Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

QUOTE(brashke77 @ 2008 01 06, 13:16)
gal galetumet kas pasakyti, kiek dabar kainuoja cezaris su pilna nejautra? (nebenoriu pati gimdyti) jei ka, tai galit ir i AZ atsakyti  4u.gif

o kodėl su pilna nejautra??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 01 06, 14:22)
o kodėl su pilna nejautra???  blink.gif

na todel. kad epiduras man LABAI pakenke unsure.gif , bet noreciau atsakymo i savo klausima....
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 01 06, 14:16)
gal galetumet kas pasakyti, kiek dabar kainuoja cezaris su pilna nejautra? (nebenoriu pati gimdyti) jei ka, tai galit ir i AZ atsakyti  4u.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
as kiek girdejau jei samdai gydytoja, tai nesvarbu ar pati gimdai ar cezaris, suma ta pati....
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 01 01, 17:07)
O aš nė už ką nesutikčiau po 12, 13 val.  schmoll.gif 
Darysiu bet ką, kad tik nebepatirt to siaubo.

kankinausi 13 val., bet siaubu tai nepavadinčiau. dėl savo vaiko gi ir daugiau iškęsti galima.

QUOTE(brashke77 @ 2008 01 06, 13:25)
na todel. kad epiduras man LABAI pakenke  unsure.gif  , bet noreciau atsakymo i savo klausima....

daug girdėjau komplikacijų po cezario kilusių būtent dėl epiduro. man pirmas exstra cezaris, todėl bendrą taikė, atsigavau greitai. dabar greičiausiai planinis bus, tai irgi bijau epiduro.

bet dar bijau dėl to, kad jausiu kaip mane pjaus ir viduje krapštysis, žinau kad neskaudės, bet unsure.gif
nors norisi pirmą riksmą išgirsti ir kuo greičiau apkabinti vaikelį
Atsakyti
man ir laukia cezaris, na bet priezastis kita - dvynukai. tai net neturiu minciu pati gimdyti, nebent niekas negrestu...
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 01 07, 15:03)
man ir laukia cezaris, na bet priezastis kita - dvynukai. tai net neturiu minciu pati gimdyti, nebent niekas negrestu...

tai kad pagimdo pačios ir dvinukus. pvz mano puske, vandenys nubego 7 men, ir pagimdė abu po 2,5 kg.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 01 06, 14:16)

tai kiek dabar kainuoja taip ir neaisku ... unsure.gif
Atsakyti
man prognozuojamas Cezaris. norėjau paklausti, ar dabar kerpa palei bikinio liniją tik kai Cezaris planinis?

nes galvoju, gal pavyks ir pačiai pagimdyti... bet jei reikės extra operacijos, tai, ko gero, pjaus jau per visą pilvą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 08, 16:07)
man prognozuojamas Cezaris. norėjau paklausti, ar dabar kerpa palei bikinio liniją tik kai Cezaris planinis?

nes galvoju, gal pavyks ir pačiai pagimdyti... bet jei reikės extra operacijos, tai, ko gero, pjaus jau per visą pilvą?  g.gif

Eik jau eik, per pilvą jau nieks nepjauna-extra ar ne extra
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2008 01 08, 16:14)
Eik jau eik, per pilvą jau nieks nepjauna-extra ar ne extra

na va dėl to ir klausiu, pjauna ar ne mirksiukas.gif
gi nežinau, ko laukti ir ko tikėtis wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 08, 16:26)
na va dėl to ir klausiu, pjauna ar ne  mirksiukas.gif
gi nežinau, ko laukti ir ko tikėtis wacko.gif

man irgi extra cezari dari. tikrai pjuvis palei bikinio linija (tiesa ne itin simetrishkas, bet gelbejo vaika, nieks grozhio nezhiurejo)
Atsakyti