ka tik nusipirkom su draugu bilietus i paryziu savaitgaliui, nes arteja diena, kai jau du metus mes kartu
skaitau ir tiesiog rekiu viduje 
ka tik nusipirkom su draugu bilietus i paryziu savaitgaliui, nes arteja diena, kai jau du metus mes kartu
sedzhiu dabar darbe ir tiesiog nesitveriu savyje kaip noriu kuo greichiau sulaukt keliones
[/QUOTE]
Linkiu kuo geriausios nuotaikos jums abiems ir geros kloties kelioneje! As i Paryziu vaziuosiu beveik po 4 savaiciu... Irgi laukiu nesulaukiu
Linkiu kuo geriausios nuotaikos jums abiems ir geros kloties kelioneje! As i Paryziu vaziuosiu beveik po 4 savaiciu... Irgi laukiu nesulaukiu
tai mes dar ne shita savaitgali skrisim
musu savaitgali bus tik rugsejo 1-2 dienomis
bet vis tiek labai dzhiaugiuosi, nes labai norejom ka nors idomaus paveikt ta proga ir visai netychia aptikau pigius bilietus kaip tik tam savaitgaliui
Lorus tau pirmiau sekmes prireiks
Lorus tau pirmiau sekmes prireiks
Kiek tas "pigius" jei nepaslaptis?
QUOTE(Simakas @ 2007 07 20, 13:03)
Kiek tas "pigius" jei nepaslaptis?
nejokia chia paslaptis
170 abiem pirmyn atgal (kadangi ne lietuvoj gyvenu, tai gaunasi tas pats kas lietuvaichiam butu 170litu)
Jungiuosi ir as keliaujanciu i Paryziu buri. Jau beveik turim ir bielietukus ir viesbutuka
Bet man dabar klausimas ar lengva susigaudyt tame Paryziuje???? Ar patys paryzieciai padeda atvykeliams????
Sunku pasakyt,kiek Paryziuje paryzieciu ir kas yra paryzietis.Dauguma turistai.Susigaudyt nera sunku.Metro galima nuvaziuoti iki pagrindiniu lankomu objektu,o visa kita galima apeiti pesciomis. Turekite Paryziaus zemelapi ir sekmes!
QUOTE(Lorus @ 2007 07 17, 15:26)
Sveikos, keliauninkes! Prisiskaicius ispudziu apie Paryziu, apsalo man sirdis
Bet panasu, kad dauguma jusu keliaujat savarankiskai, o as va nutariau rugpjucio vidury su Novaturu savaitelei nuvykti i Paryziu autobusu, tai nezinau, kaip ten viskas bus, ar man patiks. Gal kas esate keliave su turizmo firma ir turite kokiu atsiliepimu? Aciu 
Labas
Aš praktiškai ką tik grįžus iš Paryžiaus
Sveikos mergaites,
jau si savaitgali isvaziuoju i Paryziu
Turesiu 1 laisva dienele, tai svarstau kur geriau ja praleisti, gal galetumet ka nors patarti
Mano pirmas variantas - Fontainebleau pilis, 2 var. Provins viduramziu miestelis. Gal kuri esat buvusios? Ir dar vienas klausimelis - kur geriausia pavalgyti Saint Malo mieste? Busiu dekinga uz atsakymus
QUOTE(Pienė * @ 2007 07 28, 09:52)
Jungiuosi ir as keliaujanciu i Paryziu buri. Jau beveik turim ir bielietukus ir viesbutuka
Bet man dabar klausimas ar lengva susigaudyt tame Paryziuje???? Ar patys paryzieciai padeda atvykeliams????
Paryzius lengvas miestas ir tikrai turint bent sioki toki zemelapy nebus sunku susigaudyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 07 30, 11:00)
Labas
Keliavau su Novaturu. Buvo 9 dienų kelionė. Laaabai patiko. Aišku norėdamas visada gali rasti prie ko prisikabinti, bet didelių nesklandumų nebuvo, įspūdžiai viską atperka
Jei įdomu, galėsiu papasakoti daugiau. Arba gal domina konkretūs klausimai?
butu labai smagu, jeigu papasakotumete daugiau apie kelione
QUOTE(singute @ 2007 07 30, 12:27)
Sveikos mergaites,
Turesiu 1 laisva dienele, tai svarstau kur geriau ja praleisti, gal galetumet ka nors patarti
Mano pirmas variantas - Fontainebleau pilis, 2 var. Provins viduramziu miestelis. Gal kuri esat buvusios? Ir dar vienas klausimelis - kur geriausia pavalgyti Saint Malo mieste? Busiu dekinga uz atsakymus 
Fontainbleau gražu, verta aplankyti - ir interjeras, ir parkas/sodas. Provins nesu buvusi, tai negaliu pasakyti.
St Malo geriausia valgyti jūros gėrybes, man asmeniškai moliuskai labai skanu
Restoranėlio pavadinimo neatsimenu, buvau prieš keletą metų, bet senamiestyje ten daug jų