Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

QUOTE(voveriukas36 @ 2005 04 15, 09:17)
O kas čia blogo? Markas Aurelijus iš pamąstymų sau pačiam knygą parašė  mirksiukas.gif Žmonės miške su medžiais plepa, bet niekas jų į psichuškę neuždaro

Neuždaro..bet kai troleibusų stotelėj ar dar kur sutinku vaikščiojančią ir pačią su savimi garsiai besikalbančią moteriškę atrodo vis tiek keistai blink.gif biggrin.gif

P.S. Įdomiai pakrypo tema...dabar greit rašykit ar gražu naudotis Brazausko pinigine, bo užsuks moderatorė ir bus mums blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 15 balandžio 2005 - 11:34
tau tai būtų negražu, nes būtum net ne trečia, o balažin kas... aš čia tokias insinuacijas į K.Brazauskienės pasirinkimo kančias darau... Kas geriau- pinigai ar dideli pinigai ir sostas? O pirmi pinigai irgi ne iš bufeto... Nežinau, nedera , ko gero, ciesorių minčių ir veiksmų bandyt suprast...
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 15, 12:34)
tau tai būtų negražu, nes būtum net ne trečia, o balažin kas... aš čia tokias insinuacijas į K.Brazauskienės pasirinkimo kančias darau...

Ojej aš jam per sena gi doh.gif Ir išvis tenorėjau tik paklaust ar pasinaudotumėt radę jo (ar kitos vyr.gimines asabos) pamestą piniginę? tongue.gif
P.S. kažkas domėjosi, kodel Voveriukas tupi babianskam forume? Gi netiesa doh.gif , tik moterys nesupratingos. Paskaitykit aukščiau, juk rašo
SUPERMAMA.LT
Interneto klubas tėvams tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 15 balandžio 2005 - 12:32
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 15, 11:34)
tau tai būtų negražu, nes būtum net ne trečia, o balažin kas... aš čia tokias insinuacijas į K.Brazauskienės pasirinkimo kančias darau... Kas geriau- pinigai ar dideli pinigai ir sostas? O pirmi pinigai irgi ne iš bufeto... Nežinau, nedera , ko gero, ciesorių minčių ir veiksmų bandyt suprast...

Nesakyk nesakyk. Iš bufeto tarybiniais laikais ir namus pasistatydavo ir mašinas supirkdavo, ir vaikus ant kojų pastatydavo.
Atsakyti
Voveriuk! Voveriuk! Būk žmogus, na atsakyk į mano klausimą, jau klausinėju nežinia kiek kartų, baisiai jau smalsu - kaip tos bobos iš vyrų pinigų prašo, kaip, kaip? Na technologija kokia? kaip po blediam nueit - suprantu kuo puikiausiai. O gręžti kaip? biggrin.gif Svetimą? Pati nemoku. Net su savu ne kas išeina smile.gif Draugės irgi nelabai ką grežia. O man įdomu labai biggrin.gif Sakei, kad žinai, kaip tai daroma. Pasidalink, būk draugas biggrin.gif Na aš bent įsisvaizduot noriu, kaip viskas atrodo, kad bendrą supratimą turėčiau, kad bernus savo augindama juos apie tai perspėčiau, o tai tikra tundra jaučiuosi gręžimo klausimais... doh.gif
Atsakyti
noa, tu baig parintis, nieko antgamtiško ten neturėtų būt, iš esmės problema išnagrinėta forume, tik per kelis skyrius biggrin.gif Paskutinis- ar baudžiate, ai, tai priešpaskutinis- paskutinis smile.gif -ar baudžiate sekso badu? biggrin.gif
Žodžiu, tą reikalą suprantu taip:

