Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

oij zinokit tos baracudos taip apsuka galvas, sakes. juk ju darbas toks, jos is to gyvena. o vyrai apzaveti apvilioti atidaro visas oinigines, nusimauna kelnes ir tttt. ..
jie kaip patinai pamate geresne patele
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 14, 19:41)
O tos kurios kaip cia raso turi sugebejimu ,,pasinaudoti,,tai pirmyn saunuoles drinks_cheers.gif  thumbup.gif visokiu ,,liurbiu vyru,,yra

Kodėl liurbių? Uždirbti nemažus pinigus reikia ne tik proto ar intuicijos, bet ir darbo. Ar tu manai, kad tik liurbiai yra turtuoliai? Kam taip nuvertinami vyrai doh.gif

Juokinga skaityti apie kompleksuotas ir susireikšminusias "onutes - marytes - birutes", kurios nemoka priimti dėmesio ir malonių ar mielų džentelmeniškų gestų. Per amžių amžius vyrai asistavo moterims, dovanojo gėles, vaišino gėrimais ar pan. O kur dar mielos smulkmenėlės - dovanėlės. Iš kur tas feminizmo tvaikas ir nemokėjimas būti moteriai, galbūt šiek tiek žaismingai ir tuo pačiu elgtis išmintingai. Kažkaip arba viskas, arba nieko. O jei dar koks galantiškas vyriškis pavaišina vyno taure, tai šakės ir pravalas, besidraskančios ir norinčios kažką kažkam įrodyti. Juokinga skaityti. doh.gif Būčiau vyras, tai ir aš bėgčiau nuo tokių kuo toliau ir kuo ilgesniam laikui. Ne keliems metams, o visam gyvenimui, kuo toliau.
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 08, 11:53)
Tu esi tikra saunuole!! smile.gif
As irgi esu tokios pat nuomones ir elgiuosi panasiai, kaip tu. Smagu butu su tavim susipazinti.
Pries 6 metus internetu susipazinau su vokieciu. Po metu mes trumpam (pusvalandziui) susitikome Kaune. as pati esu Klaipediete, turejau isvaziuoti namo, tad susitikau su juo iki isvykstant paskutiniam autobusui i Klaipeda. Isbariau ji, kad man nezinant, sumokejo uz mano uzsakyta taure vyno. Baisiausiai pasiutau, kad pasiule man apmoketi taksi kelione is Kauno i Klaipeda. Kita karta mes susit6ikom po 2 metu... Pradejom susitikineti. Gime meile, jau mastom apie seima. Taciau as visada vaziuodama pas ji i Vokietija uz kelione susimoku pati, nepriimu dovanu, ir uzsisakau puodeli arbatos, nors pati ir badu stypciau smile.gif Kai busim seima, viskas bus bendra, o kol kas... Gera zinoti, kad dar yra panasiai mastanciu moteru!

Nu skaitau, skaitau... Is feminizmo puses - nu taip, kiekvienas uz save.... O po to prasideda... demesys, dovanos - visko truksta toje seimoje, kur jus pati isauklejote vyra... ir pabandykite tam paciam vyrui pasakyti - iki vestuviu mes elgsimes taip, o po vestuviu mes pasikeisime ir bus kitos musu bendravimo salygos. Man kaip dviveidyste kazkokia atrodo.

