Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Suvedus mūsų vardus, nieko neduoda verysad.gif
Gal neturėjom turėt savo šauniųjų dukryčių? verysad.gif Bet mes jas turim ir tuo labai džiaugiamės wub.gif
Atsakyti
Tai išeina kad būsimus vaikus teks vadinti – berniuką Dimitri, o mergaitę Alexis.
Aš turėjau patapti Yasmin, o MB Andreas. Visai nieko smile.gif
Atsakyti
suvedus musu vardus mergaites vardas Angel,o berniuko vardas Maximo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubocka: 20 vasario 2009 - 20:06
QUOTE(Bubocka @ 2009 02 20, 20:04)
suvedus musu vardus mergaites vardas Angel,o berniuko vardas Maximo  biggrin.gif

Grazus pas Jus derinukas bigsmile.gif

O kadangi as turiu du vardus pase, tai du variantus dariau. Berniukai pas mane turetu but: Robby( Robert) arba Williams, o mergytes Kim(Kimberly) arba Cherie.

Na Viljamas arba Vilhelmas man visai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 25, 20:46)
lotuliukas.gif mano Kotryna turėjo būti Laila  biggrin.gif

mano dukra turejo but Leila. lotuliukas.gif Tai gal musu vardai suvesti buvo kazkuo panasus g.gif lotuliukas.gif
siaip tas vardu suvedimas manau nesamone,berniukiska varda pasiule Amin,ciut ne Amen schmoll.gif
Papildyta:
Ciut nenukritau is juoko,mano vardas turejo buti Karis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar p pridetu ir buciau KArpis lotuliukas.gif
is vis nelogiska,nes jei tevai turi dvi dukras tai antro varianto nepateikia,o raso ta pati varda. doh.gif
Atsakyti
man kaip tik atrodo visai nieko toks vardu parinkimas 4u.gif tik beda, kad cia nera lietuviskos versijos. vedant angliskus vardus visai graziu ir normaliu galima rasti, teveliams butu lengviau sugalvoti. o as pati tai tureciau buti Mae biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mano mergyte turetu buti Rachelle pagal si skaiciavima lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergyte Nelly biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
musu sunus turejo buti kolby biggrin.gif tik nelabai isivaizduoju abieju vienu vardu(bet skambesys man patinka),o mergaite,jei tokia ateityje butu katarina lotuliukas.gif tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Nugis, man tai visai neblogą pasiūlė- galėjau patapti Alejandra smile.gif o mano vyras Hugh. Bet kadangi mūsų pačių vardai matyt baisiai "egzotiški"- mums vaikų vardų nepasiūlė doh.gif
Atsakyti
Dukryte turetu buti Bianca,o sunus - Octavius ax.gif na bent jau ir galunes vardu kaip Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
Kaip įdomu bigsmile.gif

Aš turėčiau būti Amirah
Origin: Arabic
Meaning: Princess; one who speaks

o mano brolis:
Rashaad
Origin: Arabic
Meaning: Thinker; counselor

Matyt, tėvų vardai arabiškai skamba biggrin.gif
Atsakyti