QUOTE(naca @ 2007 09 07, 14:03)
as siauliuose, bet jau seniai pas juos nebesilankau, tai ir nezinau.
naudoju skin-cap jau 14 m, ir dar padeda. taip, jis hormoninis, nors anksciau to nezinojau. bet tikrai efektyvesnis uz daugeli kitu hormoniniu. kainuoja virs 70 Lt 100 ml aerozolio buteliukas, virs 90 lt 200 ml. nekompensuojamas
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 07, 23:38)
as turiu galvoje - labai intensyviai pleciasi
tepu daivobet, tada galva plaunu eucerin arba berzu pumpuru sampunu
vien sampunai nepades
ačiū merginos už info

tik kur gauti to beržū pumpurų šampūno?
QUOTE(Ferrari @ 2007 09 08, 21:47)
Dėl to maisto netoleravimo galiu pasakyti mano bendradarbė darėsi.
Pirmiausia padaro maisto netoleravimo testą, po to seka organizmo valymas, žarnyno valymas ir pan. po to po kelių mėn naujas maisto netoleravimo testas, nes kai kurie produktai gali pasikeisti. bendrai tas reikaliukas apie 10 tūks kainavo.
Svoris nukrito iki minimuo. Bet šiaip sveikatos požiūriu tai nežinau. Oda kaip buvo spuoguota taip ir liko. (Kolegei jau virš 30 ) Ir dar išsausėjusi vietomis, tai oda tikrai gražesnė netapo.

Nors ji ir labai sąžiningai valgė tik tuos produktus kokius galima ir tik tiek kiek galima.
Mano vyras vis nori pabandyt. Bet nemanau, kad padės. Aš geriau tuos pinigus kokiai kelionei prie negyvosios jūros išleisčiau.
na aš tai skeptiškos nuomonės dėl to testo. mano mama jį darėsi - tik kitu tikslu, norėjo svorio numesti. na tai paaiškėjo, kad daug normalių dalykų negali valgyti. iš žuvų tik jūrinis ungurys ir dar kažkokia keistu pavadinimu, kur i maximas tik kartą per metus atveža. na tai svorio numėtė, po tos jau sudarytos dietos. ir nemažai. bet pasakysiu, kad bet kas numestų tiek, jeigu tokioms porcijom reikėtų valgyti

ten esmė ne tame, ką tu valgai, o kiek tu valgai ir kiek suderinta maistas. nevalgykite bulvių ir duonos, sumažinkite trečdaliu porcijas, nuolat pusbadžiu pasėdėkite -tai rezultatas bus tas pats - minus 20 kg. aišku čia patirtis su svorio metimu, bet dabar mama valgo visus produktus - tik tokiom pat nedidelėmis porcijomis - ir puikus rezultatas
[