Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmo diskas

Turi mamos drauge-ji dirba lopselyj su mazais vaikais,tai daznokai skaudedavo nugara verysad.gif ziema gavo dovanu nuo vyro-tai sake,kad liuks daiktas,labai jai padejo
Atsakyti
Mano draugai turi jiems sako kad padeda,bet galvoju gal cia zmogaus isitikinimas g.gif Pvz. Paprase pas mus darbe viena panike nuo galvos skausmo vaistu niekas neturejo ir ant durniaus dave panasia vitamino tablete ,nugi isivaizduojat atejo po kurio laiko ir paklausem ar padejo, jo sako nebeskauda lotuliukas.gif Gal reikejo pasakyt ka davem blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tiems, kurie nusipirko, labiausiai padeda ne tas kosmonautų diskas už kosminę kainą, o tikėjimas, kad padeda...
Mama buvo nusipirkus. Kur ten kas padės.. doh.gif Guminiai sliekiukai kažkokie aplink juosmenį reik apsijuost, per stuburą išilgai turi eiti tas dalykėlis.. Kažkokie vėjai.. Ir mokėjo 180 litų toj reklaminėj pardėj, MEGA PC. Po keleto dienų grąžino prekę atgal ir atgavo visus pinigus.. nors tiek..
Jei jau tikrai padėtų, tai nebūtų sunkių ligonių ant svieto..
Atsakyti
Kad vitamino tabletė padėjo, tai tikiu. Jeigu dar tai buvo vitaminas C. Na , o kad kosmodiskas padeda, manęs niekas neįtikins. Kodėl per teliką nerodo kaip jis ant tos nugaros laikosi. O laikosi paprastais siūlais.Nei jis prisispaudęs gerai prie nugaros, nei nugarą prilaiko.Makaluojas ant nugaros kažkoks gumos gabalas, pakabintas ant siūlų.Kai pamačiau pas draugę , vos nepritūpiau iš juoko.Gero daikto nerodytų reklamos per visą dieną.Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Vieniems padeda, kitiems ne. Vat pavyzdžiui aš pažįstu net du žmones, kuriems padėjo. Tačiau tiesa, kad ne visiems jis padeda, tokių yra apie 20 procentų. Blogiausiu atveju juk galima tą daiktą grąžinti ir atgauti visus pinigėlius. Tai kodėl nenusipirkus ir pačiam neišbandžius, o ne klausytis kiekvieno nuomonės tongue.gif
Atsakyti
Manau,kad mokėti tokius pinigus gali tik tada, kai esi įsitikinęs, kad tikrai padės.
Atsakyti
As mamai pirkau kosmodiska Sluckio g. Na pas ja ir amžius dar + osteporoze .Amzinas nugaros skausmas ir graužimas tai labai patenkinta jau antri metai nesioja thumbup.gif . Nesakau kad pagydo bet skausmeli numalsina. Kaina 199 Lt.
Atsakyti
Vat ir mes gundomės mamai ten pat Slucko gatvėje pirkti (vaikai susimetę biggrin.gif). Turi mama didelių nugaros problemų. Mamos kaimynui, taip pat amžiuje žmogus, skausmus numalšino, iš mamos užuominų supratau, kad taip pat norėtų išbandyti. Žinoma, osteochondrozės neišgydys schmoll.gif schmoll.gif bet jei skausmą apmalšins, tai jau gerai, juolab kad grąžinti galima, jei nebus poveikio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(May66 @ 2006 10 18, 00:43)
Vat ir mes gundomės mamai ten pat Slucko gatvėje pirkti (vaikai susimetę biggrin.gif). Turi mama didelių nugaros problemų. Mamos kaimynui, taip pat amžiuje žmogus, skausmus numalšino, iš mamos užuominų supratau, kad taip pat norėtų išbandyti. Žinoma, osteochondrozės neišgydys schmoll.gif schmoll.gif bet jei skausmą apmalšins, tai jau gerai, juolab kad grąžinti galima, jei nebus poveikio mirksiukas.gif

butinai parasyk ar padeda.
Man irgi osteochondrozė nors man tik 23 metai verysad.gif skausmai kankina koki pusmeti, tai manau nera labai jau isisenejes reikalas tai gal man nors kieki padetu g.gif
Atsakyti
Naudoja mano krikstatevis ir yra labai patenkintas, pati nebandziau (nera reikalo wink.gif)
Atsakyti
Sis daiktas labai naudingas. Jis duoda gera pelna gamintojams, nes manau jo savikaina tikrai yra nedidele, o naiviu zmoniu, pasirengusiu atiduoti savo pinigelius pas mus daug.

O cia mediko atsakymas:
В поисковой системе Яндекс достаточно подробно изложены свойства и способы применения устройства Космодиск. Из собственного опыта - мои пациенты пользовались этим приспособлением, наиболее внушаемые из них действительно испытывали обезболивающий эффект, люди с устойчивой психикой не отмечали никаких ощущений. В своей повседневной практике я не применяю это устройство и не могу Вам дать совет- стоит ли его покупать.

Siaip, kas tiki - tegul perka. Man tikrai nepades biggrin.gif .
Atsakyti
Mes mamytei nupirkom, tačiau jokio teigiamo poveikio verysad.gif Dar vienas reklaminis triukas
Atsakyti