Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Idomu net paliko turetu buti Christian, isrinkom Kristupa thumbup.gif netyciukais pataikem lotuliukas.gif Mergaite turejo buti Astrid, o isejo Evita lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano tevu gaunas Iva... Viena is sesiu yra Ieva biggrin.gif
Atsakyti
Man gavosi Dorotėja, nors išrinktas visai ne toks, bet man ir Dorotėja savotiškai gražu. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų bent viena dukra turėjo būti Diana (Origin: Biblical, Meaning: Luminous, perfect) ax.gif o sūnui siūlo- Adriel (Origin: Biblical, Meaning: The flock of God)

Atsakyti
Vienas iš mūsų sūnų turėjo būti Nicole,o jei turėsim dukrytę tai turėtų būti Christa blink.gif
Atsakyti
pati tureciau buti Valentina wub.gif , o sutrumpinus tevo varda paulina unsure.gif
mano tariamasis brolis butu vardu Mikhail arba Alexis, bet man nei vienas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Pamenu, bandėm šitą per eilinę vardų diskusiją su MB dar nėštumo pradžioje smile.gif Mergytei nieko nedavė, o berniukui išmetė Sergio Bradley rolleyes.gif MB buvo visas toks bigsmile.gif , tai tempiau jį iš šio puslapio kuo greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameron: 30 lapkričio 2009 - 11:04
Su mano vardu nesigavo, tai su savo tevu vardais pazaidziau. Tai turejau buti pavadinta Merri biggrin.gif
Atsakyti
musu vaikai turetu buti Levis ir Noeme biggrin.gif
o ivedus tevu vardus tureciau buti Megan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 16 sausio 2010 - 12:39
QUOTE(alvyde @ 2010 01 16, 12:37)
musu vaikai turetu buti Levis ir Noeme biggrin.gif
o ivedus tevu vardus tureciau buti Megan

Levio atitikmuo lietuviškai galėt būti LEVAS tongue.gif
Atsakyti
su musu vardais nieko nerado schmoll.gif
Atsakyti