Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(DODA @ 2007 11 04, 11:44)
Gal truputį tirštoka, bet šiaip tai labai  wub.gif
Mat velvet nesu turėjus, tai palygint negaliu  blush2.gif

aiškuma 4u.gif šitą pudrytę aš tik testavau, tai labai daug ko pasakyt negaliu. DODA o tu kompaktinę kokią nors naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 04, 12:05)
aiškuma  4u.gif  šitą pudrytę aš tik testavau, tai labai daug ko pasakyt negaliu. DODA o tu kompaktinę kokią nors naudoji?  ax.gif

naudoju. Collistar. Tikrai nebloga.
Bet pastaruoju metu apsiriboju tik krempudra ir Guerlain meteoritais, nes presuota Collistar truputį tamsoka (nors pirkau šviesiausią atspalvį)- vasarai labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 11 04, 12:44)
user posted image

O kuo tokia labai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 04, 05:19)
Siuo metu naudoju Chanel Mat Lumiere, Dior Airflash ir Dior Forever bigsmile.gif

Ir kuri Tavo favorite dbr? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2007 11 04, 11:44)
user posted image
Mat velvet nesu turėjus, tai palygint negaliu  blush2.gif

velns, susipainiojau doh.gif pagalvojau, kad čia Face & Body pudrytė, bet galvoju nugi neturi ji to to purkštuko biggrin.gif
nesu šitos bandžiusi ax.gif bet mastau apie Face & Body pudrytę, kad gal vertėtų įsigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 11 04, 14:56)

Ir kuri Tavo favorite dbr?  bigsmile.gif

Visos biggrin.gif Ziurint kokiai progai tepuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 04, 16:26)
Visos  biggrin.gif  Ziurint kokiai progai tepuos smile.gif

teisingai 4u.gif
aš tai vakarui Estee Lauder naudoju, tai žinau, kad išliks bet kokiom sąlygom biggrin.gif

ESLAUDA, o gal galėtum dar parekomenduot žiemai kokią tirštesnę kreminę pudrytę, bet būtinai kad tiktų mišriai odytei ax.gif man truputį jau nusibodo mano pudrytės, noris kažkokios naujos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 04, 16:35)
teisingai  4u.gif 
aš tai vakarui Estee Lauder naudoju, tai žinau, kad išliks bet kokiom sąlygom  biggrin.gif

ESLAUDA, o gal galėtum dar parekomenduot žiemai kokią tirštesnę kreminę pudrytę, bet būtinai kad tiktų mišriai odytei  ax.gif  man truputį jau nusibodo mano pudrytės, noris kažkokios naujos  ax.gif

Zinai kaip su tom rekomendacijom, vienom tinka kitom ne. Kol pats neisbandysi, tol neatsirinksi smile.gif Pvz. mano oda misri, net sakyciau i sausuma, bet man Dior Forever tikrai nesausina, ji man pats tas smile.gif Chanel Mat Lumiere - siek tiek gal ir pasausintu, bet as ja tepu tik ypatingom progom, nes ji man geriausiai is visu islieka. Dior Airflash naudoju kasdienai, nes ji naturaliausiai atrodo smile.gif Ziemai, man atrodo turetu tikt Dior Sculpt, bet asmeniskai man, ji siek tiek per riebi, kaip ir Chanel Vitalumiere smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 04 lapkričio 2007 - 16:02
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 04, 17:01)
Zinai kaip su tom rekomendacijom, vienom tinka kitom ne. Kol pats neisbandysi, tol neatsirinksi smile.gif  Pvz. mano oda misri, net sakyciau i sausuma, bet man Dior Forever tikrai nesausina, ji man pats tas  smile.gif Chanel Mat Lumiere - siek tiek gal ir pasausintu, bet as ja tepu tik ypatingom progom, nes ji man geriausiai is visu islieka. Dior Airflash naudoju kasdienai, nes ji  naturaliausiai atrodo  smile.gif  Ziemai, man atrodo  turetu tikt Dior Sculpt, bet asmeniskai man, ji siek tiek per riebi, kaip ir Chanel Vitalumiere  smile.gif

aga, visom tinka skirtingai ax.gif bet aš kaip matai, pati nežinau ko aš noriu ir ar apskritai kažko noriu doh.gif galvoju gal ryt per pertrauką užlėkt į kristianą ir kokią pudrytę pratestuot g.gif

beje, ESLAUDA, aš pamenu lygtais turėjai YSL PERFECT TOUCH RADIANT BRUSH FOUNDATION ar klystu? galvoju ryt ja pasidomėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 04 lapkričio 2007 - 16:12
Tai cia sakyciau Eslauda naudoja gera drekinanti krema,delto naujoji Dior pudra jai odos nesausina.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 11 04, 17:12)
Tai cia sakyciau Eslauda naudoja gera drekinanti krema,delto naujoji Dior pudra jai odos nesausina.

aga, rimts. geras pagrindas šiaip daug duoda ax.gif nors vistiek jei pudrytė kažkiek drėkina, tai neturėt sausint. kitavertus mes juk tokios skirtingos rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Veila @ 2007 11 04, 18:37)
aga, rimts. geras pagrindas šiaip daug duoda  ax.gif  nors vistiek jei pudrytė kažkiek drėkina, tai neturėt sausint. kitavertus mes juk tokios skirtingos    rolleyes.gif

drinks_cheers.gif teisingai pastebejai.
vienai tinka,kitai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 04, 17:09)
aga, visom tinka skirtingai  ax.gif  bet aš kaip matai, pati nežinau ko aš noriu ir ar apskritai kažko noriu  doh.gif  galvoju gal ryt per pertrauką užlėkt į kristianą ir kokią pudrytę pratestuot  g.gif
beje, ESLAUDA, aš pamenu lygtais turėjai YSL PERFECT TOUCH RADIANT BRUSH FOUNDATION ar klystu? galvoju ryt ja pasidomėt  g.gif

YSL PERFECT TOUCH RADIANT BRUSH FOUNDATION nesu turejus, esu bandzius kelias YSL krempudras, bet man netiko. Dar gali uzmest aki i Guerlain FLEUR DE TEINT FOUNDATION.

QUOTE(addicted @ 2007 11 04, 17:12)

Naudoju Kanebo, esu labai patenkinta bigsmile.gif Visos krempudros dengiasi nepriekaistingai wub.gif Bet va Lancome Teint idole ultra sausino siek tiek unsure.gif
Atsakyti