Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

QUOTE(brashke77 @ 2008 10 17, 19:31)
KAAA? KOKIAS DAR ZARNAS? KA JUS KALBAT? NEGASDINKIT GIMDYVIU BUSIMU  doh.gif  KOKIAM KAIME CIA OPERAVOTES? VIESPATIE..... blink.gif

Tas kaimas-Vilniaus gimdymo namai mirksiukas.gif biggrin.gif

As negasdinu ax.gif sorry...gal ir nereikejo rasyt cia doh.gif bet norejosi pasidalint...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 17, 19:50)
Tas kaimas-Vilniaus gimdymo namai mirksiukas.gif  biggrin.gif

SuperBaba, kaip tavo trecias nestumas praejo? Nes matau, kad pametinukai pas tave? bigsmile.gif Kaip randas atlaike?
Atsakyti
SUPERBABA, ir man idomu, tai kaip ten tos zarnos atrodo? Beje, daktarai turbut bande tave nustebint zarnu groziu, kad nesugalvotum ketvirta kata Cezariuotis g.gif doh.gif
Man po antro Cezario daktare pasake: jei ateisianksciau nei po 5 metu, atsisakau operut, tiek visokio brudo buvo priauge, kad leliukas gime per 10 ar 15 minuciu, o kol mane "tvarke" dar 40 min. praejo. Bandau isivaizduoi, kas bamboj darosi po triju Cezariu blink.gif
Atsakyti
Man irgi kai darė cezarį galėjau viską matyti per lempą biggrin.gif ,karts nuo karto žvilgterėdavau biggrin.gif ,bet kažkaip pabijojau labai jau atidžiai ten žiūrėti,kad bloga nepasidarytų biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, reiks ir man atidžiau tas lempas pastebėt biggrin.gif
Nu bet žarnų tai gal netraukia, kam jos per cezarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 10 18, 02:26)
SuperBaba, kaip tavo trecias nestumas praejo? Nes matau, kad pametinukai pas tave?  bigsmile.gif Kaip randas atlaike?

Sunkiai tiesa pasakius...mano antrasis toks sakyciau rubuolis, o ant ranku prasesi...juolab dar ir nevaiksciojo ilgai doh.gif
Nuo 36sav pradejo randa mausti, o 38sav nusprende traukti...ir gerai, nes paaiskejo per operacija, kad randas jau pradejo skirtis unsure.gif
QUOTE(Akva @ 2008 10 18, 09:34)
Man po antro Cezario daktare pasake: jei ateisianksciau nei po 5 metu, atsisakau operut, tiek visokio brudo buvo priauge, kad leliukas gime per 10 ar 15 minuciu, o kol mane "tvarke" dar 40 min. praejo. Bandau isivaizduoi, kas bamboj darosi po triju Cezariu  blink.gif

Na siaip ir man neleido po antro pastot taip greitai, bet gavosi taip kaip gavosi... Per galva nepagloste kai paskambinau ir pasakiau, kad laukiuos, bet ir nebare labai...sake ne as pirma ir ne as paskutine taip greit pastojusi-isnesiosim, svarbu noriu leliuko smile.gif

O kas ten bamboj gali darytis?? Juk ne bamba pjauna, o po ja biggrin.gif Randas kaip randas, kaip ir po anu dvieju cezariu ax.gif Net nepasakysi, kad jau 3 kartus pjauta...

QUOTE(aaushra @ 2008 10 18, 09:47)
Man irgi kai darė cezarį galėjau viską matyti per lempą  biggrin.gif ,karts nuo karto žvilgterėdavau  biggrin.gif ,bet kažkaip pabijojau labai jau atidžiai ten žiūrėti,kad bloga nepasidarytų  biggrin.gif

Nu va...nors nepagalvos, kad man cia galva susisuko ir as nusisneku biggrin.gif

QUOTE(Mia @ 2008 10 18, 11:31)
Nu bet žarnų tai gal netraukia, kam jos per cezarį  biggrin.gif

Na as apie tas zarnas tik siaip issireiskiau...as juk nezinau kas ten pas mane buvo...man i zarnas panasu biggrin.gif O dar maciau kai siuvo mane ax.gif bet ilgai neziurejau, nes baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 18, 10:55)
Na as apie tas zarnas tik siaip issireiskiau...as juk nezinau kas ten pas mane buvo...man i zarnas panasu biggrin.gif  O dar maciau kai siuvo mane ax.gif bet ilgai neziurejau, nes baisu pasidare biggrin.gif

Tai gal gimdą ištraukia ir apgramdo g.gif Mano gimda tokios savotiškos formos, su ragais, tai girdėjau per operaciją kaip gydytoja sako "o, žiūrėk, kokia gimda" smile.gif

O va lempų tai visiškai neprisimenu, kur aš žiūrėjau tuo metu? Man rodos su anesteziologe kalbėjau ir į šonus dairiausi. Ir kadangi baisus drebulys krėtė, tai nevalingai daužiau ranka gydytojai į šlaunį, paskiau pririšo man jas biggrin.gif
Atsakyti
man gresia cezaris blink.gif mat mazute sedi, gali nebeapsiversti doh.gif
dieve, bet as apsivemsiu ten tei pamatysiu tuos organus blush2.gif o kaip su ta bendrine nejautra???nejau ji taip blogai????????????????
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 10 18, 02:26)
SuperBaba, kaip tavo trecias nestumas praejo? Nes matau, kad pametinukai pas tave?  bigsmile.gif Kaip randas atlaike?

