Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvena su vedusiu - kuo tai gali baigtis?

QUOTE(Medinis @ 2007 07 09, 13:45)
Skiriantis bendru sutikimu reikalinga pas notarą patvirtinti skyrybų pasekmių sutartį (kažkas panašaus).

Advokatas tokiu atveju nafik nereikalingas.

Nereikalinga.

Advokatas reikalingas, nes pats vargu ar sukurpsi sutarti.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 10, 08:51)
Nereikalinga.

Advokatas reikalingas, nes pats vargu ar sukurpsi sutarti.

Tikrai nereikalaujama sutarties patvirtinti notariškai? Įdomu, bet nesiginčysiu. Aš pasitvirtinčiau, rimčiau atrodytų... O sutarties pavyzdį internete gali rasti, todėl advokatas nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 10, 09:39)
Tikrai nereikalaujama sutarties patvirtinti notariškai? Įdomu, bet nesiginčysiu. Aš pasitvirtinčiau, rimčiau atrodytų... O sutarties pavyzdį internete gali rasti, todėl advokatas nereikalingas.

Teismas patvirtina.
Nemanau, kad sablonas internete gali tikti kiekvienam atvejui.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 10, 09:42)
Teismas patvirtina.

Teisingai, pasižiūrėjau. Atsiprašau už suklaidinimą. Ačiū už pabaksnojimą nosimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 09, 09:07)
Na ka gi, visiems kas naudingu patarimu padalijo - aciukas, tokiem , kaip MILEDI- fi, bet kad tik jusu reikalas cia 1. purvais zmones apipilt, na tokia, matyt, natura...

Si savaitgali jis drauge supazindino su savo mama..Manau, tai jau geras zenklas..Be to sakes, kad sia savaite vis gi eis pas notara del skyrybu, na, gal viskas susitvarkys 2. pas mano drauge i atsiras seima..Gal..labai tikiuosi..

Ka gi, dar karta aciu kam uz gerus zodzius, kitiems - o man dzin, jei neturit kur pagiezos deti, perpildyti esate, laikas vaiksciuoti pas psichologa...Be to 3. reikia zmonemis tiketi, ne visi gi tokie kaip jus, brangieji..Juk kiekvienas sprendzia apie kita pagal save...

1. Niekas nieko purvais nepila [tarp kitko, rašiau su jumoru, nes ką čia rimtai gali tokiai patarti... g.gif ], O IŠSAKO SAVO NUOMONĘ - ir visai nesvarbu, patinka ji tamstai, ar ne. O kad jūs nemokat priimti priešingos nuomonės - čia jau jūsų problema.
2.Tik nepamirškit, kad ta šeima bus statoma ant kitos šeimos griūvėsiu, ant kažkieno skausmo ir ašarų - tai retai atneša laimę... Čia taip, tarp kitko... ax.gif
3.Tuo žmogum jau kartą [ o gal ir ne kartą] jau buvo patikėta. Na ir ką? Žmonės nesikeičia.
Sėkmės pasirinktam kelyuser posted image

QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 09, 09:56)
g.gif
Papildyta:

Tikra teisybe  blink.gif kiekvienas masto pagal save....Gal tu savo vyra ... tavaip mastanciai rekomenduok  g.gif

Prasei nuomoniu ir patarimu kaip elgtis, o pasirodo, norejai pritarimo "drauges " elgesiui....
Taip ir reikejo sakyt .... cool.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(alter ego @ 2007 07 09, 11:03)
Kantrybės, kantrybės  biggrin.gif  Neužilgo atsiras tema: "Mano draugės sutuoktinis turi meilužę. Kuo tai gali baigtis?"  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Neprašė ji jokių patarimų. Ji tik RŪPINOSI drauge. KAip DRAUGEI gali baigtis. Kas čia per linkėjimai sėkmės pasirinktam kely, jei tas žmogus kuriam skirta net neskaito. Toks jausmas jei drauge įsimyli vedusį ir su juo bando kurti šeimą (kad ir ant griuvėsių!), tai jau ir draugės begėdės. Bet natūralu, kad rūpiniesi drauge, o ne draugės meilužio šeimos likimu.
Tai tik mano nuomonė, truputį susinervinus šiandien, jei ką, nieko įžeisti nenoriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 10 liepos 2007 - 11:54
QUOTE(Medinis @ 2007 07 10, 09:39)

Kadangi as jau susidurusi su tokiais dalykais, tai galiu pareiksti savo nuomone 4u.gif
1. Sutartis padaroma pas notara ir registruojama Vedybu registre.
2. Kreipiamasi i teisma, rasoma prasymas del skyrybu abipusiu susitarimu.
3. Notariskai patvirtinta sutartis pateikiama kaip irodymas, kad sutuoktiniai jau apsisprende ir nekeis savo nuomones.
4. Si sutartis teisejo pervadinama i santuokos nutraukimo pasekmiu.
5. Aleliuja, abu laisvi po menesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 10, 11:54)
Neprašė ji jokių patarimų. Ji tik RŪPINOSI drauge. KAip DRAUGEI gali baigtis. Kas čia per linkėjimai sėkmės pasirinktam kely, jei tas žmogus kuriam skirta net neskaito. Toks jausmas jei drauge įsimyli vedusį ir su juo bando kurti šeimą (kad ir ant griuvėsių!), tai jau ir draugės begėdės. Bet natūralu, kad rūpiniesi drauge, o ne draugės meilužio šeimos likimu.
Tai tik mano nuomonė, truputį susinervinus šiandien, jei ką, nieko įžeisti nenoriu blush2.gif

