Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

skaitau ir tiesiog rekiu viduje smile.gif
ka tik nusipirkom su draugu bilietus i paryziu savaitgaliui, nes arteja diena, kai jau du metus mes kartu smile.gif sedzhiu dabar darbe ir tiesiog nesitveriu savyje kaip noriu kuo greichiau sulaukt keliones smile.gif
Atsakyti
[/QUOTE]

Linkiu kuo geriausios nuotaikos jums abiems ir geros kloties kelioneje! As i Paryziu vaziuosiu beveik po 4 savaiciu... Irgi laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
tai mes dar ne shita savaitgali skrisim smile.gif musu savaitgali bus tik rugsejo 1-2 dienomis smile.gif bet vis tiek labai dzhiaugiuosi, nes labai norejom ka nors idomaus paveikt ta proga ir visai netychia aptikau pigius bilietus kaip tik tam savaitgaliui smile.gif thumbup.gif
Lorus tau pirmiau sekmes prireiks wink.gif
Atsakyti
Kiek tas "pigius" jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Simakas @ 2007 07 20, 13:03)
Kiek tas "pigius" jei nepaslaptis?

nejokia chia paslaptis smile.gif
€170 abiem pirmyn atgal (kadangi ne lietuvoj gyvenu, tai gaunasi tas pats kas lietuvaichiam butu 170litu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelle: 20 liepos 2007 - 14:17
Jungiuosi ir as keliaujanciu i Paryziu buri. Jau beveik turim ir bielietukus ir viesbutuka ax.gif Bet man dabar klausimas ar lengva susigaudyt tame Paryziuje???? Ar patys paryzieciai padeda atvykeliams????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė *: 28 liepos 2007 - 08:52
Sunku pasakyt,kiek Paryziuje paryzieciu ir kas yra paryzietis.Dauguma turistai.Susigaudyt nera sunku.Metro galima nuvaziuoti iki pagrindiniu lankomu objektu,o visa kita galima apeiti pesciomis. Turekite Paryziaus zemelapi ir sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Lorus @ 2007 07 17, 15:26)
Sveikos, keliauninkes! Prisiskaicius ispudziu apie Paryziu, apsalo man sirdis  smile.gif  Bet panasu, kad dauguma jusu keliaujat savarankiskai, o as va nutariau rugpjucio vidury su Novaturu savaitelei nuvykti i Paryziu autobusu, tai nezinau, kaip ten viskas bus, ar man patiks. Gal kas esate keliave su turizmo firma ir turite kokiu atsiliepimu? Aciu  bigsmile.gif

Labas 4u.gif

Aš praktiškai ką tik grįžus iš Paryžiaus ax.gif Keliavau su Novaturu. Buvo 9 dienų kelionė. Laaabai patiko. Aišku norėdamas visada gali rasti prie ko prisikabinti, bet didelių nesklandumų nebuvo, įspūdžiai viską atperka smile.gif Jei įdomu, galėsiu papasakoti daugiau. Arba gal domina konkretūs klausimai?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
jau si savaitgali isvaziuoju i Paryziu thumbup.gif Turesiu 1 laisva dienele, tai svarstau kur geriau ja praleisti, gal galetumet ka nors patarti ax.gif Mano pirmas variantas - Fontainebleau pilis, 2 var. Provins viduramziu miestelis. Gal kuri esat buvusios? Ir dar vienas klausimelis - kur geriausia pavalgyti Saint Malo mieste? Busiu dekinga uz atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2007 07 28, 09:52)
Jungiuosi ir as keliaujanciu i Paryziu buri. Jau beveik turim ir bielietukus ir viesbutuka  ax.gif Bet man dabar klausimas ar lengva susigaudyt tame Paryziuje???? Ar patys paryzieciai padeda atvykeliams????

Paryzius lengvas miestas ir tikrai turint bent sioki toki zemelapy nebus sunku susigaudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 07 30, 11:00)
Labas  4u.gif

Aš praktiškai ką tik grįžus iš Paryžiaus  ax.gif  Keliavau su Novaturu. Buvo 9 dienų kelionė. Laaabai patiko. Aišku norėdamas visada gali rasti prie ko prisikabinti, bet didelių nesklandumų nebuvo, įspūdžiai viską atperka  smile.gif  Jei įdomu, galėsiu papasakoti daugiau. Arba gal domina konkretūs klausimai?

butu labai smagu, jeigu papasakotumete daugiau apie kelione smile.gif nes man nusimato labai panasi - su novaturu, bet 8d. (ta, kur viena nakvyne autobuse verysad.gif ) koks gidas pasitaike, ar gerai organizuota kelione?
Atsakyti
QUOTE(singute @ 2007 07 30, 12:27)
Sveikos mergaites,
jau si savaitgali isvaziuoju i Paryziu  thumbup.gif  Turesiu 1 laisva dienele, tai svarstau kur geriau ja praleisti, gal galetumet ka nors patarti  ax.gif  Mano pirmas variantas - Fontainebleau pilis, 2 var. Provins viduramziu miestelis. Gal kuri esat buvusios? Ir dar vienas klausimelis - kur geriausia pavalgyti Saint Malo mieste? Busiu dekinga uz atsakymus  drinks_cheers.gif

Fontainbleau gražu, verta aplankyti - ir interjeras, ir parkas/sodas. Provins nesu buvusi, tai negaliu pasakyti.

St Malo geriausia valgyti jūros gėrybes, man asmeniškai moliuskai labai skanu essen.gif
Restoranėlio pavadinimo neatsimenu, buvau prieš keletą metų, bet senamiestyje ten daug jų ax.gif
Atsakyti