, jei gosas siūna pati, tai kodėl užsakynėja krykšto drabužius pas kitas auksarankes, jei yra pas pačią albume? g.gif ..... štai ir kyla klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 06 08, 21:43)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau nuomonės negalima išsakyti......plepalams dėl ko ir už ką neturiu laiko schmoll.gif

Danesoj, kiek klausiau, nėra to aparato knopkytėm spausti. O ir knopkytės tik metalinės ir tik pilnom pakuotėm parduoda. Kažkas mačiau select'e pirko 4u.gif
Papildyta:
prie viso to, jei gosas siūna pati, tai kodėl užsakynėja krykšto drabužius pas kitas auksarankes, jei yra pas pačią albume?  g.gif ..... štai ir kyla klausimai doh.gif

g.gif nu va
vadinas reikes ten kur vingriu gatvele ieskot..itariui ir ten nebebus rolleyes.gif teks sagas susiuti lotuliukas.gif tokiais darbais itariu niekas nebeuzsiima nes nebenesa pelno visiskai doh.gif

gal nespeja siuti tada ir uzsakineja g.gif nu tada keista doh.gif
Atsakyti
sm spėja plepėti o siūti ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na jei idomu kodel uzsakineju galiu pasakyti paprasciause idomu zinoti kaina.Jei as sakyciau kad as siunu ir nezinau kiek kainuoja na ir t.t niekas man nesakytu . Paprasciausei buvo idomu palyginti kiek kas ivertina savo darba juk tai nedraudzema .O as speju ir sm plepeti ir siuti. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nesuprantu ko Aleksiuke taip priesiskai nusistacius AS JUK DRAUGISKAI. Girdejau kad is Select e tas aparaciukas nelabai koks.
Atsakyti
user posted image

zaidimams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 06 09, 14:38)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na  jei idomu kodel uzsakineju galiu pasakyti paprasciause idomu zinoti kaina.Jei as sakyciau kad as siunu ir nezinau kiek kainuoja na ir t.t niekas man nesakytu . Paprasciausei buvo idomu palyginti kiek kas ivertina savo darba juk tai nedraudzema .O as speju ir sm plepeti ir siuti.  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Nesuprantu ko Aleksiuke taip priesiskai nusistacius AS JUK DRAUGISKAI. Girdejau kad is  Select e  tas aparaciukas nelabai koks.

šiaip nesikišau, bet jei jau darai tokius reidus tai labai nemalonu, tu imk tiek kiek tu nori, ir nereikia lygiuotis į kitas, nes nežinai kas už kiek gauna žaliavas, kiek kainuoja darbas įvertina kiekviena siuvėja pati ar taip nemanai smile.gif , o kokiu tikslu tai darai g.gif , tipo konkurencijai ar, paskaičiuoti kas kiek uždirba, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 06 09, 17:48)
šiaip nesikišau, bet jei jau darai tokius reidus tai labai nemalonu, tu imk tiek kiek tu nori, ir nereikia lygiuotis į kitas, nes nežinai kas už kiek gauna žaliavas, kiek kainuoja darbas įvertina kiekviena siuvėja pati ar taip nemanai  smile.gif , o kokiu tikslu tai darai  g.gif , tipo konkurencijai ar, paskaičiuoti kas kiek uždirba,  cool.gif

Jusu pinigai man tikrai neidomus.O kiek as imu tiek ir imsiu paprasciauses moteriskas smalsumas.Ar jus niekada nesmalsaujatia lotuliukas.gif ax.gif Nesiruosiu as su jumis veltis i intrigeles,del to ne viena ir pabego is Sm nes pastovios intrigos. Gyvenkim geriau draugiskai neivienai nelinkiu blogo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Naujausias mano darbelis

user posted image
user posted image
Atsakyti
na aš apskritai šiaip šnekėjau, nebijau, kad neįdomūs mano pinigai lotuliukas.gif , o darbelis gražus ir netgi labai thumbup.gif , veltis ir nereikia, nes manau esam per didelės mergaitės tokiems žaidimams mirksiukas.gif , smalsu ... na ne visai taip, teko vienos sm narės klausti kiek kainuoja suknelės pasiuvimas , bet to klausiau neslėpdama kam reikia, nes vienai pažįstamai pasiuvau suknelę ir nežinojau visiškai kainų doh.gif , todėl norėjau pasidomėti, bet paklausiau tiesiai šviesiai, bet kaip tu ir sakai man ji nepasakė lotuliukas.gif , nors manęs jei nesislėpdama paklaustų gal ir pasakyčiau, bet jei sužinočiau ,kad mane šnipinėja tada tikrai supykčiau tongue.gif , taigis ir aš siūlau gyventi draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 09 birželio 2009 - 18:51
dėl kainų manau išvis per až reikėtų tartis, nes nepaslaptis, kad pagrinde tik į až jos išskleidžiamos.... kas man asmeniškai nelabai patogu, nebent tai būtų individualus užsakymas... bet ši tema ne apie tai smile.gif
Atsakyti
fainos kelnytes wub.gif
a ten sagutem susisagsto doh.gif jauciu knopkes butu idealu...bet je ireiktu sagutes tas man atsagstyti lotuliukas.gif ir kontrastinis peltakis man patinka wub.gif

reikes ir man pagaliau priseti pasiuti rubeli koki tuo labiau kad medziagas visas jau nupirkau ir modelis isrinktas reik tik kazkaip susikirpt lotuliukas.gif

a siaip
geriau draugaukim draugiskai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus del kostiumelio ax.gif aciuks.gif Per kelnyciu klynuka knopkytes.Ka jus su sagutem butu ziaurus vargelis.Na jei galeciau padeti susikirpti butinai padeciau.Jei apibudintumet kokio braiziuko reike padaryciau jums ir issiusciau voke, galetumet lengvai susikirpti As visada uz kad zmones rengtusi ne masyskais drabuziais.Taip idomiau ir gyvenymas spalvociau atrodo ne toks pylkas. Na vel sugalvojau nauja modeliuka einu dyrbti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
ne, brezinuka irgi jau turiu thumbup.gif

na reikes susiimti
tuo labiau tuoj ir vasara baigsis
o mano rubelis bus sunuciui lininis, labai smagu vasara toki nesioti wub.gif
Atsakyti