Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

... turejau 2 cezarius, po 1 tik 3a para atsisedau lovoj.
2as cezaris.... nuo jo prasidejo kosmaras... prasiau kad operuotu nes tonai kudikio krito iki 50, bet sake kad vaikas mazas pagimdysi(36sav), islaike 4val ir tada operavo... ka darysi,skauda neskauda pas savo angeliuka keturiom klinikose po paros sliauziau i reanimacini,nezinau is kur tada buvo jegu................ir vel verkiu............
reikia mum labai tos seses, bet labai bijau...
...uzsiprase sunus kaledoms dovana: stebuklinga lazdele, paburs ir kad sese butu su mumis... daugiau negu graudu...
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 07 23, 17:00)
... turejau 2 cezarius, po 1 tik 3a para atsisedau lovoj.
2as cezaris.... nuo jo prasidejo kosmaras... prasiau kad operuotu nes tonai kudikio krito iki 50, bet sake kad vaikas mazas pagimdysi(36sav), islaike 4val ir tada operavo... ka darysi,skauda neskauda pas savo angeliuka keturiom klinikose  po paros sliauziau i reanimacini,nezinau is kur tada buvo jegu................ir vel verkiu............
reikia mum labai tos seses, bet labai bijau...
...uzsiprase sunus kaledoms dovana: stebuklinga lazdele, paburs ir kad sese butu su mumis... daugiau negu graudu...

Kokia dar jautri Tavo širdies žaizda.
Reikia, būtinai reikia Jums sesės ar broliuko wub.gif Susikaupk, mama, ir gyvenk wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Chloe @ 2007 07 01, 23:59)
Gal yra čia mamyčių kurioms buvo atliktos 3-4 cezario operacijos?

Yra toks atvejis Kauno Klinikose užfiksuotas, kai po 3 cezarių moteris ketvirtą vaiką pati pagimdė.
Žinau vieną stikliuko mėgėją ir savo "romantiško" potraukio nevaldančią bobelę, kuriai jau 4 cezariai daryti. Atrodo, paskutinės operacijos metu daktarai jau reikalavo iš jos sutikimo sterilizacijai. Na, bus matyt, ar gausis jai penktas cezaris.

Pati turėjau 2, ir tikiuos, ateity bus ir trečiasis. Nieko čia baisaus. Svarbu yra moters nusiteikimas, sveikatos būklė.
Atsakyti
Mamytes pasidalinkite prasau patirtimi. Kiek daugiausia Jum daryta cezariu ir koks trumpiausias laikas tarp ju? Ka gydytojai sako, as zinau, bet idomu kokia patirtis del trumpo laiko tarp pjuviu?
smile.gif
Atsakyti
Man su pirmu dare cezari kadangi dukrytes tonai pradejo dinkti ir man akusere sake kad kita planuot tik po 2 metu ,taciau man idomu ar paciai leis gimdyt arir vel cezaris bus g.gif
Atsakyti
Kiek anksčiau gimdymo termino paskiria planinį cezarį? Tą prasme, juk nedaro planinio cezario būtent kai sueina gimdymo terminas, daro kažkiek anksčiau, kiek anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2007 08 13, 20:06)
Kiek anksčiau gimdymo termino paskiria planinį cezarį? Tą prasme, juk nedaro planinio cezario būtent kai sueina gimdymo terminas, daro kažkiek anksčiau, kiek anksčiau?

kažkur buvo tema susijusi su cezariu, tai daugumai 38tą sav. daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2007 08 13, 21:06)

bent jau mano gydytojas norėjo sulaukti termino.
Bet, kadangi tai buvo Kūčios, padarė 4 dienom ankščiau, t.y. 39 savaitę.
Atsakyti

man planini cezario pjuvi kaip tik ir turejo atlikt ta diena,kai buvo nustatyta jog turiu gimdyt t.y.liepos 5d. bet norejo i ligonine guldyt viena diena anksciau-liepos 4d. ,bet nesulaukiau .liepos trecia prasidejo nestiprus saremiai,nuvaziavau,ir viskas...Jau du metukai ir menuo mano dukrytei ax.gif
Atsakyti
o kaip ten gydytojai rekomenduoja del pastojimu? ar tik ne dvieju metu tarpa? Tipo kad organizmas mamytes atsigautu. Gal tas pats galioja ir cezariams? Ne tiek del operacijos, kiek del bendros organizmo busenos - jei metus maitini, po metu vel nestumas - gali atrodyti kaip ta katyte, kur vaikus veda du kartus per metus..
Atsakyti
brač nežinojau kad cezarį daro anksčiau termino. jug vaikiukas dar nesubrendęs. paaiškinkit būkit geros kodėl? niekaip nesuprantu. sėdžiu išsigandus. verysad.gif man daktare nieko nesakė, nors cezaris planuojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniuta: 14 rugpjūčio 2007 - 10:13
38 savaičių vaikiukas jau būna visiškai subrendęs
Atsakyti

QUOTE(Maniuta @ 2007 08 14, 11:13)
brač nežinojau kad cezarį daro anksčiau termino. jug vaikiukas dar nesubrendęs. paaiškinkit būkit geros kodėl? niekaip nesuprantu. sėdžiu išsigandus.  verysad.gif man daktare nieko nesakė, nors cezaris planuojamas.

na man paskyrė cezarį 2 dienos iki gimdymo termino. o 38 savaitę kaip kažkas rašė, jau stengiasi nedaryt dabar. gydytoja sakė, kad tokia praktika buvo prieš kurį laiką, bet ji negera, nes vaikas dar nėra pilnai subrendęs. todėl dabar cezarį daro 40 savaitę.
Papildyta:
QUOTE(Chloe @ 2007 08 14, 11:37)
38 savaičių vaikiukas jau būna visiškai subrendęs

jei vaikas būtų visiškai subrendęs 38 savaitę, tai gamtos ir būtų taip surėdyta, kad gimdymas prasidėtų 38 sav. bet jei jau taip sutverta, kad nėštumas trumka 40 savaičių, tai matyt dar vyksta kokie nors svarbūs vystymosi procesai vaisiui.
Atsakyti