prašymas, gali būt ir raštu biggrin.gif , pradedama nuo mažens, kreipiamasi į diedą šaltį, kitaip kalėdų senis. Vėliau mutuoja į meilės laiškus su post-post-scriptum'ais apie nelaimingą gyvenimą be juvelyrikos...kelionių...automobilio...kailinių žiemą...Paskutinė fazė yra anstolio raštai alimentams. smile.gif
prašymai žodžiu iš esmės ta pati rūšis, tinka drąsesnėms ( pastebima jau vaikystėj, jos ir senio su maišu nebijo). Galima komponuot su rankų mostais ( ypač erogeninėse zonose), mimika bei trokštamų objektų demonstravimu "ant" praeivių ar vitrinose.
I-netas siūlo nepranokstamas galimybes suvienyt raštą ir "natūrą", nes prie pareiškimo gali prisegt nuorodas į pardes, kur viską rast, ir į svetaines, kur nedviprasmiškai demonstruojama, kaip po to bus gerai. biggrin.gif
Prašymas be žodžių- demonstruojamas tam tikras gyvenimo lygis, t.y. skudurai, kosmetika, pasakojama, kad valgau ten...sportuoju ten... važiavau ten... draugai tie... Na, duodama suprast, jei suprato ir davė, tai duodama mirksiukas.gif
Prašymas su šantažo elementais- tipo, myliu tave be galo, galą tavo irgi,bet laiko nėr, nebus ir toliau, nes turiu dirbti, dirbti, dirbti... reikia pinigų... Pinigų atsiranda.

Būna, aišku, rasmos aprašyti atvejai, kai ima ir pasiūlo, nė prašyt nereikia. tai irgi prašymas,bet prašančioji pusė kita, ir prašo ne užmokesčio, o ko kito. Sakykim, dėmesio. blink.gif
Atsakyti
Nu pagaliau Mamagitana praplėšė paslapties skraistę kaipgi tais vyrais naudotis. Yra dar vienas būdas pasakoti apie Petrą, kuri nupirko Marytei eilinius auskarus, mašiną, butą, materialiai paremia. Va čia tai vyras, va čia tai suprantu, ne veltui Marytė tokį vyrą taip karštai myli, jis gi irgi perka tai iš meilės, nemylėtų tai nepirktų tease.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 04 15, 11:35)
Būna, aišku, rasmos aprašyti atvejai, kai ima ir pasiūlo, nė prašyt nereikia. tai irgi prašymas,bet prašančioji pusė kita, ir prašo ne užmokesčio, o ko kito. Sakykim, dėmesio. blink.gif

Aš Noa'i irgi galiu iš savo pusės galiu pasakyti kaip "gręžti" nieko nedarant smile.gif
Mano atveju, tie žmonės jautėsi labai artimi, suprasti, reikalingi, įdomūs man ir pan. Susilaikydavau nuo kaprizų, nuo bėdų dėstymų (pasiguodimų), daug laiko skirdavau pokalbiams ne apie mane, o apie juos, nepamirštant akcentuoti, kad jie yra neeiliniai vyrai mirksiukas.gif Nebūtinai vyrai nori moterį "pirkti", būna, kad vyrai nori atsidėkoti už nuoširdų bendravimą, o kitaip, nematerialiai to padaryti nemoka smile.gif
Atsakyti

Бразаускас самый политически-мудрый политик, хоть и старый beee.gif beee.gif beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 04 15, 15:31)
Бразаускас самый политически-мудрый политик, хоть и старый beee.gif  beee.gif  beee.gif

Nu ir ką, o pas mus dainelės pačios gražiausios tease.gif tease.gif tease.gif
O Tu nors kartą mėginai paklausyti jo kai šneka be popieriaus????
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 15, 11:55)
Ojej aš jam per sena gi  doh.gif Ir išvis tenorėjau tik paklaust ar pasinaudotumėt radę jo (ar kitos vyr.gimines asabos)  pamestą piniginę?  tongue.gif
P.S. kažkas domėjosi, kodel Voveriukas tupi babianskam forume? Gi netiesa  doh.gif , tik moterys nesupratingos. Paskaitykit aukščiau, juk rašo
SUPERMAMA.LT
Interneto klubas tėvams  tongue.gif

user posted image

laugh.gif Užtat mano mama į tėvų susirinkimus visada tėvą siųsdavo. Pasiteisinimui išrėždavo, jog kai bus motinų susirinkimas, tada jinai ir nueisianti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 04 15, 16:41)
Nu ir ką, o pas mus dainelės pačios gražiausios tease.gif  tease.gif  tease.gif
O Tu nors kartą mėginai paklausyti jo kai šneka be popieriaus????

У него такая же проблема как и Черномырдина, тоесть человек не может на людях, при большой аудитории воспроизводить в речь свои мысли cry.gif Я предпочитаю не красивые слова, а умные мысли и действия pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti