baisu jai jau naudojies vyro pinigeliais

QUOTE(auryte2 @ 2007 10 26, 10:58)
Jokiu problemu su vryro pinigine ateini ir sakai man ryt reiks tiek ir tiek pinigu , ir duoda 

Nu va ir as taip graziai,prieinu ir paprasau

jokiu problemu,duoda kiek reikia

QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 19:30)
sorry, kad asmeniskas klausimas, bet pacios nedirbate? ir kiek vyras turi uzdirbti, kad saltais nervais taip duoda pinigu?

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 13, 16:45)
sorry, kad asmeniskas klausimas, bet pacios nedirbate? ir kiek vyras turi uzdirbti, kad saltais nervais taip duoda pinigu? 

ne nedirbame,auginame leliukus

o kodel turetu neduoti,juk esi artimiausias zmogus ir nieko cia blogo nematau

QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 20:10)
ne nedirbame,auginame leliukus

pritariu

QUOTE(Tinute 21 @ 2008 05 13, 23:31)
pritariu
na as leliaus neauginu kolkas studijuoju ir nelabai iseina dirbti bei nesam susituoke, bet niekada draugas nera kazko pagailejes ir wisad duoda pinigeliu kai prasau 

Na, idomiai pas jus...

su draugu kažkada svarstėm. jis sako: "faina grįžti iš darbo, kai moteris laukia skanią vakarienę pagaminus." aš sakau "labai yra faina, kai vyras į restoraną nusiveža".
tai va panašiai ir gyvenam. ir žodis "naudotis" čia nelabai tinka.
QUOTE(Dios @ 2008 05 14, 09:50)
su draugu kažkada svarstėm. jis sako: "faina grįžti iš darbo, kai moteris laukia skanią vakarienę pagaminus." aš sakau "labai yra faina, kai vyras į restoraną nusiveža".
o mes taip ir sutareme, kad as jam kartais pagaminu ka nors skanesnio, o jis mane kartais kur nors pavakarieniauti vedasi. Abiems tinka:) Nes pirmus 1.5 metus as uz save visur susimokedavau. Bet kartais ir gerai tiems vyrams

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 13, 20:55)
Na, idomiai pas jus...
Mes nesame susituoke, neturime bembio, negyvename kartu ir pinigai musu atskiri. Svarstau net galimybe ir seimoje atskirai pinigus laikyti. Niekada nezinai, kas gyvenime gali nutikti. O man butu labai gaila tiek ideto darbo, pastangu ir jegu. 

Tai cia didelis skirtumas kai susituoke ir kai ne,gi esant seimoje ir pinigai bendri

QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 14, 14:18)
Tai cia didelis skirtumas kai susituoke ir kai ne,gi esant seimoje ir pinigai bendri 

na, dabar jau visaip yra - nebutinai seimoje pinigai visur yra bendri

Patinka prašyt?...kasdien...duoda,jūs patenkintos...galbūt vyras kolkas dar ir pats nesupranta,kad perka,susimoka...jūs prekė,jo nuosavybė...be jo jūs niekas...mielas nulis...ne lygiavertė,savystovi partnerė...nulis...gyvūnėlis,kurį reikia išlaikyt...tik laiko klausimas,kada vyrui prireiks Moters...jūs manot,kad naudojatės vyru?...kaži...kas moka,tas ir naudojasi...
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 18:30)
O kaip tada savo išlaidas planuotis?