Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(BlackDee @ 2007 09 10, 22:00)
Na man dar reikia, kad ji būtų tiršta ir labai gerai maskuotų, nes ypač žiemą man ant skruostų labai išryškėja kapiliarai  verysad.gif  Iki šiol buvau patenkinta MF Colour Adapt arba Yves Rocher (labai gerai maskuoja), bet gi norisi kažko naujo ir tobulesnio  rolleyes.gif

Kiek esu bandzius, geriausiai maskuoja Vichy Dermablend. Bet jos pas mus nera, nebent kas parveztu. Neblogai maskuoja chanelio pro Lumiere.
Atsakyti
Siuo metu naudoju chanel VITALUMIERE.Pasakiska pudra, tikrai veerta savo vardo.Va as ja jau baigineju.Norejau nusipirkti, bet nera lietuvoje.Gavau dovanu is uzsienio..na paieskosiu.Yra tikrai geru pudru.Pvz paprasta ir nebrangi loreal TRUE MATT, man patiko.Taip pat Max Factor Cashmir ar kazkaip vadinasi nepamenu irgi gera. Krem pudryciu tikrai yra geru.Verta ir visokiu nauju isbandyti...
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2007 09 11, 13:37)
Siuo metu naudoju chanel VITALUMIERE.Pasakiska pudra, tikrai veerta savo vardo.Va as ja jau baigineju.Norejau nusipirkti, bet nera lietuvoje.Gavau dovanu is uzsienio..na paieskosiu.Yra tikrai geru pudru.Pvz paprasta ir nebrangi loreal TRUE MATT, man patiko.Taip pat Max Factor Cashmir ar kazkaip vadinasi nepamenu irgi gera. Krem pudryciu tikrai yra geru.Verta ir visokiu nauju isbandyti...

Gal galima plačiau - kas joje pasakiško? bigsmile.gif
Atsakyti
Sausesniai odytei rekomenduoju sia Dior krempudra thumbup.gif

http://www.kristiana..._gamintojo_id=5
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2007 09 11, 14:37)

na kaip gi nera chanelio pudros lietuvoje, taigi tikrai yra
va pasiziurek kristianoje
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 09 11, 14:52)
Gal galima plačiau - kas joje pasakiško?  bigsmile.gif

Joje pasakisko tai kad oda truputeli blizga, ne tai kad blizka bet sveikai zvila ir netepa rubu, ir man labai labai patinka, tiesiog geras daiktas yra geras daiktas 4u.gif
QUOTE(naaringiux @ 2007 09 11, 16:06)
kokia jo kaina  g.gif ir koks sepetelis? plonas ir ilgas gal g.gif

kainuoja apie 100lt man atrodo, as nesu niekad lietuvoje jo pirkusi bet itariu kad tiek kainuoja mirksiukas.gif
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 11, 19:16)
na kaip gi nera chanelio pudros lietuvoje, taigi tikrai yra
va pasiziurek kristianoje

a va kristianoje radau savo pudryte 149lt reikspirkt thumbup.gif Dekui, man labaiusiai patiko sakinys... thumbup.gif padeda iveikiant rauksles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 11 rugsėjo 2007 - 20:00
man labaiusiai patiko sakinys... thumbup.gif padeda iveikiant rauksles lotuliukas.gif
[/quote]
biggrin.gif na jo rasytu kad puikiai optimaliai paslepia bet ne tokia nesamone blink.gif
Atsakyti
As siandien pirmakart uzsitepiau Dior pudryte Skin icone bigsmile.gif
Veidas tikrai labai graziai atrode, be galo lenva thumbup.gif

http://www.kristiana..._gamintojo_id=5

Atsakyti

o gal kuria parekomenduotumet, kad nekovotu su raukslelem ir ju nemaskuotu. nes man tik 22.bijau pradeti su tokiom ziasti anksciau laiko. vitalumiere kaip suprantu siem dalykam pritaikyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 11 rugsėjo 2007 - 22:28
QUOTE(werda @ 2007 09 11, 23:28)
o gal kuria parekomenduotumet, kad nekovotu su raukslelem ir ju nemaskuotu. nes man tik 22.bijau pradeti su tokiom ziasti anksciau laiko. vitalumiere kaip suprantu siem dalykam pritaikyta.

Kokiai odai?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 08 23, 09:53)
O as isigyjau naujaja Clarins Teint Eclat Mat -
user posted image

Na ir kaip atsiliepimai ilgiau panaudojus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 09 11, 23:38)
Kokiai odai?

linkusi i sausejima.
Atsakyti