Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

QUOTE(Žm0nytė @ 2007 12 31, 20:14)
sveikos Mergytės,
ar galite man papasakoti, kodėl būtent tinklinės?
kaip aplamai riktis apatinius po cezario...?
ir koks tas tepalas?

mums planuojamas cezaris, dėl vaikelio sveikatytės.
Ginė sakė - dabar reikia galvoti, kaip Jam geriau būtų, o ne man.

tinklinės - nes geresnė ventiliacija ir švelniau priglunda.
tepalas - Ilon Abszess-Salbe, bet gal yra ir kitokių... (man praėjus savaitei po gimdymo pusė rando pradėjo šlapiuoti ir skirtis, šį tepalą MB rekomendavo vaistininkė, o išleidžiant iš GN apžiūrinėjusi gydytoja sakė "jus ką, pilvo šokius šokat, kad jums tų tepalų reikia" doh.gif )
dėl apatinių - man buvo patogiausia su tom tinklinėm ir kelnine pižama.

QUOTE(kice @ 2008 01 01, 16:36)
cezaris daromas ne tam, kad neskaudetu, o tam, kad isgelbeti vaiko sveikata ar gyvybe.. Po 2 valandu gali pradeti dingineti vaisiaus tonai- tada tenka rinktis arba operacija arba pati gali pagimdyti jau ne sios zemes gyventoja.. Taip kad reikia blaiviai vertinti situacija.

drinks_cheers.gif tai jau tikrai...
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 12 04, 10:27)
O kaip jai sekėsi pastoti iš išnešioti vaikelį po antro cezario? Ar tikrai viskas sklandžiai vyko - nebuvo persileidimų, placenta prisitvirtino ten kur reikia ir panašiai?

Man jau po pirmojo problemų buvo - placenta prisitvirtino ant rando, o operacijos metu paaiškėjo, kad gimda jau prasiskyrusi, laikė tik kažkoks visceralinis lapelis blink.gif .
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 09 29, 13:55)
(tos, skeptiskai nusiteikusios uz toki gimdymo buda, prasau neatsakykit..negaliu skaityti tu nesveiku komentaru kaip cezaris kenkia mamai ir vaikui, viskas siais laikais kenkia- net ir kvepuoti miesto oru! man vien nuo zinojimo kad cezario pagalba galiu gimdyti daug ramesnis laukimas yra, negu depresuoti, bijoti, stresuoti visa nestuma, kas simta kartu labiau kenkia ir mamai, ir leliukui)
drinks_cheers.gif
as po operacijos neturejau jokiu komplikaciju, atsikeliau trecia diena, pienas atsirado greitai. ir puikiausiai vel po metu pastojau hihihi.gif Antra karta irgi prasysiu kad cezari padarytu.
tik tai moketi, tikriausiai, reikes daugiau... ax.gif viskas pabrango, ko gero ir leliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 01 01, 17:36)
cezaris daromas ne tam, kad neskaudetu, o tam, kad isgelbeti vaiko sveikata ar gyvybe.. Po 2 valandu gali pradeti dingineti vaisiaus tonai- tada tenka rinktis arba operacija arba pati gali pagimdyti jau ne sios zemes gyventoja.. Taip kad reikia blaiviai vertinti situacija.

