Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

Pritariu, Mamytedaiva! drinks_cheers.gif Daug nemalonių dalykų iki operacijos ir per ją, o ypač - po operacijos tenka patirti, bet operacijos rezultatas - tas mažiukas lėliukas, tad verta iškentėti viską. Mane labai sužavėjo, kai daktarė parodė vaikiuką, kai jį pamačiau.... wub.gif Ir dar sako: "Oi, o jau blakstienos - tokios ilgos, kad remiasi į skruostus! " biggrin.gif wub.gif
Tačiau prieš tai nemalonus buvo vienos iš seselių mestelėjimas, kad "nesijaudinkit, dabar daktarė gimdo už jus" - suprask, išiminėja lėliuką. "Gimdo už jus" nuskambėjo taip nesmagiai, lyg būčiau kalta dėlto, kad mane operuoja, o ne gimdau natūraliai.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 21 liepos 2008 - 22:38
Na asmeniskai man tai ir per operacija ir po jos jokiu nemalonumu nebuvo,na gal pasiruosimas paciai operacijai siek tiek nemalonus.
Atsakyti
QUOTE(linna @ 2008 07 23, 14:13)
Na asmeniskai man tai ir per operacija ir po jos jokiu nemalonumu nebuvo,na gal pasiruosimas paciai operacijai siek tiek nemalonus.

mirksiukas.gif Sveikutes mamytes, man tai su pirmu vaikeliu dare cezari, tai buvo visai naplanuotai, buvo truputi baimes, nes dare pilna narkoze, jokiu nemalonumu nebuvo, lyg viskas ir tvarkoje. tik reikia nusiteikti ir viskas bus tvarkoje mirksiukas.gif
Atsakyti
mane 2 kartus supykino per antrąją operaciją... tai irgi suleido vaistukų ir iškart pykinimas dingdavo mirksiukas.gif pirmą kartą kai supykino, tai anesteziologas pats suprato, nes vienas kažkoks aparatas kaukti pradėjo... galvojau, kad mirštu blush2.gif per daug serialų vaikystėj matyt prisižiūrėjau biggrin.gif
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 21, 23:37)
"Gimdo už jus" nuskambėjo taip nesmagiai, lyg būčiau kalta dėlto, kad mane operuoja, o ne gimdau natūraliai....  verysad.gif

console.gif
o aš nesijaučiu kalta, kad man prireikė cezario pjūvių schmoll.gif taip jau matyt lemta wub.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Noreciau paklausti,jai yra planinis cezaris,tai pagal ka sprendzia kada daryti cezari? Man liepe atvaziuoti 39 sav g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 17:42)
o aš nesijaučiu kalta, kad man prireikė cezario pjūvių  schmoll.gif  taip jau matyt lemta  wub.gif

mirksiukas.gif Aš irgi nesijaučiau, bet tas seselės pasakymas nuskambėjo kaip sumenkinimas.
QUOTE(Dzesika @ 2008 07 23, 23:14)
Sveikutes,
Noreciau paklausti,jai yra planinis cezaris,tai pagal ka sprendzia kada daryti cezari? Man liepe atvaziuoti 39 sav g.gif

Paprastai ir daro tokiu laiku, kam 38 sav., kam 40. Man darė 40 sav., o kaip dabar darys, matysim, nes prognozuoja ankstyvą gimdymą, ~37 sav. - tipo, planinio galiu ir nesulaukti, atvyksiu anksčiau nei suplanuota. O kaip bus - matysim.
Atsakyti
O man leido rinktis datą- ar keletas dienų prieš nustatytą datą, ar po, tai pasirinkau beveik savaite prieš- čia aišku tuo atveju, jeigu sąrėmiai anksčiau neprasidės. tai po operacijos gydytoja sakė, kad labai gerai, kad operavo anksčiau, nes vandenų skaičius ant kritinės ribos buvo... Viskas priklauso nuo to, dėl ko cezarį daro...
Atsakyti
smile.gif Sveikutes, man tai jau du atlikti cezariai, jeigu jau trecia kada planuosim, nes mmusu antras angelelis danguje, tai sake kad darys jau kokia 38 savaite nalauks , nes zodziu gali anksciau prasideti saremiai tai jie apsi draudzia, nes vaikelis jau pakankamai susiformaves, kad galetu gimti ir anksciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2008 07 24, 00:14)

na, žiūrėjo placentos būklę, žiūrėjo ant kėdės... 40 savaitę įvertino, kad ilgiau laukti negalim dėl suplonėjusio rando... o šiaip organizmas gimdymui dar nesiruošė, dar galėjom laukti jei ne tas randas 4u.gif
ir tai, mano mergytė gimė lygiai 40 savaičių ir turėjo vieną dienytę pabūti inkubatoriuje, nes gimė nebrandi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 07 24, 14:10)
na, žiūrėjo placentos būklę, žiūrėjo ant kėdės... 40 savaitę įvertino, kad ilgiau laukti negalim dėl suplonėjusio rando... o šiaip organizmas gimdymui dar nesiruošė, dar galėjom laukti jei ne tas randas  4u.gif

O tai kaip vis tik mato, kad randas išplonėjęs? Echo pagalba?
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 07 24, 23:50)

Taip, echo. Man irgi anksciau dare, nes labai suplonejes randas buvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 24 liepos 2008 - 23:00
QUOTE(Levander @ 2008 07 23, 18:42)
mane 2 kartus supykino per antrąją operaciją... tai irgi suleido vaistukų ir iškart pykinimas dingdavo 

mane irgi per operacija buvo pradeje ziauriai [ykint, kazko suleido ir per sekunde visas blogumas praejo, matyt tai nuskausminamieji kazkoki suerzinima duoda g.gif

QUOTE(Dzesika @ 2008 07 24, 00:14)
Sveikutes,

padarys echo ir pagal vaikelio, placentos bukles, vandenu kieki, kakleli pasakys, ar jau vaikutis pilnai subrendes, ar nepradejus jau sent placenta, ar dar yra pakankamai vandenu, ar suminkstejes o gal prasiveres kaklelis ir t.t. visa tai ir itakoja ar dar reikia laukt ar jau galima-butina operuot

QUOTE(*Niki* @ 2008 07 24, 23:50)

taip mirksiukas.gif
Atsakyti