Siaip kuo trumpesnis laikas tuo geriau, nes randas yra elastingesnis, dar nera surumbejes. dar labai daug nuo gimdos priklauso, ji su kiekvienu nestumu ir metais isploneja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juraciusss @ 2008 10 18, 12:51)
man gresia cezaris  blink.gif  mat mazute sedi, gali nebeapsiversti  doh.gif
dieve, bet as apsivemsiu ten tei pamatysiu tuos organus  blush2.gif  o kaip su ta bendrine nejautra???nejau ji taip blogai????????????????

Kazin ar operacijos prisiminsite galvoti apie zarnas hihihi.gif Manau mintys bus visai apie ka kita. Ne kiekvienoj operacinej per lempas galima ka nors paziureti. Kas liecia bendrine nejautra, manau geriau rinkites spinaline, geriau vaikeliui, nes maziau gauna narkozes, isgirsite vaiko verksma, iskarto jus perkels i skyriu ir atnes vaikeli. O per bendrine nejautra, operacijos metu i daigfragma kisamas zondas, sunkiau "isiena" narkoze.
Paciai teko tureti spinaline ir bendrine nejautras smile.gif
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akva @ 2008 10 18, 09:34)
SUPERBABA, ir man idomu, tai kaip ten tos zarnos atrodo? Beje, daktarai turbut bande tave nustebint zarnu groziu, kad nesugalvotum ketvirta kata Cezariuotis  g.gif  doh.gif
Man po antro Cezario daktare pasake: jei ateisianksciau nei po 5 metu, atsisakau operut, tiek visokio brudo buvo priauge, kad leliukas gime per 10 ar 15 minuciu, o kol mane "tvarke" dar 40 min. praejo. Bandau isivaizduoi, kas bamboj darosi po triju Cezariu  blink.gif

Jus tvarke taip ilgai, tai turbut salino senaji randa. Jei jis labai buna surambejes, tai pasalina ir susiuva is naujo smile.gif
Ka Jus turejote omeny apie bamba ? Kas jei turetu nutikti ? Na nebent kaip kitoms buna kad nestumo metu " isvirsta" bambos ir gan negraziai atrodo, o ypac kai nescioji apsimauna aptempta bliuskute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 10 18, 12:18)
O va lempų tai visiškai neprisimenu, kur aš žiūrėjau tuo metu? Man rodos su anesteziologe kalbėjau ir į šonus dairiausi. Ir kadangi baisus drebulys krėtė, tai nevalingai daužiau ranka gydytojai į šlaunį, paskiau pririšo man jas  biggrin.gif

Iki kol istrauke vaikeli as ne neziurejau i tas lempas...labai pergyvenau, spaudziau anesteziologes ranka ir ziurejau jai i akis...O jau kai tvarke mane-atsipalaidavau ir pradejau dairytis biggrin.gif
QUOTE(juraciusss @ 2008 10 18, 12:51)
dieve, bet as apsivemsiu ten tei pamatysiu tuos organus  blush2.gif  o kaip su ta bendrine nejautra???nejau ji taip blogai????????????????

Tai gal lempos visos degs ir nieko nematysit mirksiukas.gif As su pirmais 2 ezariais nieko nemaciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 10 18, 14:02)
Jus tvarke taip ilgai, tai turbut salino senaji randa. Jei jis labai buna surambejes, tai pasalina ir susiuva is naujo  smile.gif
Ka Jus turejote omeny apie bamba ?

ECKUTE, taip ir buvo, salino ir sena randa ir saaugas, dar pora miomu "pripjove", vienu zodiu, prapjove mane, sunu istrauke, o ten siurprizas - visas bukietas darbo! biggrin.gif
O "bamba" as vadinu pilva ir visa kas jo viduje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2008 10 18, 15:55)
ECKUTE, taip ir buvo, salino ir sena randa ir saaugas, dar pora miomu "pripjove", vienu zodiu, prapjove mane, sunu istrauke, o ten siurprizas - visas bukietas darbo!  biggrin.gif
O "bamba" as vadinu pilva ir visa kas jo viduje  biggrin.gif

aaaaaaaa......... lotuliukas.gif na jei taip, tai pas mane pilvas gerokai istampytas verysad.gif + visas su strijomis verysad.gif
Atsakyti