Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

Sveikutes, mergaites, mano sveikata tai siandien ziauriai prasta, bet ne del dzs, o del alc.gif blush-anim-cl.gif vakar nerealiai padauginau besvesdama drauges gimtadieni, tai visai sveikatos neturiu, o dar siandien du gimtadieniai nusimato doh.gif
oras siauliuose tragiskas, lyja, vejas didziulis, dar reiks eit dovana nupirkt viena,zodziu sunki diena...
Atsakyti
kaune lygiai toks pat oras.sveikata bloga o dar reikia i klinikas varyt doh.gif ar lynkute tu gerei vitamax?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 09 01, 11:14)
kaune lygiai toks pat oras.sveikata bloga o dar reikia i klinikas varyt  doh.gif ar lynkute tu gerei vitamax?

geriu dabar jau trecia savaite nes ju yra 15 kapsuliu pabaigiau ir vel nusipirkau thumbup.gif geri vitaminai
Atsakyti
pirksiu ir as.dabar nusipirkau yogurt kapsules pagfersiu is po antibiotiku
o kuo tau pasireiskia tas gerumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 01 rugsėjo 2007 - 17:37
vitamaxa ir as geriu. siandien radau eurovaistinej 15 tabl. su nuolaida, net 15Lt nekainavo. o siaip tai 22 bigsmile.gif beje, man kazkada psichiatras sake negerti vitamaxo, tipo zensenis nerima gali padidint. tai kas man is to, kad tie jo vaistai slopino, o i wc vis tiek amzinai norejau biggrin.gif geriu tuos vitaminus, juolab, kad plaukai slenka
Atsakyti
jau kaip mane uzkniso tas dzs gun_bandana.gif neisivaizduoju kaip reikes i paskaitas varyt verysad.gif o kaip tu katalike ta problema sprendi?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 09 02, 10:32)
jau kaip mane uzkniso tas dzs  gun_bandana.gif neisivaizduoju kaip reikes i paskaitas varyt verysad.gif o kaip tu katalike ta problema sprendi?

o kaip į darbą varinėji? smile.gif nu tai ir sprendžiu, žinok, streso kainuoja nemažai, ypač kai į kamštį kokį atsistoji doh.gif nes važiuot tai toli. bet gyvenu taip kol kas. jeigu jau nuo maisto žinau, kad negerai, tai išvis nevažiuoju. kartkartėm imodiumo išgeriu, nuo situacijos priklauso. o šiaip didžiausias peilis tai man, kai paskaitos anksti prasideda, aš žinau, kad tada, kai važiuosiu, nedirbs dar jokia įstaiga, jei užsinorėsiu į wc. tai važiuoju su tėvuku, jam ten beveik pakeliui.
Atsakyti
mano darbas salia namu.pastebejau kad man maistas itakos neturi bet prisiziuriu ka valgau.jei ryzius visa diena valgai o ant rytojaus vistiek vandeniu varai tai ka zinau.o kaip tu paskaituose isedi?
Atsakyti
man nuo ryziu irgi paleidzia. nzn, kas cia per nesamone. atvirksciai turetu buti. o gal tai tik sutapimai. per paskaitas sedu taip, kur zinau, kad bet kada galesiu iseit, jei ka. kartais suka pilva per paskaitas, kartais ne. ai, suprasi ten. zodziu, i galva is anksto neimk - juk bet kada galesi iseit i tualeta.
Atsakyti
vakar iš wc neišlindau, šiandien visai negaliu nueiti. o ten, kur važiuoju, remontuoja kelią, ir kamštis labai didelis. nežinau, ką daryt. nebenoriu gyvent........ sad.gif ne gyvenimas, o nesibaigianti kančia
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 09 04, 07:53)
vakar iš wc neišlindau, šiandien visai negaliu nueiti. o ten, kur važiuoju, remontuoja kelią, ir kamštis labai didelis. nežinau, ką daryt. nebenoriu gyvent........ sad.gif ne gyvenimas, o nesibaigianti kančia

uzjauciu...musu tai masina gest pradejo, tai jei koki ryta neuzsikurtu ir tektu su autu irgi taip tolokai pavaziuot jauciu greit prazilciau cry.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
oi kokia musu dalia baisi skirta schmoll.gif ir man kai kada kai uzeina buna baisu blink.gif uzkniso rytais keltis taip anksti bet ka daryt reikia ,reikia dirbti nieks be taves duonos neuzdirbs blush2.gif
i pabaiga ir mano darbai jau verysad.gif vel reiks ieskot darbo unsure.gif o jau cia apsipratusi buvau g.gif ir kolektyvas patiko ir alga nebloga.
Atsakyti