Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvena su vedusiu - kuo tai gali baigtis?

QUOTE(alter ego @ 2007 07 12, 10:25)
dabar ir nesužinosim ar pasaka baigėsi vestuvėmis  cool.gif

ai irnesakyk.gif ...dabar madinga ir nesituokus gyventi..... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 10:27)
Kurio žodžio nesupratote? 

Zodzio "Aš" g.gif
Atsakyti
biggrin.gif

ne , vestuvem dar kol kas nesibaige, deja..
Bet jau yra progresas - drauge jau kaip ant sparnu, vakar plepejom..
Jis TIKRAI tvarko dokumentus skyrybom..Mane tai dziugina labiausiai, del pastojimo, as ja atkalbejau.na bent kol kas, patariau palaukti bent kad issiskirtu.Del vestuviu, jis aisku kol kas nenusiteikes ne kiek, bet bent jau jis ne bus vedes, o tai jau pakankamai normlu.Kad du zmones gyventu kartu , kol kas be stampo pase.
Mane labiausiai gasdino, kad jie gyvena kartu, o jis yra vedes , na kazkaip labai nelabai...

Manau, kvietimo i vestuves dar ilgai nesulauksiu ax.gif Bet poadetis jau netokia ir bloga...Drauge susipazino su jo mama, si savaitgali vaziuos pas jo teti ir tecio antra zmona...Tad santykiai daug maz normalizuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, ledas pajudėjo, tsakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2007 07 12, 10:42)
Manau, kvietimo i vestuves dar ilgai nesulauksiu ax.gif Bet poadetis jau netokia ir bloga...Drauge susipazino su jo mama, si savaitgali vaziuos pas jo teti ir tecio antra zmona...Tad santykiai daug maz normalizuojasi rolleyes.gif

Vestuvių ir nesulauksit. Bent jau tikrai ilgai. Ką ir sakiau.
O dabar reikėtų pradėti atgailauti toms, kurios pranašavo blogą ateitį. Bet kadangi atgaila nemadinga, tai vietoje jos galima toliau pranašauti blogą ateitį.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:02)
Vestuvių ir nesulauksit. Bent jau tikrai ilgai. Ką ir sakiau.
O dabar reikėtų pradėti atgailauti toms, kurios pranašavo blogą ateitį. Bet kadangi atgaila nemadinga, tai vietoje jos galima toliau pranašauti blogą ateitį.

Bet juk tašką dėt dar anksti, tad nežinia kaip su tom pranašystėm smile.gif Tikiuos ne tik jie , bet palikta šeima bus laiminga. Kaip sakant neverk pametęs, nesidžiauk radęs smile.gif
Atsakyti
Ja, ką padarysi, reikia klaidas pripažint ir pradėt atgailaut. notworthy.gif Aš pradedu: sukalbėsiu 3 x "Sveika Marija" ir pasižadu pranašaut vien šviesų rytojų biggrin.gif notworthy.gif
Atsakyti
O as ne. Nei pranasauju sviesia ateiti, nei gailiuosi.
Jega istrauktas is santuokos , juk jega, asarom, reikalavimais - vargu bau ar gerus planus galvoje suka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 12, 11:17)
Jega istrauktas is santuokos , juk jega, asarom, reikalavimais  - vargu bau ar gerus planus galvoje suka  g.gif

Nu jau, "jėga"... hmmm hihihi.gif Ir sugalvok tu man taip hihihi.gif

Beigbeder, aš tau pranašauju šviesią ateitį wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Del pirmos seimos..Vaika savo jis labai myli, kita savaite vaziuoja kartu i Disnejlenda, aisku be mano drauges..Na gal ir gerai, nors ji ir pradejo jam priekaistauti, bet siuo atveju ji neteisi, tevas turi pabuti su sunumi be "svetimu" zmoniu..Jo zmona irgi nevaziuos..Kiek supratau, jis jau pagaliau tvirtai apsisprendes skirtis..man labai patinka, kad jis taip rupinasi vaiku..Zmona jo gauna kiekviena menesi pinigu suma, kaip anksciau rasiau, ji nedirba..Bent jau kol kas...Zinau, kad uozviene(zmonos mama) ilga laika bande skambineti ir aiskinti, bet dabar nurimo ir ji, gal susitare kazkaip, nezinau...Manau, kad turta(bent jau nama) jis palieka zmonai..Tai garbinga...Na ziuresim kaip bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 12, 11:11)
Ja, ką padarysi, reikia klaidas pripažint ir pradėt atgailaut.  notworthy.gif  Aš pradedu: sukalbėsiu 3 x "Sveika Marija" ir pasižadu pranašaut vien šviesų rytojų  biggrin.gif notworthy.gif

Ne visai teisingai suprantate atgailą...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 11:24)
Ne visai teisingai suprantate atgailą...

Vaje, net į žodyną pažiūrėjau: "atgaila -gailėjimasis nusikaltus, nusidėjus". Tai va gailiuosi, sukalbu maldelę kad stipriau būtų ir pažadu daugiau nenusidėt biggrin.gif

Ir tamstai pranašauju šviesų rytojų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 12, 12:04)
Vaje, net į žodyną pažiūrėjau: "atgaila -gailėjimasis nusikaltus, nusidėjus". Tai va gailiuosi, sukalbu maldelę kad stipriau būtų ir pažadu daugiau nenusidėt  biggrin.gif

Nesigailint malda nepadės.
Atsakyti