Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

Любая женщина хочет быть единственной и любимой biggrin.gif biggrin.gif protest.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 10, 15:31)
O manai, kad laimingi žmonės be problemų gyvena?  user posted image Aš tai čia pvz. nenorėdama tik su vaikais arba savim per dieną bendraut užsuku - ir "problemų" pasprendžiu ir papramogauju...  user posted image

Vot ką mamašos SM veikia man aišku, bet kuo Voveriukas čia užsiima be savo gaidžio šlovinimo - nesuprantu. Grynai teorinis klausimas: kiek saldainių ir pampersų už uždirbtus pinigus galėtų nupirkti vyras, laiką leidžiantis bobiškame forume. Sakydama bobiškame, nieko blogo neturiu prieš SM, priešingai - pasisemiu iš tikrųjų labai naudingos informacijos leliaus auginimo klausimais (kaip aš be SM?), o ir prasiblaškau šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 10, 16:52)
1. Valstybė tikrai praturtėtų, tik ar vaikų namams tie pinigai skirti būtų? Man regis ten jau ir taip visko pertekę vaikai, geriau nei vidutinėse šeimose gyvena. O tėčio ir mamos - už jokius pinigus nenupirksi.

2. Manau, kad taip ir turėtų būti. Nuėjai pas prostitutę - reikalą atlikai, pinigėlius sumokėjai ir viskas. Minimaliai sugaišta laiko, nereik liežuviu malt visą vakarą, šnapsą lakt ir t.t.t. Tik tos viešnamio paslaugos turėtų būti prieinamos kiekvienam eiliniam piliečiui. Atsižvelgiant, kad tai jau šiaip ar taip ne pirmo būtinumo dalykas, tai turėtų kainuoti... nu kokius 40 Lt. Manau, kad tai net labai nemažai. Dar galima būtų diferencijuoti pagal kekšės amžių, papų dydį, putuko apželtumą ir t.t.t. Nori su visais pribumbasais - mokėk 40, o jei biednikas esi - še tau oral už 19,99 Lt. Neturi ir tiek? Pažiūrėk per plyšį ką daro laimingieji - mokėsi 5,00 Lt laugh.gif

Nuo kada pakeitei nuomonę - susiruošei mokėt?
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 04 14, 15:27)
Любая женщина хочет быть единственной и любимой biggrin.gif  biggrin.gif  protest.gif  biggrin.gif

Tikrai, aš ir taip manau. Negalėčiau pakęsti ir gyventi kartu, jei pajusčiau, kad vyras visai manęs nebemyli. O jei dar kokią kitą užsiveistų, tai išvis tragedija.
Atsakyti
Na va, perskaičiau viską doskonaliai ir norėčiau atsakyti į temą, kuri vadinasi naudojimasis vyrais.
Kaip žiūriu? Ogi neigiamai. Iš esmės naudojamasi abiem. Teoriškai gauti dovanas lyg ir neblogai, na kad ir loterija - nesi niekuo įsipareigojęs, o praktiškai - turi rasti būdą kaip atsilyginti. Kadangi vienas iš mano tikslų - santykių tarp žmonių grynumas, manau, kad pinigai (dovanos) iš esmės gadina ir iškreipia santykius tarp žmonių, ne tik tarp vyrų ir moterų. Kas per balių sėdi garbingiausioj vietoj ir apšokinėjamas, kad jo lėkštėj nieko netruktų? Teisingai, tas, kuris brangiausią dovaną padovanojo. Man tokio bendravimo išvis nereikia.
Atsakyti
fainai padiskutavot, gaila, nebuvau.

katytei- aifa puikiai ir trumpai išdėstė, kodėl sulaukei tokios reakcijos. Manau, esi protinga ( tavo minčių dėstymo stilius leidžia daryt tokią prielaidą, o ir sugebėjimas investitorių biggrin.gif babkes konvertuot ne tik į skudurus, bet ir į mokslą) ir supranti, kas yra papročiai, tradicijos,moralė ir net teisė. Galų gale psichologija. Neimsi , ko gero, teigti, kad apvogtas žmogus turėtų girt vagį. O vagys apie savo ir savo aukų skirtumus taip ir filosofuoja- jiems, matot, dirbti gėda, o tie, kurie dirba ir uždirba- lochai, asilai ir paniekos verti. Panaši ir tavo pozicija. Aišku, tai kita vertybių sistema, tik ar geresnė? Ar bent lygiavertė? Kaip įsivaizduoji visuomenę, kurioje visi elgtusi pagal tavo principus?
Džiaugiuos, kad nepriimi tų rašymų pernelyg asmeniškai, nes iš esmės esi abstrahuotas "putanos" personažas, net ir nick'as turi potencijos tapt eufemistiniu pavadinimu ta veikla besiverčiančiai moteriškutei.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 14, 20:12)
fainai padiskutavot, gaila, nebuvau.

