QUOTE(bambinoo @ 2007 08 28, 15:57)
Domina visi pavyzdziai, kuriuos kas nors zino.
Netikiu, kad visa tai cezario kalte. Kaip butent cezaris gali visa tai itakoti?
Bet ir pati rasai, kad pilnai tuo netiki.
Toks vaizdas, kad naturaliai gimusiems vaikams nebuna siu isvardintu problemu. Ir kaip tada tai aiskintu gydytojai? Del gimdymo tubut...
Turiu daug daug pavyzdziu naturaliai gimusiu mano sunaus bendraamziu , kurie turi padidejusi tonusa, irzluma ir nemigas.
Ir apie rysi- manau, kad viskas priklauso nuo kiekvienos situacijos, o ne butent nuo cezario.
Tik issakiau SAVO nuomone.
Netikiu, kad visa tai cezario kalte. Kaip butent cezaris gali visa tai itakoti?
Bet ir pati rasai, kad pilnai tuo netiki.

Toks vaizdas, kad naturaliai gimusiems vaikams nebuna siu isvardintu problemu. Ir kaip tada tai aiskintu gydytojai? Del gimdymo tubut...

Turiu daug daug pavyzdziu naturaliai gimusiu mano sunaus bendraamziu , kurie turi padidejusi tonusa, irzluma ir nemigas.
Ir apie rysi- manau, kad viskas priklauso nuo kiekvienos situacijos, o ne butent nuo cezario.
Tik issakiau SAVO nuomone.

Tai aš savo pavyzdį parašiau, kurį geriausiai žinau. Ar tų problemų nebūna natūraliai gimusiems vaikiukams? Būna, jei iškyla komplikacijų gimdymo metu. Savaime suprantama, juk natūralus gimdymas nėra panacėja ir niekada nežinome, ar natūralus gimdymas bus be komplikacijų, bet kam neigti, kad ir cezaris gali turėti savų pasėkmių? Aišku, kad viskas priklauso nuo situacijos...
QUOTE(Meila @ 2007 08 28, 16:18)
Būtent ko gailiesi 

Kad ištraukus vaiką, jis nebuvo padėtas prie/ant manęs ir aš nė nesugalvojau to reikalauti...