budavo, kad karts nuo karto pakamuodavo
Klausinėdavo ir klausinėja...
Nusišypsau ir tiek... Ką čia besakysi.. Ne manęs tokių dalykų reikia klausti, o MB.
Bernai veda, ne mes.
Jie siūlo tuoktis, ne mes.
Manau, tokie klausimai erzina tas merginas, kurios draugauja n metų, gyvena susimetusios, norėtų kaip ir tuoktis, bet... tiesiog niekas nesiperša.. O dar kai pateikia pavyzdžių.. pažiūrėk, va matai, o ji jau ištekėjo... ir t.t.
Nors kiekviena reaguoja savaip.. Aš kartais irgi patraukiu drauges per dantį, jos mane... Pasijuokiam, pasvajojam ir tiek..
Beje, turiu vieną draugę, kuri visada man primena, kad ji JAU ištekėjo, o aš dar ne.. Ir poto būna tokia gaidelė.. "matai, vieniems darbe sekasi, kitiems meilėje.."
griūk negyvas..
taip išeina, kad jei jau netekėjusi, tai nelaiminga...

Nusišypsau ir tiek... Ką čia besakysi.. Ne manęs tokių dalykų reikia klausti, o MB.
Bernai veda, ne mes.

Manau, tokie klausimai erzina tas merginas, kurios draugauja n metų, gyvena susimetusios, norėtų kaip ir tuoktis, bet... tiesiog niekas nesiperša.. O dar kai pateikia pavyzdžių.. pažiūrėk, va matai, o ji jau ištekėjo... ir t.t.

Beje, turiu vieną draugę, kuri visada man primena, kad ji JAU ištekėjo, o aš dar ne.. Ir poto būna tokia gaidelė.. "matai, vieniems darbe sekasi, kitiems meilėje.."
griūk negyvas..

Nervina, nes jau kaip ir būtų laikas, tačiau turim daug kitų ateities planų, dėl to dar neskubam, o visi, ypač tetulės kas kart ne tik klausinėja, bet ir pradeda mokyt, kad va vaikeliai reikia vestuves kelt, ko tiek ilgai laukiat

Sulaukėme ir mes tiesioginių ir netiesioginių tokio pobūdžio klausimų, bet per tiek metų jau kažkaip spėjome priprast ir nebeimti jų į galvą.
Ne tik klausinėjo, bet krikšto teta ir pinigų davė, atseit "žiedams nusipirkt", matyt norėdama vestuvių reikalą paskubinti.
Bet nepasidavėme provokacijoms ir tik patys nusprendėme, kada jau tas tinkamas laikas vestuvėms...

QUOTE(burbanti @ 2011 10 27, 16:38)
Nu ko jus cia pykstat ant zmoniu?Jie gi jumis rupinasi ,mato, kad bernai jumis tik naudojasi, o i zmonas imti nesiruosia...Jiems gaila jusu. Nutampys ir pames.
Gana įdomi Jūsų mintis

Mano atveju būtent vyro giminė skubino labai - gi kaip smagu greičiau berną apžendint. Nebeskaudės galvos, kur jis naktim valkiojas, ar pavalgęs, ar apskalbtas... Rezultatas: dabar jau akivaizdu, kad stipriai paskubėjom...
Nespėjo pakamuoti su šituo klausimu, nes gan greitai susituokėme (po metų draugystės)
Bet kamuoja su kitu: "Kada turėsite vaikų?????"

buvom pradraugave nepilnai metus.. mb tevai pakviete mus ir mb sese su draugu vakarienei.. tiesa, mb sese su draugu pradraugave buvo panasiai kaip ir mes.. sedim sau prie stalo, valgom.. staiga mb tetukas tik pakele akis i mane ir klausia: tai kada vestuves???
vos nepaspringau.. pala pala galvoju.. prie ko cia as?
savo dukreles geriau paklausk
ir isvis.. nuo kada panos turi atsakinet i tokius klausimus???
tai atsakiau, kad klausimas ne man turetu but adresuotas..
taip ir nutilo

BEt žiūriu ir "sekasi" kai kurioms... Nolat klausyti tokių klausimų
išprotėjus būčiau purbūt
per 10 metų (būtent tiek laiko praėjo nuo draugystės pradžios iki vestuvių). Per tą laiką tik vieną kart teko išgirst močiutės pasiulymą (na neklausė ji, o tik pasiūlė ramiai ir niekam nesakius, kad baliaus nereiktų kelt - susirašyt). , ir tai tik kai pradėjom kartu gyventi... O nei tėvai, nei mb giminės tokių klausimų neuždavinėjo. Daugiau teko išgirst užuominų apie "anūkus" ir čia dar iki vestuvių
Panašu kad "pas mus" visiems svarbiausia anūkai, nesvarbu tėvai susituokę bus ar ne
Bet ir tai tokio pabūdžio užuominos pasigirdo, tik jau abiems susiradus darbus ir mokslus baigus. Pireš ta ibuvo "tik neskubėkit"

QUOTE(burbanti @ 2011 10 27, 15:38)
Nu ko jus cia pykstat ant zmoniu?Jie gi jumis rupinasi ,mato, kad bernai jumis tik naudojasi, o i zmonas imti nesiruosia...Jiems gaila jusu. Nutampys ir pames.

O į temą, tai mano tėvai liberalūs, jiems neskauda širdies, kad mes taip gyvenam, supranta, kad čia mūsų tik reiklas, kada tos tuoktuvės bus. O štai uošviai ultimatumus jau kelia