katytei-  aifa puikiai ir trumpai išdėstė, kodėl sulaukei tokios reakcijos. Manau, esi protinga ( tavo minčių dėstymo stilius leidžia daryt tokią prielaidą, o ir sugebėjimas investitorių biggrin.gif  babkes konvertuot ne tik į skudurus, bet ir į mokslą) ir supranti, kas yra papročiai, tradicijos,moralė ir net teisė. Galų gale psichologija. Neimsi , ko gero, teigti, kad apvogtas žmogus turėtų girt vagį. O vagys apie savo ir savo aukų skirtumus taip ir filosofuoja- jiems, matot, dirbti gėda, o tie, kurie dirba ir uždirba- lochai, asilai ir paniekos verti. Panaši ir tavo pozicija. Aišku, tai kita vertybių sistema, tik ar geresnė? Ar bent lygiavertė? Kaip įsivaizduoji visuomenę, kurioje visi elgtusi pagal tavo principus?
Džiaugiuos, kad nepriimi tų rašymų pernelyg asmeniškai, nes iš esmės esi abstrahuotas "putanos" personažas, net ir nick'as turi potencijos tapt eufemistiniu pavadinimu ta veikla besiverčiančiai moteriškutei.

Man, kaipo bekremtančiai antrąjį aukštą mokslą tokie išsireiškimai privedė prie to, kad nusprendžiau per mažai įvaldžiusi retorikos meną, tačiau iš tamstos gilių minčių ateityje semtis būtų itin pravartu, ypač naudojantis mano chaltūriniame mokslinių darbų rašymo užsiėmime, idant nekiltų problemų rašant įvairias hipotezes, kadangi kalboje gausu personifikacijų ir kitų panašios pakraipos "mandrybių", todėl tokio iškalbos meno nuoširdžiai pavydžiu, ar nebūtų galima užsirašyti į privačias pamokas? Gal Noa nesupyks, kad ne jos pirmos paprašiau, nors ji kaipo teisininkė galėtų irgi mane patobulinti liežuvio aštrinimo darbe.
Čia vien komplimentai, surašyti bebandančios protingai išsireikšti žalios moterytės...
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2005 04 14, 20:51)
Gal Noa nesupyks, kad ne jos pirmos paprašiau, nors ji kaipo teisininkė galėtų irgi mane patobulinti liežuvio aštrinimo darbe.

Aš ne visai teisininkė, todėl nesupyksiu, bo taip gramatnai nepamokinsiu smile.gif Tačiau šiame kontekste galėčiau pridėti, kad polemizavimas apie vyriškosios autditorijos dalies panaudojimą materialistiniams konkrečios personos poreikiams tenkinti neduoda didesnės naudos, kaip tik tam tikrų personų, nebūtinai turinčių tiesioginų sąsajų su diskutuojamuoju objektu, psichologino komforto įgijimą išreiškus likusiai auditorijos daliai savo nuomonę, suformuotą gyvenimiškosios patirties, vidinio "Aš" irgi išankstinių nuostatų šiuo giliai visus interesuojančiu klausimu. Informacijos apie vyriskos lyties asmens panaudojimo materialiniams tikslams siekti metodika Europs sąjungos priešaušryje šioje diskusijoje dėl mums nežinomų priežasčių nesidalinama, kas giliai nuvilia visokeriopos ir įvairialypės informacijos ištroškusius atskirus individus, ale velniai jų nematė, tų prietrankų individų, kai pagalvoji. Gal, bliamba, ta informacija mokama, pavyzdžiui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 14, 20:49)
Aš ne visai teisininkė, todėl nesupyksiu, bo taip gramatnai nepamokinsiu smile.gif Tačiau šiame kontekste galėčiau pridėti, kad polemizavimas apie vyriškosios autditorijos dalies panaudojimą materialistiniams konkrečios personos poreikiams tenkinti neduoda didesnės naudos, kaip tik tam tikrų personų, nebūtinai turinčių tiesioginų sąsajų su diskutuojamuoju objektu, psichologino komforto įgijimą išreiškus likusiai auditorijos daliai savo nuomonę, suformuotą gyvenimiškosios patirties, vidinio "Aš" irgi išankstinių nuostatų šiuo giliai visus interesuojančiu klausimu. Informacijos apie vyriskos lyties asmens panaudojimo materialiniams tikslams siekti metodika Europs sąjungos priešaušryje šioje diskusijoje dėl mums nežinomų priežasčių nesidalinama, kas giliai nuvilia visokeriopos ir įvairialypės  informacijos ištroškusius atskirus individus, ale velniai jų nematė, tų prietrankų individų, kai pagalvoji. Gal, bliamba, ta informacija mokama, pavyzdžiui tongue.gif

