Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Mylia @ 2007 09 12, 11:04)
Na ir kaip atsiliepimai ilgiau panaudojus?  ax.gif

Nenaudojau. Netiko spalva. As paieskose rolleyes.gif
QUOTE(werda @ 2007 09 12, 11:06)
linkusi i sausejima.

Clarins - TRUE RADIANCE FOUNDATION
Chanel - TEINT INNOCENCE
Givenchy - SUBLI'MINE
Guerlain - FLEUR DE TEINT FOUNDATION
Lancome - COLOR ID
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 rugsėjo 2007 - 00:00
Clarins - TRUE RADIANCE FOUNDATION
Chanel - TEINT INNOCENCE
Givenchy - SUBLI'MINE
Guerlain - FLEUR DE TEINT FOUNDATION
Lancome - COLOR ID
[/quote]

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 09 11, 23:28)
o gal kuria parekomenduotumet, kad nekovotu su raukslelem ir ju nemaskuotu. nes man tik 22.bijau pradeti su tokiom ziasti anksciau laiko. vitalumiere kaip suprantu siem dalykam pritaikyta.

O man tai irgi tik 24m lotuliukas.gif bet sekmingai naudojau, net neparasyta kad ten branziai odai, o ji linkusiai i sausumai odytei labai liuks tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka gero radot merginos riebiai odai, blizganciai taukais verysad.gif
Atsakyti
Na, jau kai šiek tiek laiko naudoju Borjois krempudrą "Lovely matte", tai galiu ir normaliai pakomentuoti. Šiaip man ji patinka, tikrai nieko, bet keletas minusų yra. Pirma - skystoka. Kai ant pirštų šiek tiek uždedi, tai net nubėga, jei nesuspaudi pirštų. Antas minusas - tikrai ilgai neišsilaiko kaip parašyta. Nežinau, gal man neilgai laikosi, dėl to kad nelabai daug tepu ir po kiek laiko įsigeria, bet šiaip tepuosi ja du sykius per dieną - ryte ir per pietus. Bet šiaip pirmas tris keturias valandas da atrodo gerai. Be to ją rekomenduočiau riebesniai odai, nes mano yra mišri bet į sausėjimą, tai kartais nelabai maloniai jaučiasi. Bet apibendrinus nėra ji labai bloga, bet kai šia pabaigsiu, tokios pačios nebepirksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 09 14, 22:32)
o ka gero radot merginos riebiai odai, blizganciai taukais  verysad.gif

Jei oda nera labai problemine ir nera ka maskuot, rinkis fluidus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 09 14, 23:32)
o ka gero radot merginos riebiai odai, blizganciai taukais  verysad.gif

mano nuomone tokia odelei krempudros netinka rinkis kompaktine.. turejau chanel double perfection compact meginuka labai gera.. man kaip misriaodei sakyciau gal net per sausoka tai tau manau kaip tik tokia butu liux smile.gif
Atsakyti
nu va, pagaliau nusipirkau savo mylimiausia Dior sculpt (tik si karta spalva kategoriskai emiau tokia, kokia man atrode tinkama, nors konsultante vel bande ikist tamsesne, ir eme vartyt akis kai pasakiau, kad MAN REIKIA 1 NUMERIO) ir Skinflash - nu nerealus dalykas good.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 16 rugsėjo 2007 - 11:42
QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 13:37)
nu va, pagaliau nusipirkau savo mylimiausia Dior sculpt (tik si karta spalva kategoriskai emiau tokia, kokia man atrode tinkama, nors konsultante vel bande ikist tamsesne, ir eme vartyt akis kai pasakiau, kad MAN REIKIA 1 NUMERIO) ir Skinflash - nu nerealus dalykas good.gif
user posted image
user posted image

Kuo Tau ypatinga si pudra? O ten maskuoklis, tiesa? Ar tinka paakiams maskuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 09 16, 11:44)
Kuo Tau ypatinga si pudra? O ten maskuoklis, tiesa? Ar tinka paakiams maskuoti?  4u.gif

na taip, jis yra paakiams, raukslelems, lupu linijai, demelems maskuoti, suteikia svytejimo, pirma mano tokia priemones, bet man labai patiko good.gif o pudra - irgi optiskai maizna rauksleles, neprasimusa blizgejimas, laikosi visa diena kuo puikiausiai , labai gerai t epas, lygiai, nu vnzo galeciau pasakot ir pasakot
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 14:07)
na taip, jis yra paakiams, raukslelems, lupu linijai, demelems maskuoti, suteikia svytejimo, pirma mano tokia priemones, bet man labai patiko good.gif o pudra - irgi optiskai maizna rauksleles, neprasimusa blizgejimas, laikosi visa diena kuo puikiausiai , labai gerai t epas, lygiai, nu vnzo galeciau pasakot ir pasakot

Aisku 4u.gif Domejausi placiau maskuokliais. Geriausi visazistai pataria rinktis butent sviesa atspindincius maskuoklius, todel geras Tavo pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 09 16, 12:07)

Gal gali papasakot plačiau? bigsmile.gif Ką jis daro su lūpų linijomis? ax.gif Kaip jį naudoti? Nes iki šiol susidūriau tik su spalvotais maskuokliais (pvz. žaliais raudoniui slėpti ir pan.) Ar jį tepti reikia tik tose vietose, kur nori užmaskuot (taškeliais)? O tada nebūna netolygi veido spalva (vienur šviesiau, kitur - tamsiau)? g.gif
Atsakyti