QUOTE(roof @ 2005 04 08, 11:26)
Beje, as ne taip suprantu naudojimasi vyrais - as suprantu, kad kai vyras moteriai duoda, perka, dovanoja, o ji jam - nieko, apart savo laiko neduoda, tai cia jau naudojimasis. O tavo atveju - tai koks cia naudojimasis, jis tau - pinigus, tu jam - save...Paprasciausi mainai.
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 04 08, 11:44)
na, cia siek tiek kitaip - as to nedarau per prievarta.
Roof protingai paaiškino rinkos dėsnį lyčių santykiuose ( lytiniuose

), o katytės argumentas apie malonumą, kurį ji patiria, užsiimdama prostitucija su ribotu pasiturinčių klientų rateliu nieko nepaneigia- juk krūva mokytojų, gydytojų, kirpėjų, pardavėjų....šlavėjų taip pat yra patenkintos savo darbu. Vienintelis skirtumas nuo didžiumos tuo užsiimančių moteriškių būtų tas, kad esi jauna, nekvaila ( atrodo

), turi gerą mokią rinką savo produktui ir myli savo profesiją. Žodžiu, viskas, ką pasakoji, tik patvirtina tą prielaidą- seksas už pinigus ar paslaugas yra prostitucija, ne kas kita
Beje, man tai visai tas pats, kuo užsiima katytė, pelytė ar kokia karvė, tai jos ir kliento reikalas. Mane tai paliestų tuo atveju, jei klientas būtų mano vyras

Kol kas tokios info neturiu, tai ir į prostitutes žiūriu kaip į neišvengiamą reiškinį. Yra paklausa, yra ir pasiūla.
O dėl opozicijos- aš tik dulkinuosi ir pietauju restoranuose ir bla-bla-bla, ir panašiai, o legalios žmonos upely baltinius velėja, seksu nesimėgauja, priskretusius puodus gramdo- turiu katytę nuvilt. Buitis neišvengiama, savo apatinius tu ko gero pati skalbi, ir vaikelis tavo, tikiuos, ne restoraniniu maistu gyvas, ir grindis prasibrauki... O to paties tavo kliento žmonai restoranai irgi duris atidaro, vyras, ko gero, tarnaitę nusamdo... O žmona, žinodama, kad jis su tavim krušasi ir turėdama krūvą finansinių - juridinių svertų labai šauniai manipuliuoja jo kaltės jausmu, meile vaikui ir pragmatizmu.