Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nėštumo testas nustatė vaikiuko lytį?

Nesąmonė schmoll.gif Juostelių ryškumas parodo chorioninio genadotropino kiekį šlapime, o jis priklauso nuo nėštumo trukmės. Vaikelio lytis čia nė prie ko.
Beje, mano atveju antroji juostelė buvo netgi ryškesnė už kontrolinę, o gimė berniukas, tad ir praktikoje ši teorija nepasitvirtino.
Atsakyti
Pritariu Heart drinks_cheers.gif
Mano pirmojo nėštumo metu pirmas testas buvo neigiamas, o po dviejų dienų pakartojus testą (buvo beveik 6 sav.), antra juostelė buvo vos įžiūrima, o pagimdžiau dukrytę. Gydytoja sakė, kad dar po kelių dienų (padidėjus hormono kiekiui organizme) jau butų buvusi ryškesnė.
Dabar laukiuosiu dvynukių mergyčių, o daryto testo antroji juostelė taip pat buvo žymiai blankesnė.
Taigi, neigiu šia teoriją schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tai irgi antroji buvo neryski ir turim berniuka,nezinau ar cia sutapimas ar atradimas 4u.gif
Atsakyti
As kai pirma karta dariau nestumo testa tai antra juostele buvo tokia nesryski, kad dar suabejojau ar laukiuosi ar ne. O antra karta kai dariau - tai tikrai neatkreipiau demesio ar juostele ryskesne ar blankesne. O dabar turiu grazuoli berniuka smile.gif
Atsakyti
Dariausi du testus ir abieju antros juosteles buvo labai neryskios ir va turiu berniuka ax.gif
Atsakyti
O as testus kelis dariau, ir juosteles ryskumas priklause nuo to laiko, kada dariau testa. Kai dariau testa 5-6 sav. nestume, buvo neryski, labai blanki juostele (dar mazai hormono slapime), o kai dariau uz keliu savaiciu (nes labai gerai jauciausi, tai net buvau suabejojus, gal kas nestumui negerai blush2.gif ), tai juostele buvo laaabai ryski. Rezultatas - auginu mergyte.
Bet siaip netikiu as ta teorija schmoll.gif Viskas priklauso nuo to, kada testas darytas. Jei labai anksti, tai ir juostele bus neryski.
Atsakyti
Man atrodo, kad čia nesąmonė, gal nori, kad testų daugiau nupirktų, kam labai rūpi, tai vis pirks ir žiūrės lotuliukas.gif
Bent jau mano abu kartus buvo vienodos ryškios juostelės, o vaikiukai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
antroji juosteles dalis buvo neryski su abiem berniukais clap.gif
Atsakyti
Idomi teorija g.gif Bet manau kad juostelės ryškumas gal daugiau priklauso nuo HGT koncentracijos šlapime, kuo didesne koncentracija tuo ryškesne juostelė, bent man pradžioj rodė antrą juostelę labai blyškią, bet po to ji buvo labai ryški, o laukiuosi berniuko biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad juostelės ryškumas visai nelemia lyties. Aišku, įdomi teorija, bet manau, nepatikima g.gif
Atsakyti
dar ir dabar turiu tą testą, kai dariau dar pora dienų iki mmm tai buvo vos matoma, o po poros dienų-ryški.
Turiu mergytę.
Šią, kaip ir bet kurią kitą lyties nustatymo teoriją ne echoskopu vertinu skeptiškai.
Atsakyti
O mano antroji juostelė buvo irgi blyški, po savaites dar kartojau, buvo jau ryškesnė, tuomet laukiausi dvunukų buvo berniukas ir mergaitė, šį kartą juostelė jau iš karto buvo labai ryški, tik dar nežinau ką nešioju.
Atsakyti