Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

QUOTE(Maniuta @ 2007 08 14, 11:13)
brač nežinojau kad cezarį daro anksčiau termino. jug vaikiukas dar nesubrendęs. paaiškinkit būkit geros kodėl? niekaip nesuprantu. sėdžiu išsigandus.  verysad.gif man daktare nieko nesakė, nors cezaris planuojamas.

mano gydytojas sakė (ir aš tikiu), kad kiekviena diena buvimo pilve reikalinga leliukui. Todėl geriausia laukti (jei įmanoma), kol prasideda sąrėmiai. Man antrą cezarį taip ir darė - laukėm sąrėmių. Na o trečią buvo nutarta daryti 4 dienom ankščiau, kad nereiktų nuo Kūčių stalo į operacinę varyt..
Atsakyti
o merginos ar galit pasakyt, kiek dienų kraujavot? aš 3 pirmas dienas stipriai kraujavau, dabar praėjo 12 dienų, bet aš vėl stipriai kraujuoju ? gal negerai
Atsakyti
Mano sunelis gime sausi, bet jau dabar pradejau nedrasiai apie antra nestuma svajoti - nenoriu as tu keliu metu sustiprejimui laukti g.gif
Atsakyti
sveikos, merginos mirksiukas.gif
iskilo man toks klausimas paskutiniu metu (nzn, gal jau kada nors tai ir apatarinejot) - kai planuojamas cezaris, ar jus susimastet apie tai, kokia diena geriau pasirinkti? g.gif as cia apie tai, kad zmogaus gimimo data vis tiek vienaip ar kitaip itakoja jo likima rolleyes.gif tikrai nesu pamisus del horoskopu, bet is dalies tikiu, kad vaikas savo gimimo laika pasirenka neatsitiktinai. bet kaip tada daryti, kai tas gimimo laikas yra planuojamas? doh.gif
tikiuosi, supratot ko norejau paklausti ir pasidalinsit nuomonem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 08 14, 12:13)
brač nežinojau kad cezarį daro anksčiau termino. jug vaikiukas dar nesubrendęs. paaiškinkit būkit geros kodėl? niekaip nesuprantu. sėdžiu išsigandus.  verysad.gif man daktare nieko nesakė, nors cezaris planuojamas.

man darė cezarį kaip buvo likę iki termino 3 dienos bet norėjo daryti laiku tik aš laukiausi dvynių ir jau vieną pati buvau gimdžiusi tai liepė atvažiuoti prieš penkias dienas kad nieko netikėto neatsitiktų nes iš dvynių vienas buvo atbulas kai atvažiavau tai jau buvo keturių pirštų atsidarymas tai tik dėl to operavo greičiau mums jau aštuoni su puse biggrin.gif

Atsakyti
sajas - kaip smagu turėti trijulę!

kler - o dėl datos planavimo tai geras klausimas. bet čia reikia pas kokius astrologus klausti. yra gi palankios dienos, nepalankios. jei ką sužinosi, pranešk 4u.gif

ačiu visoms, paguodėt. su gydytoju kalbėjau. iš tikrūsų ankščiau laiko anksčiau operavo, dabar to nepraktikuoja, nebent situacija susiklosto nepalanki.
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 08 16, 09:46)

kler - o dėl datos planavimo tai geras klausimas. bet čia reikia pas kokius astrologus klausti. yra gi palankios dienos, nepalankios. jei ką sužinosi, pranešk  4u.gif

kad klausimas geras, tai ir as zinau mirksiukas.gif galvojau, gal jau kas nors bus ir atsakyma rades tongue.gif
Atsakyti
Jei as pati noriu cezario operacijos, ar gali buti kad mano pasirinkta gydytija ta atsisakys daryt, gal kuriai taip buvo nutike?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 08 17, 20:09)
Jei as pati noriu cezario operacijos, ar gali buti kad mano pasirinkta gydytija ta atsisakys daryt, gal kuriai taip buvo nutike?

gali, jei tam nėra rimtų priežasčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 08 17, 20:09)

klausimas kyla, kodėl nori cezario..nieko nėra geriau už natūralų gimdymą.žinoma, už pinigus viską padaro..tik kam to reikia mirksiukas.gif jei dėl baimės tai neverta taip daryti, nabent labai rimtos priežastys, aš kitą vaikiuką noriu pati gimdyti, juk viskas ištveriama, nors ir prasikankinau 10 val. iki cezario, vistiek geriau natūraliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2007 08 18, 10:09)
klausimas kyla, kodėl nori cezario..nieko nėra geriau už natūralų gimdymą.žinoma, už pinigus viską padaro..tik kam to reikia mirksiukas.gif jei dėl baimės tai neverta taip daryti, nabent labai rimtos priežastys, aš kitą vaikiuką noriu pati gimdyti, juk viskas ištveriama, nors ir prasikankinau 10 val. iki cezario, vistiek geriau natūraliai 4u.gif

Pritariu, as taip pat 12 val. prasikankinau iki kol nusprende daryt cezari, bet sutikciau dar 10 kartu iskesti tokius skausmus kad tik galeciau pati pagimdyti, nes dabar ta randa nuolatos jauciu, pvz. kai mazius prispaudziau uzsilipes ant pilvo, tai toks nemalonus jausmas ax.gif
Atsakyti
mamytes kam save zaloti tom operacijom schmoll.gif gymdykit naturaliai galu gale juk jei neistveret skausmo prasykit nuskausminimu nestuke.gif nesuprantu tas moteriskes kurios laukiasi 1 vaikucio dar svarsto gal cezari darytis doh.gif aisku as nepritariu jei ten 10val. atsikankini jau mato kad nieks neiseina tada operuoja tai yra baisu po tiek laiko atsikankint , bet cia jau gyd. smerkiu As ir pirma dariausi planini cezari , bet buvo priezastis tam : pirmaeige sedmenim , o dabar laukiu antro ir jei viskas gerai jei gyd. pritars bandysiu pati stenet thumbup.gif
Atsakyti