Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

alio alio ax.gif kur pradinge g.gif kaip sveikatytes ,? man tai siandie blogai isange skauda nuo tustinimo verysad.gif
gerai kad i darba nereikejo ,dar pastebejau kada vitaminu nevartoju buna pablogejimas visdelto reikia musu zarnynui vitaminu g.gif
Atsakyti
sveikos-nesveikos. man jau truputi stogas vaziuoja. zarnynas i krastutinumus metosi, nervina. neissimiegu, stresas amzinas, raminamuju prigerusi, griztu namo, tai nieko nenoriu, tik miegot. nervina dar, kai toki kelia nuvaziuoju, o dest. nera. siandien dar kazkaip neblaiviai situacija ivertinau, tai veltui imodiumo prisilupau. nutariau, kad reikia laikytis. stengsiuos daugiau taip negerti, nes nebuvo jokia ten extra situacija. nu bet zinot, baimes akys dideles. kazkokia lieva bakalaurinio tema issirinkau smile.gif bet ai, visos ten nekokios. tikiuosi, priprasiu, isivaziuosiu i ta ritma kaip visad. maziau tableciu ryt reiktu. gerai, amn jau ryt laisva, ir pirmadienis laisvas:) issimiegosiu:) galvoju, ka cia nuveikt naudingo reik per ta laika. a, tiesa, svoris mano 49kg pasidare. nesupratau bajerio. ai suprasi cia. nu tai sian sau uztai leidau skaniau pavalgyti blush2.gif tai jau nebebus tiek turbut laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 rugsėjo 2007 - 18:16
dar suzinojau, kad pussesere mire sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzjauciu Katalike del netekties sad.gif
as tai kasdien darba sapnuoju, jau visa menesi...kaip pradejau dirbt taip negaliu atsipalaiduot, per daug streso man ten, dar kai nieko nezinau ir niekas neapmokina, o velniu gaunu, zodziu xanax geriu ir loperamida praktiskai kiekviena diena, zinau kad negerai, bet kitaip neisiena doh.gif
laikykites mergaites
Atsakyti
sveikos.mano darugo teta mire tai vaziuosim,labai fainas zmogutis buvo.daug graziu atsiminimu.o sestadieni varau i mokslus tai nezinau kaip cia bus su zarnynu,kiekviena diena stresas dideja doh.gif
Atsakyti
uzjauciu mergytes del netekciu unsure.gif
as tai irgi visada strese bet ar taip[ ar taip geriu vaistus g.gif tas pats galvoju apie nestuma bet ka cia viena prigalvosi blush2.gif jai vyrui dzin nenori matyt jis dar vaiku doh.gif
siandie varom i kaima bulviu kasti doh.gif kaip tingiu noriu poilsio bet reikia ka daryt blush2.gif
zinok ziedlape ir as pirmom dienom sapnuodavau darba ir kad nesergu dzs pasikeliu ir galvoju kad butu realybe g.gif
tokia ligele turet tai nezinau reikia but labai stipriai kad neimt i galva doh.gif pastebejau kad turiu daug zilu plauku doh.gif
Atsakyti
o tai negi Lynkute tavo vyriukas nebenori vaikuciu?liktai anksciau norejo g.gif
Atsakyti
siandien visai prastai mad.gif buciau i sermenis vaziavusi, susiruosusi jau buvau beveik, bet sudurniavo pilvas nerealiai mad.gif *****, cia turbut nuo tos prakeiktos vakarykstes misraines. jau baisu ir valgyt mad.gif nu pikta kaip, negaliu!!!! net vakarykstis imodiumas nepagelbejo mad.gif tikiuosi, ryt jau bus viskas gerai, nes laidotuves sad.gif

lynkute, gaila, kad vyras nenori. o gal tik iprato taip gyvent, gal jeigu atsirastu nieko pries butu ax.gif . man atrodo, tau tada su sveikata geriau butu bent jau nestumo metu rolleyes.gif
Atsakyti
o tai gal katailke tau ne nuo maisto? man tai nuo bet ko suka, ar valgau ar ne, nebesusipaistau..
o katalike leliuko neplanuojat su vyriuku leliuko dra? smile.gif itariu nori mokslus baigt
Atsakyti
tikrai ne nuo nervo schmoll.gif nuo nervo taip tragiskai ir ilgai nebuna schmoll.gif tas sukimas toks truputi kitoks. o cia kaip uzeis staigiai su skausmais, kad net negera. cia jau nuo nuotaikos nepriklauso, pilvui toks kaip apsinuodijimas iseina. taip kad is namu kojos nekelciau uz jokius pinigus. taip ir maniau, kad bus taip po tos misraines, nes ir seniau taip budavo, gal tik ne tokio lygio. ale skani buvo doh.gif

o vaiko neplanuojam, mokslai dar nebaigti, dar jauni smile.gif bet man faina jaunos mamos. kartais pagalvoju, kad va, gal ir nieko butu - vis uzsiemimas, o iki to gal apmazetu kancios. nu bet logiskai galvojant, negi darysi vaika del naudos ar kokios atrakcijos savom nuotaikom gydyti smile.gif nu nesazininga taip butu schmoll.gif aisku, jei jau taip nutiktu, tikrai nesibaidau ir nesu is tu, kad ten karjera ar pns dalykai rupi. man ir niekad nerupejo. kiti dalykai mane gyvenime domina, is ko nepragyvensi, o ta liga ir visi vaistai mane atbukino taip, kad net tai, kas seniau labai rupejo - mazai teberupi. patapau suknista hedoniste, egoiste, o gal visada tokia ir buvau. kamuoja chroniskas tingulys. o darbas reikalingas, tai zinai, kad gyvent galetum. o visokios karjeros, tai ka as zinau, jau laidoju viltis. per ta sindroma su savim nesusitvarkau, kokios dar karjeros aukstumos sad.gif cia panasiai kaip is tos knygos: "visi man pranasavo auksta skrydi, o as taip niekada ir nepakilau".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 rugsėjo 2007 - 22:58
ogo kokios pesimistiskos mintys unsure.gif negerai taip...nors ir man uzeina, cia turbut neisvengiama doh.gif as tai bent savaitgali valgau tai ko noriu, nes zinau kad galiu ir niekur neit jei nenoriu lotuliukas.gif
as vaikiuko dar irgi nenoriu, dar pati jauciuos nesubrendus, dar tik 23metai blush2.gif
Atsakyti
jo jis tikrai nenori nes saugojasi nezinau kodel g.gif gal nemyli g.gif o vaikiuka jau pats laikas nes visdelto jau ir metai
siaip tai zarnynas irgi durniuoja uzeina baime vakar buvom bulviakasi po bulviakasio suplanavom prie ezero varyt su draugais ir pabijojau verysad.gif tai nusprendem namuose pasibut verysad.gif
Atsakyti