QUOTE(mazis @ 2005 03 25, 12:16)
Prie viso to ir pienelio kazkaip mazai atrodo beturiu, nors vaikas labai daznai nevalgo, bet kiekvieno maitinimo metu abi istustina, o seniau ir vienos pakakdavo
Kaip nelaukiu svenciu, nes vel tetos susede prie stalo aiskins, kad as cia per daug issidirbineju ir nieko nevalgau, nes jos valge viska ir nieko nebuvo.
Maniškis irgi abi krūtis ištuštindavo ir užteko pienelio iki metukų

. O kad abi krūtis ištuština, tai man rodos tau nuo to tik į sveikatą, nes pienas krūtyje neužsistovi. O kad anksčiau vienos užteko, o dabar abi ištuština, tai dėl to, kad susireguliavo poreikio ir pasiūlos santykis

: organizmas prisitaikė taip, kad gamintų pieno tiek, kiek reikia ir nė kiek ne daugiau.
Gerk daug vandenėlio (min 8 stiklines per dieną) ir
laikyk krūtinę šiltai (aš net miegodavau su liemene

- taip labai stengiausi, kad pienuko užtektų

). Sakau iš savo patirties. Aš irgi labai kažkada nerimavau, buvo visko, ir pieno sumažėję, bet gavau patarimų, didelį palaikymą, ir nors krūtys mano labai mažos, pienas liejosi laisvai

. Na čia gal nukrypom nuo temos, bet labai norėjau padrąsinti

.
O tas visas tetas, anytas ir panašiai, kurios daug aiškina, bet nieko neraukia apie šiandieninius mamų ir vaikų rūpestėlius reikia

. Aš po šiai dienai savo anytos dėl to labai nemėgstu. Taip širdį subadė, kad jau nebežinau, ar kada nors ji man vėl bus miela

.