Prisiduodu ką šiandien iš pudryčių srities nusipirkau
YSL perfect Touch Radiant Brush

beje tie šereliai ant to pritvirtinto šepetėlio labai švelnūs pasirodė
ir
Shiseido Pre- Makeup cream

pacituosiu aprašymą:
"Tai apsauginė priemonė, kuri nuskaidrina veido odą ir išlyginą jos tekstūrą. Ypatingai palengvina pudros- pagrindo dengima ir garantuoja malonų pojūtį. Turi odos trūkumus maskuojančios pudros.; Riebalus absorbuojanti pudra mažina odos blizgėjimą. Su maitinančio poveikio faktoriumi, pažangių technologijų drėkinamieji ir energizuojamieji elementai. Neužkemša porų. Specialiai sukurta Shiseido laboratorijoje Japonijoje. "
dabar apie Givenchy kompaktinę žadėjau atsiliepimus. Myliu ją

šiaip jau pagal viską ji yra skirta naudot ne kaip makeup'o pataisymas dienos bėgį, bet kaip tonalinis kremas. ir pagal tą instrukciją reikia pirmiausia sukamaisiais judesiais pereit per visus kvadratėlius ir padengt visą veidą, o paskui su tamsesniu ir šviesesniu atspalviu žaist (šviesesniu nosį padengt ir etc). tai va, aš taip nežaidžiu

lengvai šepetėliu patepu ir ant kreminės pudrytės minimaliai patepu. Jokio sausumo ar kokių miltų ant veiduko nėr

jis taip nepastebimai, bet duoda efektą. Šiaip šiltuoju metu ją ant kreminės pudrytės naudot būtų per daug gal, nes turi tokio maskuojančio efekto, bet žiemai kaip tik. šiaip ant mano odytei ne matiškumą priduoda, bet tokį labiau veidrodinį efektą

nu kolkas man patinka
sėdžiu šiandien darbe ir galvoju, kam man ta YSL

o bet tačiau...gal patiks

nes kiek bandžiau gerą įspūdį paliko