Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

Jei jau ranką prie širdies pridėjus sakyt, tai man ši istorija atsiduoda merginos pafantazavimu "o, kad taip būtų..." Kai pagalvoji, jau vien mokslai kainuoja ne vieną tūkstantį, o dar pragyvenimas Vilniuje, maistas restoranuose (kaip pati sako), mašiną nupirko, vaikas savo dalį nuneša. Tai kur dabar rasi tokį diedą, kuris vien už pakaišiojimą (ir dar retkarčiais) tokius pinigus galėtų atiduot? O čia netgi du tokie diedai...? Nu ką aš žinau... g.gif
Atsakyti
Na ką galima pasakyti. Pirmiausia man tikrai patiko Katytės korektiškumas, man net truputį gėda pasidarė, kad šitaip žmogų bjauriai užpuoliau, o jinai taip korektiškai atsakė blush2.gif Ne kiekvienam tai duota.

Aš dar kartą pasikartosiu, kad man labiau priimtina moteris kuri guli, sangulauja, krušasi, dulkinasi ir per visus įmanomus galus. Tokios moterys yra žymiai įdomesnės, nei pilkosios pelės, kurios įsimylėjusiomis akimis savo diedus žiūri ir daugiau niekam ir nė su kuo.
Mane šokiruoja būtent tas naudos siekimas, juk ir taip vyras daugiau dirba, prakaitą lieja smileysex.gif reikia daiktus vadinti savo vardais. Meilę - vadinkim meilę, laukinį aistros sukeltą sexa - sexu, o sexa su išskaičiavimais - vadinkiom prostitucija. Tada visiems viskas bus aišku.
Bet gal Katytė kažkuria prasme ir teisi, jei yra durnių mėtančių pinigus - bus ir tokių, kurios juos pakels...
Atsakyti
Aišku, daug smagiau būtų už dyka pakaišiot. Nes tuomet moteris tik "sangulauja" .O vat, kai reikia už tą malonumą susimokėt - iškart "prostitucija". O prostitučių, žinia, mes nemylim. Todėl moteriškės paduokit mums, didžiai dirbantiems ir prakaituojantiems, ir apskritai likimo nuskriaustiems, nachaliavu. Praktiškas požiūris.
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 04 09, 15:05)
(...) kur dabar rasi tokį diedą, kuris vien už pakaišiojimą (ir dar retkarčiais) tokius pinigus galėtų atiduot? O čia netgi du tokie diedai...?

Žinok būna tokių moterų, kurios pavergia, pasitaiko ... blush2.gif
Teko gyvenime sutikti bet tik vieną tokią, su kuria per visur blush2.gif ... nu labai gerai buvo. Išsiskyrėm, nes gyvena su draugeliu (nesusituokę) ir prisimenu su nostalgija jos paauksuotą užpakaliuką cry.gif
Taigi būna tokių merginų. Bet kada tik eina kalba apie pinigus, čia jau įsijungia trečias jausmas: jai ko reikia, ar mano b... ar mano piniginės? tada mano elgesys jau vienareikšmiškas.
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 04 09, 15:23)
(...) moteriškės paduokit mums nachaliavu

O kas čia blogo? negi gaila? atsikas gabaliuką ar ką? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 09, 15:29)
O kas čia blogo? negi gaila? atsikas gabaliuką ar ką?  mirksiukas.gif

O kas čia tokio, jei įkišim nagučius į jūsų piniginę, negi gaila?
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 04 09, 15:30)
O kas čia tokio, jei įkišim nagučius į jūsų piniginę, negi gaila?

Apsieis balius ir be sasiskų biggrin.gif
Voveriuko piniginė kietais užveržta ir net visi riešutėliai suskaičiuoti. ŠALIN RANKAS NUO VOVERIAUS PINIGĖLIŲ !!!!
Atsakyti
Mūsų kojytes irgi tvirtai sukryžiuotos.

(Parašiau ir pačiai šlykštu pasidarė. Aš net savo vyrui kartais gailiu, o jau svetimam ir dar už pinigus.. doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif )
Atsakyti
eik tu, voveriau, su savo mediniais ir savo dešra... nei to nei ano nieks nesigviešia.. ką jau ten paimsi iš antro šviežumo diedo valstybinėj tarnyboj ir trimis vaikais ant sprando. Abu labu su kate fantazijos virtuozai- viena apie "krūtą *****", kitas apie " geležinį Feliksą" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 09, 16:38)
eik tu, voveriau, su savo mediniais ir savo dešra... nei to nei ano nieks nesigviešia.. ką jau ten paimsi iš antro šviežumo diedo valstybinėj tarnyboj ir trimis vaikais ant sprando. Abu labu su kate fantazijos virtuozai- viena apie "krūtą *****", kitas apie " geležinį Feliksą" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 09, 15:14)
Na ką galima pasakyti. Pirmiausia man tikrai patiko Katytės korektiškumas, man net truputį gėda pasidarė, kad šitaip žmogų bjauriai užpuoliau, o jinai taip korektiškai atsakė  blush2.gif  Ne kiekvienam tai duota.

Aš dar kartą pasikartosiu, kad man labiau priimtina moteris kuri guli, sangulauja, krušasi, dulkinasi ir per visus įmanomus galus. Tokios moterys yra žymiai įdomesnės, nei pilkosios pelės, kurios įsimylėjusiomis akimis savo diedus žiūri ir daugiau niekam ir nė su kuo.
Mane šokiruoja būtent tas naudos siekimas, juk ir taip vyras daugiau dirba, prakaitą lieja smileysex.gif  reikia daiktus vadinti savo vardais. Meilę - vadinkim meilę, laukinį aistros sukeltą sexa - sexu, o sexa su išskaičiavimais - vadinkiom prostitucija. Tada visiems viskas bus aišku.
Bet gal Katytė kažkuria prasme ir teisi, jei yra durnių mėtančių pinigus - bus ir tokių, kurios juos pakels...

Butent, tu teisus - jei yra metanciu pinigus atsiranda ir juos pakeliancios ir skatinancios ju pametyti dar daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(JULIJANA @ 2005 04 09, 15:05)
Jei jau ranką prie širdies pridėjus sakyt, tai man ši istorija atsiduoda merginos pafantazavimu "o, kad taip būtų..." Kai pagalvoji, jau vien mokslai kainuoja ne vieną tūkstantį, o dar pragyvenimas Vilniuje, maistas restoranuose (kaip pati sako), mašiną nupirko, vaikas savo dalį nuneša. Tai kur dabar rasi tokį diedą, kuris vien už pakaišiojimą (ir dar retkarčiais) tokius pinigus galėtų atiduot? O čia netgi du tokie diedai...? Nu ką aš žinau... g.gif

Julijana, as nemegeja pasinerti i fantaziju pasauli. o tiket ar ne tavo reikalas. As nesiruosiu cia girtis, taip isejo tik del to, kad pries tai mane ziauriai cia uzsipuole. O as prasidedu su neeiliniais vyrais, kurie ne uz paskutini skatika man nuperka viska ir dar uz moksla sumoka. man mokslas jei tau idomu kainuoja 6000 metams - be pragyvenimo...Apsirengusi esu paskutines mados drabuzeliais ir t.t., nes tie vyrai, kurie salia manes yra itakingi zmones ir as turiu atrodyti nepriekaistingai. Taip, mano sunus taip pat aprupintas viskuo smile.gif
Atsakyti