Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

Labas rytas, savaitę prabuvau Nidoj, ir ką jūs manot? Taip pablogėjo, kad nebežinau, kur dėtis verysad.gif Visą gyvenimą pajūris padėdavo nerealiai, pusmetį po to ramu būdavo unsure.gif O ir jūroj maudžiausi, ir deginausi, kiek tik galėjau...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 09 10, 10:28)
Labas rytas, savaitę prabuvau Nidoj, ir ką jūs manot? Taip pablogėjo, kad nebežinau, kur dėtis verysad.gif Visą gyvenimą pajūris padėdavo nerealiai, pusmetį po to ramu būdavo unsure.gif O ir jūroj maudžiausi, ir deginausi, kiek tik galėjau...

Tą pso nesuprasi kada gali pablogėti o kada pagerėti. Aš visą laiką naudoju skin - cap ir tą trauktine iš auksinio ūso Ir kol kas tfu tfu jau labai pagerėjo ranku būklė ir sunku atspėti kas taip padėjo, dar į darbą sugrįžau kartais galvoju gal ir tai padėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 09 10, 09:04)
ačiū merginos už info  4u.gif  tik kur gauti to beržū pumpurų šampūno?  g.gif

as pirkau Vilniuje, paieskok gal yra specializuota dermatologijos vaistine ir tavo mieste? (kazkaip manau kad tu ne is Vilniaus) arba tiesiog eik i vaistines ir klausk...
siaip eurovaistinej as neradau schmoll.gif

QUOTE(aleksa @ 2007 09 10, 18:47)
Tą pso nesuprasi kada gali pablogėti o kada pagerėti. Aš visą laiką naudoju skin - cap ir tą trauktine iš auksinio ūso Ir kol kas tfu tfu jau labai pagerėjo ranku būklė ir sunku atspėti kas taip padėjo, dar į darbą sugrįžau kartais galvoju gal ir tai padėjo  g.gif

gal apie usa galetum papasakoti? kaip ji ruosi ir kaip vartoji? bigsmile.gif
mat as isigijau si augala, bet nelabai zinau kaip vartoti, tai tik tepu augalo sultimis 1 demele ir ziuriu kaip reaguoja ... zinokit visai neblogai bigsmile.gif dar ziuresiu kas bus, gal tik 5 kartus tepiau rolleyes.gif
Atsakyti
Iš auksinio ūso aš dariau ištrauka,
ūsus nuskyniau laikiau dvi savaites šaldytuve po to užpyliau degtine ir stovėjo dvi savaites tamsioje vietoje po to pradėjau vartoti
Pirma tai po 30 lašeliu naudojau du kart per dieną o antra tai apdoroju žaizdas su šia ištrauką ir dar dariau tepalą kažkas čia rašė su kraujažolę
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 09 10, 22:54)
Iš auksinio ūso aš dariau ištrauka,
ūsus nuskyniau laikiau dvi savaites šaldytuve po to užpyliau degtine ir stovėjo dvi savaites tamsioje vietoje po to pradėjau vartoti
Pirma tai po 30 lašeliu naudojau  du kart per dieną o antra tai apdoroju žaizdas su šia ištrauką ir dar dariau tepalą kažkas čia rašė su kraujažolę

ta trauktine spirito ir uso ant zaizdeliu? g.gif
as krema dariau, bet man nepatiko.... kaip tu ji darei? as sumaliau kraujazoles ir usa ir idejau paprasto kremo, bet tokie zoliu gabalai buvo labai nepatogus tepti....

o tau pagerejimas yra? rolleyes.gif
Atsakyti
labas
Nu taip užtepiu ant žaizdeliu o po to ant viršaus su kokiu tepalu riebu. Kraujažolė ir ūsa susmulkinau išspaudžiau sulti ir sumaišiau su kiaulu taukais nes je veikia kaip labai riebus kremas, vasara man viena močiute gamindavo tepala iš žoleliu ir tauku tai irgi taukai labai gerai minkština kad ilgai neleka sausu vietu thumbup.gif
O pagerejimas nežinau no ko bet ant delnu beveik nesimato va tik beda su nagais ir sunku ką nor padaryt sad.gif
Atsakyti
ai as jau nebezinau ka su tuo usu daryti....
eksperimentavau eksperimentavau su viena demele, buvo pagerejimas, dabar matau vel blogiau sad.gif
nesupaisysi tos pso, neaisku kodel ateina, neaisku kaip ir iseina....
Atsakyti
Nu jau visai mūsų temelė užsimetė - net į trečią puslapį doh.gif Tai keliu į viršų rolleyes.gif Man po Nidos taip blogai, kad naudoju gryną Dermovate'ą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 09 17, 15:52)
Nu jau visai mūsų temelė užsimetė - net į trečią puslapį doh.gif Tai keliu į viršų rolleyes.gif Man po Nidos taip  blogai, kad naudoju gryną Dermovate'ą verysad.gif

console.gif

pas mane kažkaip nieko naujo, tai ir nešneku rolleyes.gif
bet lapkritį skrisiu į Indiją bigsmile.gif nors ten ir negulėsiu paplūdimiuose, bet bent vaikščiojant tikiuosi saulytę pagaudyti rolleyes.gif
dabar renku visas atvira nugara bliuskeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 17, 20:51)
console.gif

pas mane kažkaip nieko naujo, tai ir nešneku  rolleyes.gif
bet lapkritį skrisiu į Indiją  bigsmile.gif  nors ten ir negulėsiu paplūdimiuose, bet bent vaikščiojant tikiuosi saulytę pagaudyti  rolleyes.gif
dabar renku visas atvira nugara bliuskeles  biggrin.gif

Woooow, čia tai bent kelionė! Turistinė?
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 09 17, 20:51)
console.gif

pas mane kažkaip nieko naujo, tai ir nešneku  rolleyes.gif
bet lapkritį skrisiu į Indiją  bigsmile.gif  nors ten ir negulėsiu paplūdimiuose, bet bent vaikščiojant tikiuosi saulytę pagaudyti  rolleyes.gif
dabar renku visas atvira nugara bliuskeles  biggrin.gif

Sveikutės smile.gif
Sėkmės rušiantis kelionej biggrin.gif šaunuolė, kad vietoj nesėdi thumbup.gif
Pas mane nieko naujo, vis taip pat, visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 09 18, 08:56)
Woooow, čia tai bent kelionė! Turistinė?

QUOTE(Daliux @ 2007 09 18, 11:13)
Sveikutės  smile.gif 
Sėkmės rušiantis kelionej  biggrin.gif  šaunuolė, kad vietoj nesėdi  thumbup.gif
Pas mane nieko naujo, vis taip pat, visoms sėkmės  4u.gif

aga, kelionė turistinė - pažintinė biggrin.gif
ačius už palaikymą - kaip nors, gal pso gaus geros nuotaikos dozę ir pasitrauks biggrin.gif
Atsakyti