Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

man siandien irgi grybauja unsure.gif nors jau seniai taip buvo namie sedint. ir vis protarpiais pykinimas uzeina, pries kokias dvi savaites prasidejo. bet tikrai ne vaikas biggrin.gif gal nuo vitaminu g.gif
Atsakyti
sveikos
einu siandi per pietus namo pavalgyt,da taip pagalvojau ioj gal visai nieko jauciuosi ax.gif nu ir ka parejau namo ir vidurius paleido doh.gif tai vos nenusprogau is nervu
Atsakyti
reikes rytoj paskmbint uzsiregistruot pas psichiatra,nes ziuriu be vaistu neilgai tempsiu verysad.gif
Atsakyti
nu va, kai reikia, tai niekaip negaliu i wc verysad.gif tipo viduriai uzkietejo verysad.gif tai dabar neramu bus... vaistu ikaliau, tikiuosi geriausio. sekmes jums;]
Atsakyti
...labas pleputės.....senai čia bebūvau..... blush2.gif blush2.gif
....įsidarbinau, tai laiko lieka ne marios......
....sveikata kad kaip tikėjaus kad kaip jau išeisiu į žmones kad bus geriau......nepasitaisė. Nuolat sėdžiu kaip ant adatų.....O šias dienas išvis pablogėjo....teko nuo pusės kelionės į darbą apsukt mašiną ir lėkt namo į WC.....siaubas kažkoks..... Visą dieną ramu ramu, valgau ir dirbu, o ryte vidurius išplauna lyg vandeniu.....tada pilvas gurguliuoja kaip per audrą......nu žodžiu nėr ramaus gyvenimo ir tiek.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
labas rytelis man irgi nekas su viduriukais dirbu anksti keliuosi nieko gero uzkniso juodai verysad.gif siandie atsikeliau puse sesiu tai ir sedziu wc doh.gif ir pilva maudzia negaliu verysad.gif kaip jus laikotes idomu kaip katalikei kelione g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, ziuriu ta bjauri liga nei vienos is musu neapleidzia unsure.gif pas mane tai irgi nieko gero, kaip ir visada sedziu namie kol bent 2 kartus i wc neisienu ir dar kai iseinu pradejau kankintis su tuo jausmu kad tuoj tuoj beda turesiu verysad.gif zodziu nieko gero, reik maista pradet ziuret, nes baisai atsipalaidavau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
sveikutes
savijauta tragiska,nezinau net kur lysti.dar buvau pas psichiatre tai israse vaistu,tai negerai jauciuos visuokie salutiniai poveikiai kol priprasiu.praradau visai gyvenimo dziaugsma doh.gif laikykimes isikibusios,gal kas kada isras kokius vaistus g.gif
Atsakyti
uzjauciu Tina console.gif mane tai siandien pusle varo is proto jau nebegaliu frusty.gif kas pusvalandi einu sisiot neimanoma cray.gif cray.gif
Atsakyti
sveikutes ka tik po darbelio , ax.gif mane irgi kristuksss pusle siandie dirgli atrodo prisysiosiu doh.gif darbe kur vaikstau atrodo paleisiu blush2.gif dirgli labai g.gif
tina o kokiu vaistuku prirase g.gif ?
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif kaip gyvenat g.gif nerasot g.gif
sestadieni baliavojau tai dar ir siandie sveikatytes nera verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 07 16, 11:03)
sveikutes mirksiukas.gif kaip gyvenat  g.gif nerasot g.gif
sestadieni baliavojau tai dar ir siandie sveikatytes nera verysad.gif  blush2.gif

as tai neprisimenu kada nebaliavojau biggrin.gif kazkoks metas baliaunas laugh.gif laugh.gif laugh.gif bet zarnynas dar puse velnio reaguoja tik pusle visai is rykiuotes isejus. o dar 4ni vaziuosim visai i kita lietuvos krasta i vestuves ir dar ten 2dienas tesis, tai taip bijau fear.gif
Atsakyti