o mano bobulė neatsidžiaugia tik laksto, tvarkos, šoka, kol Kosmodiską ant nugaros laiko. Mano manymu, tokiais dalykais reikia tikėti. Jei tavo tėtis skeptikas-gal atkalbėk geriau, nes nepigus
Buvau paskaitoje apie skausmą(lėtinį, t.y.nuolatinį), jo priežastis ir pagalbą. Moteris paklausė, ką jis galvoja apie Kosmodiską. Skausmo klinikos gydytojas sakė, kad tai tik placebas, jis nemato moksliškai pagrįsto poveikio.
Aš čiupinėjau tą Kosmodiską parduotuvėje...na ir kas ten gero...tik kažkokios neaiškios medžiagos gabalas,nors mano dėdė(jis buvęs kulturistas,tai turi problemų su stuburu)...buvo užsidegęs jį pirkti...bet šiaip ne taip atkalbėjau ir dabar pats džiaugiasi,nes tuos pinigus panaudojo procedūroms privačioj klinikoj,kurios jam padėjo. Žinot...kas labai reklamuojama-tas dažnai būna ššš...Nevisada,bet dažniausiai
o man idomu, kas pirkot, ar buna kazkoks prie jo moksliskai pagristas aprasymas kaip veikia tas kosmodiskas. gal jis padeda tik esant tam tikro pobudzio skausmams? arba bobutes tikrai isikalba...
Aš tai manau, kad kosmodiskas galėtų padėt tikrai ne prie visų negalavimų. Kol mačiau jį per TV reklamą, atrodė gal ir nieko, pamačius "gyvą'', labai nusivyliau. Gumos gabaliukai sujungti plona virvele. Įsivaizduoju, kokia nesąmonė kas rytą apsipančiot tais plonais šniūreliais. Vat sėdžiu dabar darbo kėdėje, nugara lyg norėtų tvirtos atramos, lyg maudžia lyg nemaudžia, tai sakau gal nuo tokių nerimtų nusiskundimų ir padėtų kosmodiskas.
Mano mama turi problema - pastoviai skauda nugara. Vis pasiziuri reklama apie ta kosmodiska ir pakalba, kad reikia nusipirkti. Ar verta? Ar kam nors padejo? Pasidalinkit patirtim.
Labutis. Pažiūrejom, Kospodisk reklama, na kalba gan itikinimai, labai norėčiau sužinoti ar tikrai tai veiksminga Mano vyrui labai skauda po darbo nugara, vis pagalvoju, o gal padetu tas Kosmodisc
Abejoju ar padės. Draugė turi problemų su nugara ir išbandė. Jokio poveikio. Vyrai dažnai susiduria su nugaros skausmais. Maniškis taip pat.Kažkada kažką sunkiai pakėlė tai dabar biški kas nors ne taip ir suriečia. Geriau kokį tepaliuką nakčiai ar retkarčiais profilaktiškai kokio kalcio ar gliukozamino stuburui stiprinti.