maniskei 11 men , valgo aptamili , bet ir mp dar duodu

QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 06, 01:11)

Tokiu atveju cia reikia da-a-a-aug kantrybes, da-a-a-a-aug noro, da-a-a-aug tikejimo, kad gali maitint.
Kieeeek metų mergaitę?

Aš savo mažąją vien MP maitinau iki 3,5 mėnesių. Pieno nepakako, tad primaitinau mišinuku, vėliau atėjo košių ir kito maisto eilė. Dabar dukrytei 15 mėnesių, MP dar geria ryte ir vakare. Duočiau ir dažniau, bet jau du mėnesius man tenka gerti vaistus, dėl kurių reikia daryti ilgesnę pertrauką, kad nepaveiktų žindomo vaiko. Kadangi pieno produktų dar negali valgyti jokiu pavidalu dėl alergijos, kad nepritrūktų kalcio, į racioną vėl grįžo ir mišinukas (Aptamil HA 3).
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 10, 22:10)
Kieeeek metų mergaitę?
Metų, ne mėnesių? Glaudė prie krūties?
Čia jau nebe kantrybė ar tikėjimas, o nuprotėjimas

Spėju, klaida įsivėlė

Iki 3 m pati maitinau, tad toks klausimas (kas geriau) nestovejo.
Tik MP

Kadangi nuo pat vaiko gimimo buvo problema su krutim, tai traukiau su pientraukiu iki 7 men. Per tuos menesius taip pavargau ( o traukti reikejo 5 katrus per diena po 1 val + nakti) tai baigiau, ir nuo 7 jau perejom prie misinukus.
QUOTE(giedre-marija @ 2009 06 14, 22:52)
Auginusi 3 dukrytes ir tikrai turiu ką palyginti, nes pirmą dukrytę maitinau mišinukais, o antrą iki metų ir dabar trečią maitinu MP. Aš tik už maitinimą MP. Nepalyginamas dalykas, maitinimas MP tai malonumas, patogumas ir žinoma sveikas maistelis. Nuo mėnesio jau važinėjam kur tik norim, užsimano valgyti ir pamaitini vietoj, nereikia su tais buteliukais kankintis. Ir nereikia naktimis keltis tų mišinukų daryti, įkiši naktį papuliuką , pavalgo ir miega

tai zinoma tik MP geriausia, bet O KAI NUTRAUKI MAITINIMA, KA VAT GERIAU DUOT PIENA IS PARDUOTUVES AR MISINI? as vyresnyji iki 9men maitinau pati, paskui iki 2metu misinuka gere, va mazaji iki metuku beveik maitinau, dabar va galvoju nuo kada pienuka pradet duot.. ar misinuka nesugalvoju...
QUOTE(Gabanne @ 2010 05 23, 20:15)
tai zinoma tik MP geriausia, bet O KAI NUTRAUKI MAITINIMA, KA VAT GERIAU DUOT PIENA IS PARDUOTUVES AR MISINI? as vyresnyji iki 9men maitinau pati, paskui iki 2metu misinuka gere, va mazaji iki metuku beveik maitinau, dabar va galvoju nuo kada pienuka pradet duot.. ar misinuka nesugalvoju...
Visgi gal geriau misinuka... Nors siaip tarkites su gydytoja.