Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai ir MP

Apklausa: Kuo maitinote savo mažylius? (372 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš sakiau, kad maitinsiu iki 6 mėn, o priverstinai nutraukiau 1,4 m rolleyes.gif Antrą vaiką taip pat norėčiau maitinti pati smile.gif
Atsakyti
tik mėnesiuką MP, po to mišinuku
Atsakyti
Mano dukrytei 7 menesiai, maitinu MP, VISKAS BUTU PUIKU smile.gif ,bet atsisako valgyt koses. Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(virgucka @ 2010 09 10, 17:42)
Mano dukrytei 7 menesiai, maitinu MP, VISKAS BUTU PUIKU smile.gif ,bet atsisako valgyt koses. Ka daryt?

Saunuoles kad maitinates MP, mums 1,5 metuku ir vis dar su MP thumbup.gif
O del kosytes ir kitu primaitinimo sunkumu - reikia tureti kantrybes 4u.gif Ivedineti po truputi, po sauksteli, jei ko nevalgo - padaryti pertrauka ir po kuriuo laiko vel pabandyti ta duot. Dabar ruduo - primaitinimui puikiai tiks darzoves ar vaisiu tyreles (paciai visai nesunku pagamint!) - pabandykit jas duot - gal patiks mirksiukas.gif Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
MP iki metu 4u.gif mano nuomone kad po metu MP nereikalingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 07 06, 18:08)
O kodėl taip kategoriškai - iki metų? smile.gif

Todel, kad toks mano sprendimas smile.gif
Kiekviena individualiai nusprendzia kiek laiko, as manau, kad iki metu pilnai pakaks smile.gif
Atsakyti
As maitinau iki 8 menesiu. labai norejau bent puse metuku pati maitinti, bet pavyko ilgiau. gaila, kad teko nutraukti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mišinėlio nereikėjo. Dukrą iki 7 mėnesių maitina tik MP, sūnų - iki 8 mėnesių vien tik MP, paskui su primaitinimu abu maitinau iki metų ir dviejų mėnesių.
Atsakyti
as maitinau MP 1 menesi, o paskui misineliu, uzaugo sveikas, didelis, neikartelio nesirgo (tfu tfu tfu) blush2.gif
Atsakyti
Na aš ir maitinu pakolkas tik MP ir svoris auga gerai:) Tik pradzioj nervino aplinkinių klausimai, ar pakankamai pieno turiu. Man net niekada nekildavo mintis, kad jo gali trukti.
Atsakyti
As maitinu MP, suneliui dabar 9men., esu nusprendus maitinti iki 1 metu, o paskui bus matyt, nes galvoju eiti padirbeti, bet jei greitai nepavyks ko nors rasti, draugausim su MP kol mamyte eis i darbuka smile.gif O siaip tai as tik uz MP - nuostabus dalykas, nuostabus jausmas wub.gif
Atsakyti
dukrytei 16 menesiu vis dar maitinu MP, bet planuoju nutraukti, nes nuo 2 metuku i darzeli teks keliauti...
o misinuke esu davu paragauti blush2.gif , tai isspjove kaip didziausia S..... butu suvalgiusi lotuliukas.gif
Atsakyti