Ką?
Atsakyti
Labas vakaras biggrin.gif
Nors ir laiko nelabai turiu, vis uzsuku paziureti kiek pasistumejo musu diskusija. O diskusija vis verda. Nors ir cia yra virtualybe, bet jauciuosi lyg dalyvauciau grupineje terapijoje, kurios diskusijos tema "Naudojimasis vyrais". O terapijoje buna visko: ir teigiamu ir neigiamu jausmu. Pirma karta uzejus cia ir issakius savo nuomone, tiesa pasakius labai pavirsutiniskai pradzioje, susilaukiau audringu neigiamu reakciju, kas dar labiau paskatino mane konfrontuoti. Issakiau gal tokias savo asmenines tiesas, neatsizvelgdama i moteris, kurios dalyvauja cia. Suprantu, sis pasisakymas sokiravo daugeli...o gal net izeide....taciau as leidau tiesiog pabuti pacia savimi, pasakyti tai cia, ko gal but neleisciau sau pasakyti niekur kitus - net ir grupineje terapijoje...
Sioje diskusijoje pasijauciau uzpulta, man tarsi neleido pasisakyti daugiau, paaiskinti kazka, o eme klijuoti prostitutes etiketes ir dar izeidineti ne tik mane, bet ir mano sunu.
Noreciau pasikartoti, kad nesu prostitute. Esu moteris, kuri nenori buti zmona (kazkas klydo sakydamas, kad visos troksta buti zmonomis). As taip pat turejau vyra, bet mums teko issiskirti. ir ne del to, kad jis ar as jam buvome neistikimi. buvo kita priezastis, banaliai sakant "charakteriai nesutapo", taciau as nukrypau nuo temos, juk ne apie tai kalbame. taigi, as nennoriu kazkam priklausyti. man gerai gyvent dviese...su suneliu. o vyrai - jie nuostabus sutverimai, jie mano draugai! del naudojimosi - man niekada gyvenime nereikedavo is nieko nei menkiausio dalykelio kaulinti - jie man padeda patys. Kokiais metodais as ta darau? pamenu buvo toks klausimas. Metodo specialaus as netaikau. Tiesiog as bunu savimi ir mano kely pasitaiko tokie vyrai. As net ju neieskau. tiesa pasakius, as net pavargau nuo ju demesio. Todel daznai man patinka tiesiog buti namuose ir niekur neiti. As vertinu vienatve, man gera pabuti paciai su savimi, uzmegzti kontakta su savo gelmemis. Taigi, tas naudojimasis ir pasireiskia tuo, kad mano kely pasitaiko vyai, kurie nori paversti mane karaliene ax.gif
Taip, man siule teketi...bet as nesu pasirengus tam - taip sakau jiems. O is tiesu manau, kad tai ne man. Man patinka toks gyvenimas koki gyvenu dabar. gal veliau mano poziuris pasikeis ir imsiu gyventi kitaip.
Kas del karjeros - as jos siekiu. As ju pinigus nepanaudoju vien tik grozio salonams, skudurams ir pan. As siekiu treciojo diplomo (esu baigusi 2 aukstuosius, o dabar tesiu studijas magistre). Bet cia taip pat tarp kitko, vel sau leidau nukrypti nuo temos. Ir zinote, kodel as mokausi ? o todel, kad netrukus as atsistosiu ant savo koju ir galesiu save ir savo sunu islaikyti pati.
Nezinau, tiek daug dar noretusi jums pasakyti, bet jau ir taip, daug sugaisau jusu laiko, todel siam kartui uzteks...
turiningo jums vakaro!
dekui Mamagitana uz puikius musu diskusijos apibendrinimus mirksiukas.gif
o ratatanke, laikykis, jei reikia pagalbos - kreipkis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 14, 21:49)
Tačiau šiame kontekste galėčiau pridėti, kad polemizavimas apie vyriškosios autditorijos dalies panaudojimą materialistiniams konkrečios personos poreikiams tenkinti neduoda didesnės naudos, kaip tik tam tikrų personų, nebūtinai turinčių tiesioginų sąsajų su diskutuojamuoju objektu, psichologino komforto įgijimą išreiškus likusiai auditorijos daliai savo nuomonę, suformuotą gyvenimiškosios patirties, vidinio "Aš" irgi išankstinių nuostatų šiuo giliai visus interesuojančiu klausimu. Informacijos apie vyriskos lyties asmens panaudojimo materialiniams tikslams siekti metodika Europs sąjungos priešaušryje šioje diskusijoje dėl mums nežinomų priežasčių nesidalinama, kas giliai nuvilia visokeriopos ir įvairialypės  informacijos ištroškusius atskirus individus, ale velniai jų nematė, tų prietrankų individų, kai pagalvoji. Gal, bliamba, ta informacija mokama, pavyzdžiui tongue.gif

blink.gif As su aukstuoju, ale nesupratau blush2.gif Nuorudens tutbut vel mokytis reiks pradet, o tai cia tokios visos protingos umn.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 04 14, 22:11)

Hm, nežinau tiksliai ... Kažką protingo pasakiau, ne? rolleyes.gif
Atsakyti