QUOTE(Krisliukas* @ 2008 01 24, 13:04)
pienių jūra, kokie atsiliepimai apie viešbutį? Man irgi patiko, kad jis centre ir tikrai už

kainą.
Na, aš tai nesigailiu, kad mes gyvenom būtent ten. Vieta tikrai ideali ir viskas čia pat, po ranka. Gali grįžt, užkąst ir vėl traukt siaurutėm gatvelėm. Pats viešbutis tai kuklus. Nieko daug nesitikėjau, bet pirmas įspūdis - mažumėlę klaustrofobiška. Iškart pribloškė koridorių siaurumas. bet tik iš pradžių, paskui į tai tiesiog nebekreipi dėmesio. kambarys irgi minimalus: dvigulė lova, lentynos ir kabykla drabužiams, stalas su kėde ir daugmaž viskas. na, pas mus dar buvo dušas su kriaukle, dėl ko tikrai nepasigailėjom. Šiaip tualetas tik 1 visam aukštui, o bendri dušai išvis tik pačioj apačioj, prie registratūros. Tad tikrai vertėjo sumokėt papildomai už dušą kambary. Be to, kai vidury nakties tenka rinktis tarp kėlimosi, rengimosi ir trenkimosi siaurais koridoriais į tualetą pusę aukšto aukščiau ir tiesiog mėginimo pataikyt į dušo skylutę....

Žodžiu, aš daug nesitikėjau, bet ir nenusivyliau ir nepasigailėjau, kad jį pasirinkom.
Tiesa, apačioj yra nedidukė virtuvėlė su kavos automatu, kriaukle, indais ir mikrobange. Šaldytuve gali pasidėt savo produktus. Kas man nepatiko, tai kad nebuvo paprasčiausio virdulio vandeniui užsivirt, nes buvau atsivežusi arbatos pakelių, o ta kava man buvus nebuvus. Be to, kava iš automato nebuvo nemokama. bet tai nieko, viriausi vandenį mikrobangėje

. Svarbiausia, kad vyno atidarytuvą turėjo
paskutinę dieną išsiriregistravus iš kambario daiktus galima palikti atskiroj patalpoj ir nesitampyt visa dieną po miestą, kas mums buvo labai aktualu, nes lėktuvas atgal tik vėlai vakare buvo.
Žodžiu, kuklu, pigu, o vieta tai viską atperkanti

jau kaip noriu grįžt...