Bet kodel merginos/moterys nejaucia ribos? Savarankiskumas yra gerai. Kas be ko. Tik jeigu juo maskatuoti pries kiekviena kavos puodeli... Man absurdiska.. Ir kur dingo "Lady" suvokimas? ir kodel menkinami Gentlemen`ai? Ypac uzsienieciai? na, del tu 6000 litu sutinku - cia katastrofiskai pasielgta buvo. Bet visa kita... Kai man dovanoja tokias "kuklias" dovaneles, pasakau ramiai, kad perbrangu man priimti, bet jeigu jis insist - nu nekisiu as jam atgal i kisene - kazkaip man be rysio atrodo.. Na, turiu as tokia kolekcija tu "kukliu" dovaneliu, viskas dezutese graziai sudeta ir tiesiog nenesiojama. Kaip man buvo paaiskinta, kad tai dzentelmeniskas gestas ir jiems malonu stebeti kaip moteris atrodo, ziuredama i deimanta.. Na, o sedeti su puodeliu arbatos mirstant badu - man kvaila. Tada ir puodelio arbatos nereikejo priimti.
As esu uz tai, kad moteris butu lepinama ir dievinama, man patinka toks demesys, kai durys tau atidaro ir praleidzia pirma, kai apeina masina, kad padeti islipti, kai paduoda ranka, kai turi suvokima kaip elgtis lifte... Viskam, aisku, yra riba, o ji priklauso nuo moters savigarbos - ar ja tenkina islaikytines statusas ar ji dauzosi i krutine norint susimoketi uz save..
Kai as esu kur nors pakviesta, as visada pasiemu savo pinigu tiek, kiek galiu sau leisti ir uzsakineju maista ir gerimus, atsizvelgiant i savo piniginius pajegumus. kai atnesa saskaita as visada paklausiu, ar tureciau prisideti prie saskaitos, jeigu sako "ne" - as ir nekvarsinu sau galvos.
Atsakyti
Mb dazniausiai moka uz mus kavineje, uz pramogas, kai leidziu savaitgalius pas ji - uz maista. Santykiu pradzioje, kol dar nebuvo nieko aiskaus, siulydavau moketi per puse, nors jis ir priesindavosi. Kai emem draugauti stengiausi testi toki buda, bet po kokios 5 jo " paskaitos" biggrin.gif apie pinigus, apie tai kaip jam yra malonu moketi uz moteri, nebesipriesinu. Zinoma savo asmeninius poreikius apmoku pati. Per mano gimtadieni visad pasinaudoju proga ji pakviesti pietu ar vakarienes dviese ir sumoketi uz ja. Taip pat kartais suorganizuoju kokia pramoga su isankstiniu apmokejimu. Juk ir man malonu ji palepinti rolleyes.gif Manau, svarbiausia atrasti modeli, pagal kuri elgdamiesi abu jauciasi gerai.
Atsakyti
Jei vyras nori dovanoti moteriai brangias dovanas lai dovanoja... smile.gif o jei kažko už tas dovanas tikisi, tai čia jau jo problema... biggrin.gif arba priesš dovanodamas turėtu įspėti moterį apie savo ketinimus ir norus, kad vėliau nebūtų nesusiprtimų smile.gif
kiekviena situacija labai skirtinga ir individuali, tad vienareikšmiškai atsakyti tiesiog neimanoma.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2009 10 16, 16:16)
Jei vyras nori dovanoti moteriai brangias dovanas lai dovanoja...  smile.gif  o jei kažko už tas dovanas tikisi, tai čia jau jo problema...  biggrin.gif  arba priesš dovanodamas turėtu įspėti moterį apie savo ketinimus ir norus, kad vėliau nebūtų nesusiprtimų  smile.gif
kiekviena situacija labai skirtinga ir individuali, tad vienareikšmiškai atsakyti tiesiog neimanoma..  smile.gif

ax.gif palaikau tavo nuomone
Atsakyti
jei kaip katė, turėčiau devynis gyvenimus, turbūt vienas iš jų galėtų būt ir toks g.gif nu ne lindimas į kelnes snobams, bet vat taip suktis,kaip tos barakūdkos sugeba, vizgint uodegytėm, keliaut ir išsisukt su akutės mirkėjimu,nors tik tuo turbūt neapsiriboja jos wink.gif
Atsakyti
Jeigu vyras dovanoja dovanas ar uzmoka uz vakariene, nematau tame nieko blogo ir neizvelgiu naudojimosi. Naudojimasis vyru tada kai apgaulia ar kokia suktybe isviliojami pinigai.
O siaip draugaujant jei demesi rodo tai saunu, jei pastoviai sakysi ne ne, as pati uz save, tai taip ir isauklesi kaip Maidenana minejo. O paskui bus problemos, demesio truksta bla bla bla...
Atsakyti
Manau, nieko blogo, jei kiekvienas kviecia ir sumoka pagal savo galimybes.

Tarkim, mergina studente, turi laiko, bet ne pinigu - pagamina vakariene, pasikviecia i piknika, numezga salika. O vyras gal jau dirba ir laiko rankdarbiams neturi, taigi visiskai normalu, jei jis savo ruoztu kvieciasi i kavine ir salika nuperka. Viskas gali buti ir atvirksciai, cia lytis nesvarbu.

Stai as kuri laika nedirbau, ir jis mokejo beveik uz viska. Jei jis nedirbtu, as mokeciau uz ji. Kam is bado stipti, jei gali normaliai gyventi. Tam ir seima ar draugyste, kad vienam kita paremti. As ir uz gera drauge mielai sumokeciau, jei ji pati pinigu neturi. O ji man gali salika numegzti smile.gif
Atsakyti
Labai negrazu is moteru puses schmoll.gif Matai, jau kai JAI nauda, tai pateisinama, o kokie buna lopais, kuiliais ir alfonsais apsaukti vyrai, kurie naudojasi moterimis g.gif
As puikiai zinau ka reiskia, kai yra lendama i tavo pinigine, deja dauguma moteru nemato tame problemos.. knisasi po vyru pinigines ir dar isivaizduoja, kad turi teise tai daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir tema uzvyrete merginos.Jus duodat.Tai nedaleiskit ,kad is jusu vyro ciulptu pinigus kita.Pas mus yra seimos biudzetas,dedam pinigus i kruva.Kiekvienas zinom kiek pasiliekam ir t t.Jei ko prireikia deklaruojame vienas kitam.O sita kaip kitos elgesi su vyrais man neidomu.Tiesiog suprantu ,kad pas mus taip nera ir nebus niekada.Uzjauciu kurios nukentejo.
Atsakyti
Naudotis vyrais kaip ir moterimis nedera paskui patys-(čios) skundžiates iš kur tokie vyrai arba moterys tokios-(ie) materialistes-(tai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala_: 28 birželio 2013 - 17:30