Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvena su vedusiu - kuo tai gali baigtis?

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:21)
Padaugėt nepadaugėja. Bet pasidarius tyrimus galima drąsiai teigti - smegenų yra.

Jei nieko ner, tai ko ten padauget gali? g.gif
Arba ne tuos tyrimus reiktu darytis... ne del kiekio....merginai reiktu tyrimu ar viskas gerai funkcionuoja toj galvelej cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 03 liepos 2007 - 12:02
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:21)
Padaugėt nepadaugėja. Bet pasidarius tyrimus galima drąsiai teigti - smegenų yra. Specialiai pasidariau tokius tyrimus, nes man dažnai siūlė juos darytis. Todėl dabar į kiekvieną tokį pasakymą atsakymas toks - "aš tai turiu, o jūs?"

Medinis, kaip visada samojingas thumbup.gif Tik pasakysiu, jog ne iki galo issityrete mirksiukas.gif Mat smegenis turi ir vista mirksiukas.gif Dar pasidarykit tyrimus del smegenu vingiu, mat daznai buna, kad tik vienas vingis ir tas nuo kepures hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 12:56)
Dar pasidarykit tyrimus del smegenu vingiu, mat daznai buna, kad tik vienas vingis ir tas nuo kepures hihihi.gif

Ajajai... juk matėte mano smegenų nuotrauką. Viskas ten tvarkoj, vingiai vingiuoja, patologijos nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:07)
Ajajai... juk matėte mano smegenų nuotrauką. Viskas ten tvarkoj, vingiai vingiuoja, patologijos nerasta biggrin.gif

Ai, ta nuotrauka matem, ale kur garantija, kad ji tamstos? Gal simpanzes kokios... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 13:09)
Ai, ta nuotrauka matem, ale kur garantija, kad ji tamstos? Gal simpanzes kokios... hihihi.gif

nukrypom nuo temos cool.gif
mergel;ei smegenu gal nereik tikrintis,. nieks nuo to nepasikeis, bet nervukus tai praverstu pasitikrint - bent gales orientuotis, keik tokioj situacijoj nervai istemps cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 liepos 2007 - 12:11
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 13:09)

Gal galite savąją parodyti? Ar vingiai taip susiviję, kad net neišsisikiria? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:10)
nukrypom nuo temos  cool.gif
mergel;ei smegenu gal nereik tikrintis,. nieks nuo to nepasikeis, bet nervukus tai praverstu pasitikrint - bent gales orientuotis, keik tokioj situacijoj nervai istemps  cool.gif

Nenukrypom, manau pataikėm į esmę - proto įtaką meilužių draugių gyvenimui biggrin.gif
O nervukus čia kuriai reikia pasitikrinti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:11)
Gal galite savąją parodyti? Ar vingiai taip susiviję, kad net neišsisikiria? biggrin.gif

Taigi nuotrauka savo idejusi esu bigsmile.gif Matai-plaukai kaip meduzos gorgonos susivije? Tai smegenu vingiu pratesimas irnesakyk.gif

Aha, tersiam eteri... Griskim prie temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:14)
Nenukrypom, manau pataikėm į esmę - proto įtaką meilužių draugių gyvenimui biggrin.gif
O nervukus čia kuriai reikia pasitikrinti?

a kurioj cia vietoj tamstos smegenai turetu kazkoki vaidmeni vaidint bigsmile.gif lotuliukas.gif
abiems, kurios stipresni ta ir laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 liepos 2007 - 12:16
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 13:14)
Taigi nuotrauka savo idejusi esu bigsmile.gif Matai-plaukai kaip meduzos gorgonos susivije? Tai smegenu vingiu pratesimas irnesakyk.gif 

Šita nuotrauka man iki gyvenimo pabaigos bus su <vaistininke> susijusi. Todėl nieko gero apipe jus ji nesako.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:15)
abiems, kurios stipresni ta ir laimes  lotuliukas.gif

O vyro nervukai? Arba stipriausi arba nėr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:16)
Šita nuotrauka man iki gyvenimo pabaigos bus su <vaistininke> susijusi. Todėl nieko gero apipe jus ji nesako.

Rimtai? g.gif Tada ne kas... verysad.gif As ja palaidojau, nuraudojau, o pasirodo, melas viskas buvo... Tik neisidemejau avataro jos...
Vaje, reiks keisti man dabar savaji...
Nu va, atrodo, pasikeiciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebijau: 03 liepos 2007 - 12:22
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:17)
O vyro nervukai? Arba stipriausi arba nėr  bigsmile.gif

a jam panasu ant abieju dzin irnesakyk.gif tai tada ner ir ko nervintis
o jei ne dzin, tai bus kaip sitos tipo aktores baukutes (specialiai rasau is mazosios raides) naujai iskeptam vyreliui, kad duodamas interviu pries kamera apsiverke apie buvusia seima kalbedamas - tiek nervukai istasyti doh.gif
Atsakyti