Tikrai taip drinks_cheers.gif Na ir kas kad galėjau pati pagimdyti. Į GN nuvažiavau su 5 cm atsidarymu, po dviejų valandų jau buvo 8 cm... bet pradėjo lygintis vaikiuko tonai ir atsirado šiek tiek šviežio kraujo... Sprendimas profesionalus ir greitas - CS. Nors mažius ir gavo pagal APGAR 10/10 i nebuvo nei pridusęs, nei dar koks nors... bet buvo didelis...
Atsakyti
sveikos mamytes
as nuo pat nestumo pradzios tik apie cezari ir tegalvoju ax.gif dabar kai paskaiciau cia viska tai daugiau zinau dabar thumbup.gif
o kaip butu tokiu atveju, jei as esu is klaipedos o gimdyma planuoju kaune g.gif ?
galvoju gultis i privacia klinika, kazkaip nepasitikiu tais paprastais gimdymo namais unsure.gif , o gal kuri daresi cezari klaipedos gimdymo namuose? kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 03, 21:10)
sveikos mamytes
as nuo pat nestumo pradzios tik apie cezari ir tegalvoju  ax.gif dabar kai paskaiciau cia viska tai daugiau zinau dabar  thumbup.gif
o kaip butu tokiu atveju, jei as esu is klaipedos o gimdyma planuoju kaune  g.gif ?
galvoju gultis i privacia klinika, kazkaip nepasitikiu tais paprastais gimdymo namais  unsure.gif , o gal kuri daresi cezari klaipedos gimdymo namuose? kokie ispudziai?

Tai tu planuoji pati prasyti gydytojo cezari, nors ir gali gimdyti pati?
O del gimdymo kitame mieste,tai manau jokia problema, pas mane panasi situacija: gyvenu klaipedoje, bet gimdysiu siauliuose, samdysiu gydytoja(dabar privaciai pas ja ir lankausi) kad geriau priziuretu nes neaisku pas kokia budincia gali pakliuti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 03, 20:10)
sveikos mamytes
as nuo pat nestumo pradzios tik apie cezari ir tegalvoju

absurdas kažkoks.

nesupyk tik.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 01 01, 16:36)

Puikiai žinau kaip ir kodėl daromas CP, ne apie tai kalba.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 29, 14:19)
O ar yra kam darytas jau trečias cezris?  Bijau dėl to rando.... jau dabar buvo prasiskyręs..... unsure.gif  O vaikiuko dar labai norisi..

Sveikos mergickos 4u.gif
Taip man buvo darytas trecias cezaris,pirmas pries 10metu LT,antras pries astuonis irgi LT,o paskutinis pries 3.5m Londone smile.gif pirmoji mergina vos ne paskutine diena sugalvojo apsiverst,dar as smulki,o ji didcke,tai iskart cezari pasiule,berniuka galvojau pati pagimdysiu,bet kai nubego vandenys,gimdos kaklelis visai nesidare,vel teko operuot,na o mazoji tai nori nenori gime tokiu budu smile.gif treciakart nesiojant,jokiu ypatingu patikrinimu nebuvo,tik kai nestumo gale pradejo randa tempti,paskyre papildoma echoskopa smile.gif aisku tas tempimo jausmas tai nekoks,jau vien nuo minties,kad gali randas plyst,bet nieko,viskas baigesi sekmingai smile.gif tik va,pirmi du cezariai buvo daryti,taikant bendra nejautra,o paskutinis-epidurini,tai galiu pasakyt man asmeniskai trecias pats paciausias,pats tikriausias,ir girdejau ,ir vaika iskart parode,tetis kartu buvo,atsigavau greiciau.... smile.gif as asmeniskai nenoreciau to naturalaus gimdymo patirt blush2.gif visos blogos pasekmes,kurios liko man,tai tik mazytis randelis,kurio net nesimato ax.gif man rods uzsienyje beveik visos zvaigzdes renkasi si gimdymo buda,bet gink dieve,as cia neagituoju mirksiukas.gif
As girdejus,kad LT kazkokia zinoma moteris pagimde keturis cezario budu thumbup.gif
Linkiu visoms sekmes ir kantrybes,nesiojant savo brangiausias lelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber78 @ 2008 01 06, 01:36)
Taip man buvo darytas trecias cezaris,

Uch, truputį ramiau....
Atsakyti
gal galetumet kas pasakyti, kiek dabar kainuoja cezaris su pilna nejautra? (nebenoriu pati gimdyti) jei ka, tai galit ir i AZ atsakyti 4u.gif
Atsakyti