Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmo diskas

o mano bobulė neatsidžiaugia thumbup.gif tik laksto, tvarkos, šoka, kol Kosmodiską ant nugaros laiko.
Mano manymu, tokiais dalykais reikia tikėti. Jei tavo tėtis skeptikas-gal atkalbėk geriau, nes nepigus tongue.gif
Atsakyti
Buvau paskaitoje apie skausmą(lėtinį, t.y.nuolatinį), jo priežastis ir pagalbą. Moteris paklausė, ką jis galvoja apie Kosmodiską. Skausmo klinikos gydytojas sakė, kad tai tik placebas, jis nemato moksliškai pagrįsto poveikio.
Atsakyti
Labai ačiū, kad parašėt, skeptikė aš, ne tėtis, bet vis tiek ,manau, verta atkalbėt g.gif

Atsakyti
Mano mama irgi uzsidegus toki pirkti. Sake bendradarbis naudoja ir jam padejo. Tai vat ryt reiks i mandarina vaziuoti nusipirkt ta stebukla smile.gif
Atsakyti
Aš čiupinėjau tą Kosmodiską parduotuvėje...na ir kas ten gero...tik kažkokios neaiškios medžiagos gabalas,nors mano dėdė(jis buvęs kulturistas,tai turi problemų su stuburu)...buvo užsidegęs jį pirkti...bet šiaip ne taip atkalbėjau ir dabar pats džiaugiasi,nes tuos pinigus panaudojo procedūroms privačioj klinikoj,kurios jam padėjo. smile.gif Žinot...kas labai reklamuojama-tas dažnai būna ššš...Nevisada,bet dažniausiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculia: 06 sausio 2006 - 22:38
o man idomu, kas pirkot, ar buna kazkoks prie jo moksliskai pagristas aprasymas kaip veikia tas kosmodiskas. gal jis padeda tik esant tam tikro pobudzio skausmams? g.gif arba bobutes tikrai isikalba... biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad kosmodiskas galėtų padėt tikrai ne prie visų negalavimų. Kol mačiau jį per TV reklamą, atrodė gal ir nieko, pamačius "gyvą'', labai nusivyliau. Gumos gabaliukai sujungti plona virvele. Įsivaizduoju, kokia nesąmonė kas rytą apsipančiot tais plonais šniūreliais.
Vat sėdžiu dabar darbo kėdėje, nugara lyg norėtų tvirtos atramos, lyg maudžia lyg nemaudžia, tai sakau gal nuo tokių nerimtų nusiskundimų ir padėtų kosmodiskas.
Atsakyti
Netikiu tokiomis nesamonemis...
O tiems, kurie jaucia poveiki, manau, kad tai saviitaigos poveikis, ne kitaip.
Atsakyti
As ir turiu problemu su nugara, nuo sedejimo prie kompo (darbas toks) pradejo skaudeti spranda ir niekas nepadeda:(
Atsakyti
Mano mama turi problema - pastoviai skauda nugara. Vis pasiziuri reklama apie ta kosmodiska ir pakalba, kad reikia nusipirkti. Ar verta? Ar kam nors padejo? Pasidalinkit patirtim.
4u.gif
Atsakyti
Labutis. Pažiūrejom, Kospodisk reklama, na kalba gan itikinimai, labai norėčiau sužinoti ar tikrai tai veiksminga g.gif Mano vyrui labai skauda po darbo nugara, vis pagalvoju, o gal padetu tas Kosmodisc unsure.gif
Atsakyti
Abejoju ar padės. Draugė turi problemų su nugara ir išbandė. Jokio poveikio. Vyrai dažnai susiduria su nugaros skausmais. Maniškis taip pat.Kažkada kažką sunkiai pakėlė tai dabar biški kas nors ne taip ir suriečia. Geriau kokį tepaliuką nakčiai ar retkarčiais profilaktiškai kokio kalcio ar gliukozamino stuburui stiprinti.
Atsakyti