Tai ko tada rašo? Draugę pagirti norėjo? Ar paklausti, kaip jai elgtis toliau? g.gif
Aš tai tokiai draugei greit išaiškinčiau - gal vieną kartą suprastų, kas galima, o kas nelabai...user posted image Ar tik kai pritari - kad ir nesąmonei - tik tada rūpinimusi vadinasi?
O mums visiems reikėjo parašyti, kad draugė šaunuolė, ne begėdė - tada būtų gerai? g.gif Jooo...user posted image Bet kad aš taip nemanau, o meluoti negražu...user posted image
P.S. Ir aplamai, man atrodo, kad tariama draugė ir temos autorė - tas pats asmuo, t.y. - du vienameuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 10 liepos 2007 - 12:28
Temos pavadinimas :"Gyvena su vedusiu - kuo tai gali baigtis?, vedes vyras ir mergina jau kelis menesiu"
Man viskas atrodo realu vien dėl to, kad pati turiu tokią prietranką draugę, kuri amžinai kur nors įkliūna, bet nuo to ji nėra blogas žmogus. Ir ji man kaip sesuo. Ir dažnai jos elgesiui nepritariu, bet tai nereiškia, kad man nerūpi kaip jai sekasi. Iš tikrųjų labai daug ką padaryčiau, kad pagaliau baigtų kvailiot, bet kaskart netenka žmogus galvos ir ne mum tokius teisti. Kaip bebūtų keista, man būtent ta draugė yra kaip sesuo ir ji visada atbėga jei man pagalbos reikia. Nevertėtų tiesiog iš karto nurašyti.... Ne visi gyvename pagal taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 10 liepos 2007 - 12:42
QUOTE(nebijau @ 2007 07 10, 12:17)
Kadangi as jau susidurusi su tokiais dalykais, tai galiu pareiksti savo nuomone 4u.gif
3. Notariskai patvirtinta sutartis pateikiama kaip irodymas, kad sutuoktiniai jau apsisprende ir nekeis savo nuomones.

Gal baikite vieną kartą žmones klaidint???

1. tokio kaip "Vedybų registro" apskritai nėra, yra tik "Vedybų sutarčių registras", kurį tvarko hipotekos įstaigos.Šiame registre registuojamos vedybų (tiek ikivedybinės, tiek povedybinės) sutartys. Tokios sutartys turi būti tvirtinamos notaro.
2.Į teismą kreipiantis su prašymu, dėl santuokos nutraukimo sutuoktinių bendru sutikimu, prie prašymo privalomai turi būti pridedama sutartis dėl santuokos nutraukimo pasekmių, kuriai nėra privaloma notarinė forma.
3. Jeigu kalbate apie notariškai patvirtintą sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekmių, tai ji įrodo tik šalių valią tai dienai, ir niekas man neuždraus rytojaus dieną tą savo valią pakeisti, nes sprendimas nutraukti santuoką abiejų sutuoktinių bendru sutikimu gali būti skundžiamas.
4. Vėl, ponia, nuėjote į lankas, teismas nieko nepervadina, o tik patvirtina sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekmių.
5. Sprendimas įsiteisėja per 30 dienų.

Patarimas ateičiai, jeigu kai kurių dalykų neišmanote, geriau nepraleiskite progos protingai patylėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žirniukas: 10 liepos 2007 - 12:50
QUOTE(nebijau @ 2007 07 10, 13:17)

Pas notara tvirtinti nera butina.
Uztenka pateikti sutarti teismui, o pats teismas ivertines turini arba patvirtins, arba lieps pakeisti. Jei teismas patvirtins, ta sutartis taps teismo sprendimo dalimi. Istatymai nekelia reikalavimo, kad tokia sutartis butu tvirtinamo notaro. Tai svarbu tais atvejais, kai vienas is sutuoktiniu, negali atvykti i bylos nagrinejima (isvykes i uzsieni), tada tikrai butu tikslinga (neprivaloma) patvirtinti tokioj sutartyje paraso tikruma, diplomatineje atstovybeje ar konsulinej istaigoj, kad nebutu suabejota sutuoktinio valios israiskimu.
Atsakyti
QUOTE(žirniukas @ 2007 07 10, 13:41)
Gal baikite vieną kartą žmones klaidint???

1. tokio kaip "Vedybų registro" apskritai nėra, yra tik "Vedybų sutarčių registras", kurį tvarko hipotekos įstaigos.Šiame registre registuojamos vedybų (tiek ikivedybinės, tiek povedybinės) sutartys. Tokios sutartys turi būti tvirtinamos notaro.
2.Į teismą kreipiantis su prašymu, dėl santuokos nutraukimo sutuoktinių bendru sutikimu, prie prašymo privalomai turi būti pridedama sutartis dėl santuokos nutraukimo pasekmių, kuriai nėra privaloma notarinė forma.
3. Jeigu kalbate apie notariškai patvirtintą sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekmių, tai ji įrodo tik šalių valią tai dienai, ir niekas man neuždraus rytojaus dieną tą savo valią pakeisti, nes sprendimas nutraukti santuoką abiejų sutuoktinių bendru sutikimu gali būti skundžiamas.
4. Vėl, ponia, nuėjote į lankas, teismas nieko nepervadina, o tik patvirtina sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekmių.
5. Sprendimas įsiteisėja per 30 dienų.

Patarimas ateičiai, jeigu kai kurių dalykų neišmanote, geriau nepraleiskite progos protingai patylėti.

Visu neismananciu vardu dekoju uz issamu isaiskinima aciuks.gif
Tie patys mano zodziai ivilkti i protinga teisini zodyna hihihi.gif
Beje, nuemiau laika, per kiek pasigirsit saviskem savo ziniomis hihihi.gif -vos 1,5 valandos bigsmile.gif

Atsakyti