Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

aga, reiks į Guerlain'ą užmest akį 4u.gif

čia truputį ne į temą, bet atradau tokį mielą Givenchy skin drink kremuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2007 11 04, 10:15)
as naudojau clinique pore minimizing make up pudryte tikrai labai faina,dar turiu likuciu,pardavineju nes man dabar ji per sviesi  blush2.gif  o siaip tokia lengva labai,putu pavidalo,ne skysta,graziai pasidengia,oyte tokia akosmine buna  rolleyes.gif

o kiek kainuoja pardej? ir siaio as tokiso nerandu internete g.gif
o blizgesi ar mazina odos?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 11 04, 14:56)
O kuo tokia labai?  bigsmile.gif

na, ko gero man tas jos visas fainumas dėl to, kad aš jos visiškai ant veido nejaučiu - atrodau gražiai (puikiai maskuoja, etc.), bet jaučiuosi kaip be makiažo 4u.gif
Atsakyti
Isadora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 11 05, 10:51)

lyg Isadora vieną pudrą teturėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 11 04, 19:45)
o kiek kainuoja pardej? ir siaio as tokiso nerandu internete  g.gif
o blizgesi ar mazina odos?

as ja pirkau uk,jis vadinasi Clinique skin smoother pore minimizing make up,gali paziuret va cia :

http://www.debenhams...ams/clinique_uk

Jezau koks ilgas adresas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kissable @ 2007 11 04, 00:55)
paneles, as siandien labai susigundziau drauges isgirta clinique kosmetika, ir noreciau isbandyti krempudra smile.gif ten yra dvi kurios man turetu tikti tai arba misriai odai arba riebiai  smile.gif  tai va neapsisprendziu kuri geriau butu...  g.gif  gal bandet kuri nors??

esu turejusi pora pudru is clinique misriai ir riebiai ir abi nepatiko tuo kad labai greit islenda blizgesysy, jei tu riebiaode patarciau nauja chanelio ji man kaip misriaodei net per sausa tai riebesnei odelei butu kaip tik, blizgejimas tik i vakara islenda
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 11 05, 12:32)
lyg Isadora vieną pudrą teturėtų  doh.gif

Aga, cia kaip pasako, man patinka sanelius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiduodu ką šiandien iš pudryčių srities nusipirkau ax.gif

YSL perfect Touch Radiant Brush

user posted image

beje tie šereliai ant to pritvirtinto šepetėlio labai švelnūs pasirodė rolleyes.gif

ir

Shiseido Pre- Makeup cream

user posted image

pacituosiu aprašymą:

"Tai apsauginė priemonė, kuri nuskaidrina veido odą ir išlyginą jos tekstūrą. Ypatingai palengvina pudros- pagrindo dengima ir garantuoja malonų pojūtį. Turi odos trūkumus maskuojančios pudros.; Riebalus absorbuojanti pudra mažina odos blizgėjimą. Su maitinančio poveikio faktoriumi, pažangių technologijų drėkinamieji ir energizuojamieji elementai. Neužkemša porų. Specialiai sukurta Shiseido laboratorijoje Japonijoje. " biggrin.gif

dabar apie Givenchy kompaktinę žadėjau atsiliepimus. Myliu ją wub.gif šiaip jau pagal viską ji yra skirta naudot ne kaip makeup'o pataisymas dienos bėgį, bet kaip tonalinis kremas. ir pagal tą instrukciją reikia pirmiausia sukamaisiais judesiais pereit per visus kvadratėlius ir padengt visą veidą, o paskui su tamsesniu ir šviesesniu atspalviu žaist (šviesesniu nosį padengt ir etc). tai va, aš taip nežaidžiu biggrin.gif lengvai šepetėliu patepu ir ant kreminės pudrytės minimaliai patepu. Jokio sausumo ar kokių miltų ant veiduko nėr biggrin.gif jis taip nepastebimai, bet duoda efektą. Šiaip šiltuoju metu ją ant kreminės pudrytės naudot būtų per daug gal, nes turi tokio maskuojančio efekto, bet žiemai kaip tik. šiaip ant mano odytei ne matiškumą priduoda, bet tokį labiau veidrodinį efektą bigsmile.gif nu kolkas man patinka biggrin.gif

sėdžiu šiandien darbe ir galvoju, kam man ta YSL bigsmile.gif o bet tačiau...gal patiks bigsmile.gif nes kiek bandžiau gerą įspūdį paliko
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 05, 20:47)

vat cia tai atsiliepimas ishsamus good.gif
papaskaok kaip seksis ta shiseido dalykiuka naudot mirksiukas.gif
p ta YSL man rodos labai patogu rankinej - kelionej ar kur nesiotis, bet kur bet kada graziai ramiai su sepeteliu pudra veiduka padengt nesudetinga rolleyes.gif
Atsakyti
gal kuri nors yra atradusi pudra,kuri tiktu sausai veido odai? man nuo visu,kurias bandziau uztepus serpetoja oda sad.gif nesiseka atrast gerai drekinancia
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 11 05, 21:47)
Prisiduodu ką šiandien iš pudryčių srities nusipirkau  ax.gif

Sauniai apsishopinai bigsmile.gif Lauksiu atsiliepimu apie krempudra, o labiausiai apie Shiseido pagrinda bigsmile.gif
Atsakyti