Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

baisu jai jau naudojies vyro pinigeliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2007 10 26, 10:58)
Jokiu problemu su vryro pinigine ateini ir sakai man ryt reiks tiek ir tiek pinigu  , ir duoda smile.gif

Nu va ir as taip graziai,prieinu ir paprasau bigsmile.gif
jokiu problemu,duoda kiek reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 19:30)

sorry, kad asmeniskas klausimas, bet pacios nedirbate? ir kiek vyras turi uzdirbti, kad saltais nervais taip duoda pinigu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 13, 16:45)
sorry, kad asmeniskas klausimas, bet pacios nedirbate? ir kiek vyras turi uzdirbti, kad saltais nervais taip duoda pinigu? ax.gif

ne nedirbame,auginame leliukus biggrin.gif
o kodel turetu neduoti,juk esi artimiausias zmogus ir nieko cia blogo nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 20:10)
ne nedirbame,auginame leliukus biggrin.gif
o kodel turetu neduoti,juk esi artimiausias zmogus ir nieko cia blogo nematau schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif na as leliaus neauginu kolkas studijuoju ir nelabai iseina dirbti bei nesam susituoke, bet niekada draugas nera kazko pagailejes ir wisad duoda pinigeliu kai prasau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinute 21: 13 gegužės 2008 - 21:33
QUOTE(Tinute 21 @ 2008 05 13, 23:31)
pritariu  drinks_cheers.gif  na as leliaus neauginu kolkas studijuoju ir nelabai iseina dirbti bei nesam susituoke, bet niekada draugas nera kazko pagailejes ir wisad duoda pinigeliu kai prasau  rolleyes.gif

Na, idomiai pas jus... g.gif Mes nesame susituoke, neturime bembio, negyvename kartu ir pinigai musu atskiri. Svarstau net galimybe ir seimoje atskirai pinigus laikyti. Niekada nezinai, kas gyvenime gali nutikti. O man butu labai gaila tiek ideto darbo, pastangu ir jegu. blush2.gif
Atsakyti
su draugu kažkada svarstėm. jis sako: "faina grįžti iš darbo, kai moteris laukia skanią vakarienę pagaminus." aš sakau "labai yra faina, kai vyras į restoraną nusiveža".
tai va panašiai ir gyvenam. ir žodis "naudotis" čia nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 05 14, 09:50)
su draugu kažkada svarstėm. jis sako: "faina grįžti iš darbo, kai moteris laukia skanią vakarienę pagaminus." aš sakau "labai yra faina, kai vyras į restoraną nusiveža".
tai va panašiai ir gyvenam. ir žodis "naudotis" čia nelabai tinka.

o mes taip ir sutareme, kad as jam kartais pagaminu ka nors skanesnio, o jis mane kartais kur nors pavakarieniauti vedasi. Abiems tinka:) Nes pirmus 1.5 metus as uz save visur susimokedavau. Bet kartais ir gerai tiems vyrams doh.gif Dovanu niekada neprasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 13, 20:55)
Na, idomiai pas jus... g.gif  Mes nesame susituoke, neturime bembio, negyvename kartu ir pinigai musu atskiri. Svarstau net galimybe ir seimoje atskirai pinigus laikyti. Niekada nezinai, kas gyvenime gali nutikti. O man butu labai gaila tiek ideto darbo, pastangu ir jegu. blush2.gif

Tai cia didelis skirtumas kai susituoke ir kai ne,gi esant seimoje ir pinigai bendri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 14, 14:18)
Tai cia didelis skirtumas kai susituoke ir kai ne,gi esant seimoje ir pinigai bendri ax.gif

na, dabar jau visaip yra - nebutinai seimoje pinigai visur yra bendri rolleyes.gif
Atsakyti
Patinka prašyt?...kasdien...duoda,jūs patenkintos...galbūt vyras kolkas dar ir pats nesupranta,kad perka,susimoka...jūs prekė,jo nuosavybė...be jo jūs niekas...mielas nulis...ne lygiavertė,savystovi partnerė...nulis...gyvūnėlis,kurį reikia išlaikyt...tik laiko klausimas,kada vyrui prireiks Moters...jūs manot,kad naudojatės vyru?...kaži...kas moka,tas ir naudojasi...
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 13, 18:30)

O kaip tada savo išlaidas planuotis? g.gif kai nežinai, ar duos, ar apskritai tiek uždirbs... neįsivaizduoju, kaip reiktų taip gyventi... Netekėjus dar esu, bet busimos šeimos biudžetą įsivaizduoju, kad abu planuotume ir aptartume, kiek kam išleisim, sudėję abiejų gaunamas pajamas. Nesvarbu, kad vienas uždirba mažiau, o kitas daugiau, bet spręsti dėl išlaidų turėtų abu. Galų gale man būtų įdomu, koks tas mūsų biudžetas, gal pavyzdžiui vyras, nors ir uždirbdamas daugiau, tiesiog nemoka vienas suplanuoti ir kažkur per daug pinigėlių išeina, gal net aš, nežinodama realios situacijos, kosmetikai per daug išleisčiau... Ir apskritai, kaip čia eiti ir prašyti - duok man tiek ir tiek doh.gif normalus vyras nepatogiai tokioj situacijoj turėtų pasijausti, tai jei jau prašoma tų pinigų, tai ar negalima susitarti, kad, pvz., jis pats neprašomas duoda, pasiklausia, ar tau nereikia maistui, o ne taip, kad numetė iki kito paprašymo... Ir kaip saugiai finansiškai tokioj situacijoj jaustis unsure.gif suprantu, jei savo asmenine nuosavybe žemės ar kito nekilnojamojo turto prisipirkus moteriškė taip sėdi prašinėdama, ir tai, už vyrelio skolas ir iš to turto būtų galima išieškoti doh.gif
Atsakyti