Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(deine @ 2007 07 12, 11:04)
O gal vakarais mazesnes eiles pasikelt i Eifeli? iki keliu jis dirba? g.gif
Gal kas keletes diena ir vakare-pasidalinkit ispudziais kaip idomiau, graziau  g.gif

Įdomiau , gražiau priklauso nuo publikos su kuria keliesi, kompanijos.
Galima į Eifelį atbulomis lipti .. .bus įdomiau rolleyes.gif

O rimtai, tai jei pirmą kartą liptis - neturi reikšmės kaip , kada. Naktį Eifelis super apšviestas, gražu pažiūrėt nuo kitų aukštų Paryžiaus vietų. Lipi kai gražus oras - matai daugiau iki horizonto, bet stovi eilėse. Lipi, kaip aš darganotu oru - daug toli nematai, bet žmonių žymiai mažiau.
Satelitinis vaizdelis
pasižiūrėkit patys/pačios. Pietesnės "kojos" eilės kopti laiptais, aukštutinės - važiuoti liftu. Čia eilutės geru oru smile.gif
O šeip tikiu gražu užlipti rudenį, žiemą, pavasarį. Su žmona lipom , kai pūtė smarkus vėjelis - Eifelis gerokai siūbavo ... smagu. O kartais smagiausia ir paprasčiausiai po Eifeliu pastovėt. Kai jau iš kelinto bokšto apžvelgi Paryžiaus panoramą - nėra jau didelio įspūdžio.

antras klausimas - atsakymai: Eifelio puslapis na argi taip sunku google pasinaudoti??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simakas: 12 liepos 2007 - 14:47
QUOTE(Simakas @ 2007 07 12, 15:41)
antras klausimas - atsakymai: Eifelio puslapis  na argi taip sunku google pasinaudoti??? g.gif

Aciu uz atsakyma, bet jau radau doh.gif

Ir pasirodo, tai visai nesunku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deine: 13 liepos 2007 - 09:49
sveikutes prancuzes, gal ka papasakosit man apie disney? uz 3 savaiciu vaziuoju ten, bet nieko nezinau, nei kur rasti nei kokios kanios, papasakokit ispudziu. vaziuoju su masina. adresas gal koks ten yra ar kaip nes man per GPRS reiks rast.
Atsakyti
smile.gif+2007 07 13, 18:30-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 07 13, 18:30)
sveikutes prancuzes, gal ka papasakosit man apie disney? uz 3 savaiciu vaziuoju ten, bet nieko nezinau, nei kur rasti nei kokios kanios, papasakokit ispudziu. vaziuoju su masina. adresas gal koks ten yra ar kaip nes man per GPRS reiks rast.

Paprasčiausia pradėti nuo oficialios jų svetainės - http://www.disneylandparis.com/
mirksiukas.gif
Ten rasi visą informaciją - ir kaip nuvažiuoti, ir kokios kainos, ir informaciją apie viešbučius šalia Disneilendo, jei aktualu.

Kaip ir visuose atrakcionų parkuose, vasara - pats sezonas, tai ypač jei planuoji ten apsilankyti vieną iš vasaros savaitgalių, nusiteik nemažai laiko eilėse praleisti (prie kai kurių ir po valandą).
Prie populiariausių atrakcionų yra rezervacijos sistema - ateini, pasiimi bilietuką, ir vėl grįžti nurodytu laiku - susitaupo laiko.

Ką aplankyti priklauso nuo to, ar važiuojate su vaikais/paaugliais, ar vien suaugę - kokių įspūdžių norėsis, kokius atrakcionus lankysite.
Va čia Disneilendo svetainės puslapis, skirtas "nuotykių ir adrenalino" mėgėjams:
http://experience.di...ure/index.xhtml
Atsakyti
O kas esate buve moulin rouge?-radau informacija, kad programa kainuoja 89-99 eurus zmogui, bet ten parasyta, kad jokio is ankstinio rezervavimo, sumokijimo viskas vietoj-tai kaip ateiti tiesiog ir eini i vidu?-o eiles dideles buna?
Atsakyti
Jau perskaiciau atidziau ir radau informacija apie isankstini rezervavima doh.gif doh.gif doh.gif
Einu bandyti uzsirezervuot...
Atsakyti
Sveikos, keliauninkes! Prisiskaicius ispudziu apie Paryziu, apsalo man sirdis smile.gif Bet panasu, kad dauguma jusu keliaujat savarankiskai, o as va nutariau rugpjucio vidury su Novaturu savaitelei nuvykti i Paryziu autobusu, tai nezinau, kaip ten viskas bus, ar man patiks. Gal kas esate keliave su turizmo firma ir turite kokiu atsiliepimu? Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorus @ 2007 07 17, 15:26)
Sveikos, keliauninkes! Prisiskaicius ispudziu apie Paryziu, apsalo man sirdis  smile.gif  Bet panasu, kad dauguma jusu keliaujat savarankiskai, o as va nutariau rugpjucio vidury su Novaturu savaitelei nuvykti i Paryziu autobusu, tai nezinau, kaip ten viskas bus, ar man patiks. Gal kas esate keliave su turizmo firma ir turite kokiu atsiliepimu? Aciu  bigsmile.gif

Keliavau pries 8 metus su turizmo firma ir buvau labai patenkinta. Tik griztant buvo naktys (2) autobuse, todel man, kaip neuzmieganciau autobuse buvo sunku. I prieki vaziavome su nakvyne Prahoje.Sekmes ir geru ispudziu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2007 07 11, 13:41)
Sakykite, o jei nori kilti ne i pati virsu ir laiptais, girdejau bilietu tada nereikia ir eiles nereikia stoveti. Kaip yra is tiesu? g.gif

Svieziausios naujienos is Paryziaus : tikrai taip,norint lipti laiptais i Eifelio boksta,eileje laukti nereikia.Mes buvom apie 18-19 val ir eiliu nebuvo,nors prie liftu bilietu kasu - eiles milziniskos.Oras buvo apniures.
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2007 07 17, 23:56)
Svieziausios naujienos is Paryziaus : tikrai taip,norint lipti laiptais i Eifelio boksta,eileje laukti nereikia.Mes buvom apie 18-19 val ir eiliu nebuvo,nors prie liftu bilietu kasu - eiles milziniskos.Oras buvo apniures.

Bet uzlipt gali tik iki kazkelinto auksto...O jei norisi iki virsaus reik keltis su liftu verysad.gif , na bandysim mes iveik tas eiles ir ziuresim... mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakarejantis Paryzius:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai grazios nuotraukos. As irgi nepaleisiu is ranko fotoaparato ir paparacinsiu viska smile.gif
Atsakyti