QUOTE(mazis @ 2005 03 24, 14:20)
o jus savo alergiuku visai neskiepijot? Ar niekas neturejot problemu del anemijos. Mums padare kraujo tyrima mazai gelezies, ir fertino atsargos isseke

tai viena daktere sako nieko neduot, kai paaugs tada su mesyte gaus, kita liepia man paciai gert, bet abi sutaria kad bet kokia gelezis gali alergizuot. tai as ir nezina ka daryt.
Skiepijom ir mažiuką, kai dar nežinojom, kad alergiškas (skiepijom Tripacel vakcina ir jokių reakcijų nebuvo

). Skiepijom ir paaugusį (nuo hib), kai jau žinojom, kad yra alergiškas. Tuo metu buvo stipriai išbertas, bet paūmėjimas buvo atslūgęs. Skiepijom nuo visko, kas priklausė. Reakcija buvo tik po paskutinio skiepo 18mėn - patino ir pabėrė dūrio vietoje, bet po trijų parų jau nebebuvo nė žymės . Bet čia tik mūsų tokia laiminga patirtis

, o juk būna visaip

. Organizmas organizmui nelygus. Alergija alergijai nelygi. Sunku ką ir patarti

.
O dėl anemijos, tai daugumai tokio amžiaus vaikučių ji būna. Ją vadina fiziologine. Vieni pediatrai tuoj pat skiria geležį gert, kiti laiko tai normaliu dalyku ir laukia kol vaikutis paaugs. Dažniausiai viskas susitvarko savaime. O jei iš asmeninės patirties, tai mes dar iki šiol nesam tyręsi hemoglobino

. Bet čia mūsų pediatrės tokia politika - jei vaikas auga linksmas, nepaliegęs, neserga, tai kam tas stresas

. Pradžioj piktinomės tokiu jos požiūriu, bet dabar manom, kad gal ji ir teisi

.
O koks jūsų hemoglobinas? Ir kas tas fertinas?
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 03 24, 14:24)
gerk burokeliu sultis, valgyk kepeneles, liezuvi, nutrijos ir triusienos mesyte, kalakutiena, valgyk raudonas vynuoges, grikius.
Nuo burokėlių sulčių Arvydui vidurius paleisdavo ojojoi

. Ta prasme, kai aš sulčių išgerdavau, o jis mano pieno.
QUOTE(happy @ 2005 03 24, 17:33)
O kas cia doper weledos kremai? jie cia
kuo taip ypatingi? greiciau berimai dingsta?
Weledos kremai ir vaistai yra homeopatiniai, be chemijos, todėl čia ja taip visi domisi. O kiek atsimenu, tai aliejuką voniai labai gyrė. Nuo jo odelė daug švelnesnė tampa.